Dafne Schippers, atlete en wereldkampioen 200 m sprint is winnaar van de Vrouw in de Media Award 2016.  |  lees meer » In cafĂ© Dudok Den Haag overhandigde op 28 september hoogleraar Vergelijkende Politicologie Monique Leyenaar het eerste exemplaar van haar boek Hare Excellentie aan minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken. Leyenaar beschrijft en analyseert in haar boek de 33 vrouwelijke ministers die Nederland de afgelopen 60 jaar heeft gehad. De belangstelling bij de lancering was groot en Marga Miltenburg van ZijSpreekt was de gespreksleider...  |  lees meer » Over hartzeer van migranten gaat het nieuwe boek van Naema Tahir. Brieven in Urdu is een verzameling verhalen over mensen die migreren naar het Westen en hun familie die achterblijft in het Oosten. Ontroerend en treffend. Op 17 oktober nam hoogleraar en publicist Paul Scheffer het eerste exemplaar in ontvangt. Locatie: boekhandel Paagman in Den Haag en ZijWasErbij..  |  lees meer » ZijSpreekt verzorgde een interactieve presentatie over Sprankelend Presenteren in het Zeeuwse Borsele tijdens de jaardag van de Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (Babsen) Zeeland. Violet Falkenburg en Marga Miltenburg troffen een enthousiast publiek! Op de bijzondere trouwlocatie, historische boerderij 't Hof Stenevate tegenover het moderne gemeentehuis van Borsele, verzamelden zich 55 trouwambtenaren, komend uit alle windstreken van de provincie Zeeland. 's Ochtends volgden zij de Masterclass Presenteren en verkenden in de middag de streek.  |  lees meer » Het Vredespaleis in Den Haag vormde het decor van de jaarlijkse High Tea Party van Etnische Zakenvrouwen Nederland (EZVN). Op uitnodiging van de voorzitter Maritza Russel en de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh luisterden zo'n 200 gasten naar de keynote van de minister van OCW, Jet Bussemaker, kregen ze een rondleiding door het Vredespaleis en genoten ze van de heerlijke happen in de prachtige tuin. En ZijWasErbij..  |  lees meer » Tijdens een feestelijke jubileumvoorstelling in De Rode Hoed presenteerden Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen hun boek over 30 jaar bevlogen theater maken met hun Theatergroep de Kern. En ZijWasErbij...  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  31  32  33  34  35  36  37  38  39  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.