‘Mijn boerenverstand & ik! Voorkom stress en kom in beweging’ is het nieuwe boek van professional organizer en werkplekcoach Claudy Voskens. Ze presenteerde het in de stal van Piet van Meintjeshoeve in Heukelom tussen de melkkoeien en ZijWasErbij...  |  lees meer » Het weekblad Margriet viert het 80 jarig jubileum door fotografe Sacha de Boer te vragen tachtig vrouwen te portretteren met een interessante levensgeschiedenis. In Amsterdam Museum zijn ze te bekijken en er is ook een reizende tentoonstelling in de grote steden. ZijWasErbij bij de opening waar ook vijf deskundigen bij aanwezig waren.  |  lees meer » Voor de 15de keer zijn de Etnische Zakenvrouw Awards uitgereikt tijdens het EZVN-verkiezingsgala in Rotterdam. Etnische Zakenvrouw van het Jaar werd Souad El Markhous met haar bouwbedrijf De Combi. Manager van het Jaar is Nüvit Kibaroglu – Adigüzel van de Luchtverkeersleiding en de Ondernemersprijs is voor Zeynep Dag, eigenaar van de schoenenlijn Alzúarr. En ZijWasErbij...  |  lees meer » Onder grote belangstelling is op 3 oktober aan Koning Willem-Alexander door historica/samensteller Els kloek het eerste exemplaar overhandigd van het nieuwe 1001 vrouwen in de 20ste eeuw. Het weer prachtig door Irma Boom vormgegeven boek bevat 1001 biografieën van overleden vrouwen in de 20ste eeuw.   |  lees meer » In de week van de hoogbegaafdheid werd ZijSpreekt uitgenodigd voor een feestje in de Kinderboekhandel in Amsterdam. Aanleiding was het eenjarig bestaan van het lees- en werkboek De Droomdenker en Uitgeverij Vol Liefs van Suzanne Buis.   |  lees meer » Van borstrok en bordeelsluiper tot hipsterbaard en science fashion. Taalkundige Vivien Waszink belicht in 'Klerenwoorden & modetaal' allerlei modebegrippen en fashiontrends. In boekhandel Kooyker in Leiden werd haar boek gepresenteerd en ZijWasErbij..   |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.