DOORPAKKEN NU! (NO. 118)

 Oproep aan minister om nu door te pakken mbt vrouwenquotum; Doe mee aan enquête OPZIJ; Weinig geld voor start-up vrouwen; IM Ella Vogelaar; Nieuwe uitgaven o.a. Bye Bye Burnout (foto); Sprekers In Beeld, en nog meer in de oktobernieuwsbrief  |  bekijk nieuwsbrief » In deze Stopoktober-maand presenteren longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker hun kookboek Niet roken maar KOKEN. Het eerste exemplaar was voor Paul de Leeuw, de locatie kookboekwinkel mevrouw Hamersma en ZijWasErbij.   |  lees meer » Twaalf nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt. Experts die spreken over video marketing, conflictgebieden, afvallen en nog veel meer interessante onderwerpen. Bekijk hun profielen.   |  lees meer » Haar ervaring in presenteren ( o.a. bij AT5) gebruikt zij om mensen die beroepshalve moeten spreken in het openbaar te coachen. Daarbij let ze het accent op het lichaam. Bewustzijn van je ademhaling, je houding en hoe je kijkt is een effectieve manier om communicatie te verbeteren. InBeeld bij ZijSpreekt: Bianca Tan over presenteren en communiceren met een groep mensen.  |  lees meer » Cardioloog Janneke Wittekoek (en winnaar Vrouw in de Media Award 2018) zet haar missie voor meer aandacht voor het vrouwenhart voort in De Vrouwenhart Show. De eerste voorstelling was in een uitverkocht De La Mar en ZijWasErbij.   |  lees meer » Zichtbaarheidsexperts Sascha Bertus en Mirjam Hubregtse hebben ieder een vervolg geschreven op 'Zien ze wel hoe goed je bent?' Het boek van Bertus 'VerPAK je Succes' gaat (vrij geïnterpreteerd) over uiterlijk/kleding en van Hubregtse 'Profileren zonder Opscheppen' over gedrag. ZijWasErbij bij de duo-lanceringen bij Excelsior in Rotterdam.   |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  37  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.