Haar fascinatie met de Verenigde Staten heeft zij al zolang ze zich kan herinneren. Ze groeide op in de jaren ’90 met Amerikaanse muziek, tv-programma’s en films en wist dat ze daar iets mee wilde gaan doen. InBeeld bij ZijSpreekt: Gerdien Knikker over de inspiratie die ze uit de VS haalt om haar eigen werk en politieke carrière vorm te geven.  |  lees meer » We gaan een periode in van verdere versoepeling, mits de social distance van anderhalve meter gerespecteerd blijft. We blijven signaleren en informeren en brengen je graag op de hoogte van nieuwe uitgaven o.a. Het monster met de gouden ogen (foto), onze deskundigen in de media en meer in deze 126ste nieuwsbrief. Een goede zomer en blijf gezond!  |  bekijk nieuwsbrief » Ze spreken over introversie, leiderschap, posttraumatische groei en nog veel meer interessante onderwerpen. ZijSpreekt verwelkomt weer tien nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.  |  lees meer » Een lente waarin man en vrouw op gelijke voet leven. Een lente waarin economie en natuur samen gaan. Een lente waarin wij allen groeien en verbinden. Hoe ziet deze lente eruit? Jouw organisatie kan kleine stappen zetten om een nieuwe lente op aarde te brengen. Om te zorgen dat het leven voor velen makkelijker zal zijn. InBeeld bij ZijSpreekt: Niraï Melis over geloven in een nieuwe lente in jouw bedrijf.  |  lees meer » In de 9de week van de 'intelligente lockdown' delen we graag de inzichten die tal van sprekers leveren op sites en in de media. Veel kijk- en leestips over o.a. ons immuunsysteem, meer zelf tijd zijn, de corona-apps, het wegvallen van de druk, de moed om terug te keren, gastvrijheid en deze crisis raakt vrouwen anders dan mannen. Maar ook nieuwe boeken (o.a. Annemarie van Geel met Hakken in het Zand, foto) en de documentaires 'Hillary' en 'Becoming - Michelle'.   |  bekijk nieuwsbrief » Ze spreken over dierenwelzijn, eenzaamheid, in- en uitsluiting, emotionele ontwikkeling, quantumwetgeving, marketingstrategie en nog veel meer interessante onderwerpen. ZijSpreekt verwelkomt weer twaalf nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.   |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.