Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media  |  bekijk video »Videoverslag van de online uitreiking van de Vrouw in de Media-award 2020, met onder meer initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg. Winnaar van de twaalfde editie is Hoofdeconoom ING Nederland Marieke Blom. Zij kreeg de award virtueel overhandigd door de prijswinnaar 2019, Iva Bicanic, landelijk co√∂rdinator Centrum Seksueel Geweld.   |  bekijk video »In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.  |  bekijk video »Impressie van uitreiking landelijke Vrouw in de Media Awards 2019 aan Iva Bicanic en Heleen Lansink tijdens talkshowevent bij Beeld en Geluid in Hilversum #zijspreekt #vakerindemedia  |  bekijk video »Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).  |  bekijk video »Impressie van event uitreiking Vrouw in de Media Awards 2018 - 11 februari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum  |  bekijk video »Pagina:  1  2  Next »
IN DE MEDIA CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.