ESMERALDA KLEINREESINK PROMOVEERT

 Ze is luitenant-kolonel bij de Koninklijke Luchtmacht en universitair docent aan de Nederlandse Defensie Academie. Esmeralda Kleinreesink, te boeken via ZijSpreekt, onderzocht voor haar proefschrift de memoires van naar Afghanistan uitgezonden militairen en die blijken opvallend genoeg vaak positief van toon. Zelf schreef ze in 2012 'Officier in Afghanistan' een militaire autobiografie over haar werk in Afghanistan. Kleinreesink promoveert donderdag 11 september 2014 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het proefschrift 'On Military Memoirs'. Lees meer... Cabaretière en actrice Funda Müjde is op 28 mei op de handbike vertrokken naar Istanbul. Uitgezwaaid door familie en vrienden tijdens een mooi event in het Olympisch Stadion. Funda vraagt met haar krachttoer aandacht voor de beperkte rolstoeltoegankelijkheid van Nederland. Én ze legt de symbolische omgekeerde tocht af die haar vader ooit aflegde toen hij naar Nederland kwam.  |  lees meer »ZIJSPREEKT IN DE SPOTLIGHTS

 Marga Miltenburg, directeur/eigenaar van ZijSpreekt komt uitgebreid aan het woord op de site van Miranda Kampers 'De beste versie van jezelf': Marga treedt op als dagvoorzitter en gespreksleider, roert zich in discussies over de m/v verhouding en verzorgt presentatietrainingen. "Sinds vijf jaar ben ik de trotse eigenaar van hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Met ZijSpreekt heb ik de intentie te laten zien dat er genoeg vrouwen zijn die hun deskundigheid voor het voetlicht kunnen brengen en daar met alle plezier over willen spreken." Lees meer... Arita Baaijens, ontdekkingsreizigster, schrijfster en bioloog, ontvangt de Women of Discovery Humanity Award 2014. Zij krijgt deze prijs van WINGS Worldquest voor de expeditie waarbij zij in 2013 als eerste in de moderne geschiedenis het moeilijk toegankelijke Altai gebergte in hartje Eurazië omcirkelde: in 101 dagen legde zij 1.506 km te paard af. (foto: Victor Bentley)  |  lees meer » In de keuze voor gasten in de 1 op 1 programma's van het nieuwe Eén op Eén van de KRO/NCRV en het al langer bestaande Kunststof Radio NTR zijn vrouwelijke gasten nog altijd in de minderheid. Ze halen bij lange na niet het cijfer van 33% die de Nederlandse Publieke Omroep voor nieuws- en opiniepagina's nog te laag vindt. Dit blijkt uit een steekproef van ZijSpreekt.  |  lees meer » 'Een aanrader voor de liefhebber, de reiziger en de leunstoelgenieter'. Een terechte omschrijving van uitgever De Arbeiderspers voor het nieuwste boek 'Het Java van Bloem' van Marion Bloem en Ivan Wolffers. Het eerste exemplaar werd op 27 februari in de 5&33 gallery in Amsterdam aan burgervader Eberhard van der Laan overhandigd en ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  31  32  33  34  35  36  37  38  39  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.