Ze is een echte salesvrouw, auteur van de boeken 'Verleid de Klant' en 'Human2Human: de nieuwe klantrelatie' en ondernemer. Als trainer, coach en spreker helpt ze bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak prikkelt zij ondernemers en (sales)professionals om opvallend succesvol klanten te werven en te behouden. Daniëlle de Jonge In Beeld bij ZijSpreekt...  |  lees meer » Meer charisma krijgen is gemakkelijk, als je weet hoe het werkt, is de stellige overtuiging van journaliste Lizet van Triet en onderneemster Lorraine Vesterink. Veel mensen denken dat je charisma hebt, of niet, maar volgens Lizet en Lorraine kun je het aanleren. In een afgeladen Villa Amalia in Baarn presenteerden ze op 25 juni de resultaten van hun bevindingen, die ze in twee jaar onderzoek hebben opgedaan en ZijWasErbij.  |  lees meer » Human2Human, de nieuwe klantrelatie heet het nieuwe boek van verkooptrainer en -coach, Danielle de Jonge. Na Verleid de klant beschrijft ze in heldere bewoordingen hoe je echte en oprechte aandacht geeft aan je klant. Eind mei reikte Danielle onder grote belangstelling het eerste exemplaar uit aan het zeer klantvriendelijke B&B Villa Magnolia in het Zeeuwse Oostkapelle. En ZijWasErbij.  |  lees meer » Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en heeft altijd ook geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. Minder gezag geeft nieuwe kansen, maar ook verlies van houvast. In Beeld bij ZijSpreekt, Christien Brinkgreve.  |  lees meer »Somalische vluchteling Ilhaam Awees is winnaar van de You Go Girl Award 2014.  |  lees meer » Voormalig correspondente voor de NRC in China, Bettine Vriesekoop liet zich door twee krijgshaftige vrouwen uit de zesde (Hua Mulan) en begin twintigste eeuw (Qui Jin) inspireren tot het schrijven van Dochters van Mulan. Hoe profileren vrouwen zich in het moderne China? Is de seksuele revolutie aan de huidige generatie vrouwen voorbijgegaan, of zijn de dochters van Mulan bezig China te veranderen? In Café de Koe in Amsterdam overhandigde Bettine het eerste exemplaar aan seksuologe Sanderijn van der Doef en ZijWasErbij..  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  31  32  33  34  35  36  37  38  39  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.