Mascha Mooy schreef het boek 'Bye bye burnout' over hoe burnout op het werk te voorkomen. Lancering was bij de uitgever Business-Contact en eerste exemplaar ontving vermogensbeheerder Martine Hafkamp (foto).  |  lees meer » In deze Stopoktober-maand presenteren longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker hun kookboek Niet roken maar KOKEN. Het eerste exemplaar was voor Paul de Leeuw, de locatie kookboekwinkel mevrouw Hamersma en ZijWasErbij.   |  lees meer » Cardioloog Janneke Wittekoek (en winnaar Vrouw in de Media Award 2018) zet haar missie voor meer aandacht voor het vrouwenhart voort in De Vrouwenhart Show. De eerste voorstelling was in een uitverkocht De La Mar en ZijWasErbij.   |  lees meer » Zichtbaarheidsexperts Sascha Bertus en Mirjam Hubregtse hebben ieder een vervolg geschreven op 'Zien ze wel hoe goed je bent?' Het boek van Bertus 'VerPAK je Succes' gaat (vrij ge├»nterpreteerd) over uiterlijk/kleding en van Hubregtse 'Profileren zonder Opscheppen' over gedrag. ZijWasErbij bij de duo-lanceringen bij Excelsior in Rotterdam.   |  lees meer » Met charisma krijg je meer aandacht voor de inhoud van je verhaal. En dat charisma kun je ontwikkelen en vergroten, laten Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis zien in 'Vergroot je charisma & krijg meer aandacht voor je verhaal'. Ze presenteerden de gids bij NovaMedia in Amsterdam en Zij Was Erbij.  |  lees meer » In 'Onbekend maar niet vergeten' belichten Sybilla Claus en Carina van Leeuwen de fascinerende wereld van het forensisch onderzoek, cold cases en onbekende doden. Eind augustus werd het gepresenteerd bij tropische temperaturen in boekhandel Scheltema in Amsterdam en ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.