Dina-Perla de Winter is change-agent voor persoonlijke groei, empowerment en spiritualiteit. Ze spreekt en schrijft over taboes en het begrip sierlijk leven vanuit het individu. Dina-Perla hoopt op de spoedige ontsleuteling van mechanismen binnen gesloten gemeenschappen; deels een ander proces dan in de civiele samenleving. Hierin is alles goed en moet er voor alles ruimte zijn; de weg naar progressie en bestaansrecht. InBeeld bij ZijSpreekt: Dina Perla over haar boek Exodus uit de vuurtoren.  |  lees meer » In de Week tegen Kindermishandeling kunnen organisaties door het hele land allerlei activiteiten binnen het thema kindermishandeling en seksueel misbruik organiseren. We stimuleren partijen om de krachten te bundelen, kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren.  |  lees meer » Het is de week van de Werkstress. Bekijk de twaalf experts die er een boeiende lezing over houden.
Florien Vaessen, schrijfster van 'Op de bank' spreekt op 14 november tijdens het jaarcongres van arbeidsdeskundigen.
Jennifer Hanenberg is geïnterviewd door het Reformatorisch Dagblad: 'Spanning gaat niet vanzelf over'.  |  lees meer » Baudy Wiechers (trainer/coach/spreker ) is de grondlegger van de CONSENT-methode® en auteur van o.a. 'Besluit met CONSENT'. Zij spreekt over gelijkwaardigheid en effectieve besluitvorming.
In InBeeld bij ZijSpreekt doet zij haar verhaal.  |  lees meer » Dagvoorzitter Anouschka Laheij deelt haar ervaringen van 10 jaar gespreksleider. Het eerste exemplaar van haar boek 10 jaar à Laheij was voor Petra Stienen, die het boek voor menig opdrachtgever aanraadde. En ZijSpreekt was erbij...  |  lees meer » Sandra Rottenberg schreef samen met haar nicht Hella Rottenberg de bijzondere en persoonlijke geschiedenis van haar grootvader Isay en zijn sigarenfabriek in het stadje Döbeln bij Dresden in Nazi-Duitsland. Eerste exemplaar was voor Job Cohen, Atlas Contact is de uitgever en ZijWasErbij...  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Veertien Vrouw in de Media Awards zijn in 2017 uitgereikt aan deskundige vrouwen voor hun professionele optredens in de lokale en landelijke media. Bekijk de impressie van de overhandiging door Janneke van Heugten, mediaplatform VIDM en Marga Miltenburg ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.