Opzij-literatuurprijs voor Etchica Voorn met 'Dubbelbloed'; 'De moeder de vrouw' van Renate Dorrestein als extra boekenweekgeschenk?; Zeilster Carolijn Brouwer schrijft geschiedenis; Annemarie van Geel promoveert op vrouwen in Saoedi-Arabië; Het kán wel, meer vrouwen in Raden van Bestuur, maar ook Vrouw doet het niet snel goed. Je leest het en veel meer in de 104-de editie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » Ze ontwikkelde haar deskundigheid uit nieuwsgierigheid en merkte dat hypnotherapie niet alleen goed was voor haarzelf, maar ook voor anderen. InBeeld bij ZijSpreekt hypnotherapeute Ina Oostrom over haar missie.  |  lees meer » Margreeth Kloppenburg heeft de Loftrompet ontvangen tijdens de ledenvergadering van de NBA. De NBA Loftrompet is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een persoon die zich meer dan gemiddeld heeft ingezet voor de NBA of voor het accountantsberoep.  |  lees meer » Actie voor meer vrouwen op straatnamen; actief op zoek naar politiek talent met migratie-achtergrond; Nederland scoort laag mbt vrouwen in top reclamewereld; Rambaran Mishre nieuwe voorzitter Pensioenfederatie; Amnesty vraagt aandacht voor opgepakte mensenrechtenactivisten in Saudi-Arabië; trendwatchers schetsen toekomstbeeld in ‘Holy Fuck - op expeditie naar de toekomst van seks'; nieuwe sprekers en meer in de 103de editie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » In juni mogen we maar liefst twaalf nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt verwelkomen. Ze spreken over het leven van bijen, geloven in liefde, ondernemen in de duurzame sector, verandermanagement, cybersecurity, en diversiteit en polarisatie in de samenleving. Nieuw bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Hoe ziet de toekomst van seks er eigenlijk uit? Dat is waar het boek van Mabel Nummerdor en Jeanneke Scholtens over gaat. De trendwatchers schreven samen ‘Holy Fuck - op expeditie naar de toekomst van seks’. De boeklancering vond plaats in De Melkweg en ZijWasErbij...  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  46  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.