Ook ZijSpreekt maakt gebruik van persoonsgegevens om het werk te doen waar ZijSpreekt voor staat: het bemiddelen van sprekers, het plaatsen van profielen, het verspreiden van de nieuwsbrief. We zijn verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en dat doen we in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
ZijSpreekt verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt;

 • Voor- en achternaam
 • Bedrijfsnaam of organisatienaam
 • Geboortedatum spreker
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Overige persoonsgegevens

Dit is informatie die u actief verstrekt bijvoorbeeld, door een aanvraag te doen via deze website in het invulformulier, in correspondentie en telefonisch, voor de uitvoering van opdrachten.

De informatie die wij op deze manier verzamelen, wordt gebruikt om aan uw verzoek tot correspondentie, informatie, inschrijving, ontvangst nieuwsbrief e.d. te kunnen voldoen. De gegevens worden opgeslagen in een databestand voor intern gebruik.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
ZijSpreekt plaatst foto’s bij de profielen op de site, alleen met uw goedkeuring.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij de persoonsgegevens?

 • Bellen of e-mailen voor overleg, zodat we de opdracht kunnen uitvoeren.
 • Verzenden van onze maandelijkse nieuwsbrief
 • Het afhandelen van uw betaling
 • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om evt. goederen en diensten bij u af te leveren
 • ZijSpreekt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Waar en hoe bewaren we die persoonsgegevens
De informatie staat in onze beveiligde database en op onze eveneens beveiligde PC’s.

Wie ziet die informatie?
Deze informatie is uiteraard alleen voor ons bedoeld en we geven die nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. Alleen bij een opdracht/boeking voor een lezing van u delen we uw contactgegevens met de opdrachtgever.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?
ZijSpreekt bewaart uw persoonsgegevens, naam en contactinformatie, als ook overige relevante informatie die we nodig hebben voor ons werk, van onze opdrachtgevers, de praktische informatie, die bewaren we zo lang u een verbintenis heeft mbt het sprekersbureau cq de ontvangst van de nieuwsbrief.

Daarnaast zijn er wettelijke termijnen, bijvoorbeeld van de belastingdienst die bepalen dat bepaalde informatie bewaard moet worden.

Automatisch verzamelen online en inzet van cookies?
IP-adressen verzamelen we niet, houden we niet bij, ook niet via onze website. ZijSpreekt gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. De host waarmee wij werken, biedt wel statistieken. Die zijn echter niet herleidbaar tot personen. Google Analytics houdt ook webbezoeken bij. Die zijn zo ingesteld dat dit anoniem gebeurt.

Elektronische nieuwsbrieven
U heeft de mogelijkheid om zich aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief. U ontvangt deze dan periodiek per e-mail. U kunt uw gegevens altijd wijzigen of de nieuwsbrief opzeggen.

Delen van persoonsgegevens met derden
ZijSpreekt verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Inzage, correctie en wijziging persoonlijke gegevens
Wilt u weten welke persoonsgegevens we van u hebben? Gegevens laten wijzigen of verwijderen? Dat kan natuurlijk. Neem contact met ons op, dan regelen we het.

Hyperlinks
In onze nieuwsbrieven en op de website verwijzen we geregeld naar andere websites. ZijSpreekt kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Wel zullen we ze toetsen op betrouwbaard. Dit privacy statement heeft alleen betrekking op de website van ZijSpreekt.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met ZijSpreekt, info@zijspreekt.nl.

ZIJSPREEKT NIEUWSBRIEF

Nominatie Margriets60boven60 in 158ste editie ZijSpreekt (No. 158)
15 jaar ZijSpreekt leverde niet alleen media-aandacht op maar ook een nominatie voor Margriets 60 boven 60, voor vrouwen die het verschil maken. Verder veel tips om in de media te komen in het boek Vaker in de Media, 25 mei uitgeroepen tot Dag van de Vrouwengezondheid en veel sprekers zichtbaar in de media rtv.   |  bekijk nieuwsbrief »

Geïnteresseerd? Meld je direct aan via het contactformulier.

meer nieuwsbrieven »

ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.