Actie voor meer vrouwen op straatnamen; actief op zoek naar politiek talent met migratie-achtergrond; Nederland scoort laag mbt vrouwen in top reclamewereld; Rambaran Mishre nieuwe voorzitter Pensioenfederatie; Amnesty vraagt aandacht voor opgepakte mensenrechtenactivisten in Saudi-Arabië; trendwatchers schetsen toekomstbeeld in ‘Holy Fuck - op expeditie naar de toekomst van seks'; nieuwe sprekers en meer in de 103de editie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » In juni mogen we maar liefst twaalf nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt verwelkomen. Ze spreken over het leven van bijen, geloven in liefde, ondernemen in de duurzame sector, verandermanagement, cybersecurity, en diversiteit en polarisatie in de samenleving. Nieuw bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Hoe ziet de toekomst van seks er eigenlijk uit? Dat is waar het boek van Mabel Nummerdor en Jeanneke Scholtens over gaat. De trendwatchers schreven samen ‘Holy Fuck - op expeditie naar de toekomst van seks’. De boeklancering vond plaats in De Melkweg en ZijWasErbij...  |  lees meer » Nieuw bij ZijSpreekt zes deskundigen met uiteenlopende expertises. Van duurzaam ondernemen tot maximalisatie van profit, van onderzoeksjournalist op het gebied van prostitutie tot journalist op het gebied van diversiteit en inclusie, van netwerk-expert tot Midden-Oosten expert, bekijk hier de zes sprankelende dames.  |  lees meer » Shaktie Rambaran Mishre is door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Pensioenfederatie. Besluit over haar benoeming vindt plaats op 12 juni tijdens de algemene ledenvergadering.  |  lees meer » Op 25 mei ontving Prof. Dr. Betteke van Ruler de ICA Fellowship Award. De Fellow status is vooral een erkenning van de bijzondere wetenschappelijke bijdragen aan het brede onderzoeksgebied van de communicatie.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  46  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.