Na haar carrière als opera-zangeres, startte ze een praktijk waarin ze stemtraining geeft. Vanuit de gedachte dat elke stem veranderbaar is daagt ze mensen uit om hun eigen stem onder de loep te nemen. InBeeld bij ZijSpreekt: Elizabeth Ebbink over de kracht van de stem.   |  lees meer » Ze spreken over verlies, pijnmanagement, sport, innovaties in de zorg en vele andere interessante onderwerpen. ZijSpreekt verwelkomt in oktober weer zes nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen  |  lees meer » Verhalen vormen de rode draad in haar leven en werk. Vanuit de Storytelling Academy helpt ze mensen en organisaties bij het vinden, componeren en vertellen/schrijven van hun verhaal. Haar laatste boek 'Schrijf je levensverhaal' verscheen in april j.l.. InBeeld bij ZijSpreekt: Mieke Bouma over storytelling.   |  lees meer » De toekomst in beeld brengen is het dagelijks werk van Nanon Soeters. Het afgelopen half jaar was zij daar drukker mee dan ooit. Immers alle toekomsten zijn veranderd onder invloed van corona. InBeeld bij ZijSpreekt: Nanon Soeters over de wereld na corona.  |  lees meer » Ze coacht al jaren radio- en tv-presentatoren om krachtiger over te komen. Nu draagt ze haar boodschap - o.a. via haar net verschenen boek - uit aan een groter publiek. ‘Als je wilt stralen in de spotlights, moet je het monster in de –gouden- ogen zien’. InBeeld bij ZijSpreekt: Machteld Kooij over krachtig spreken.  |  lees meer » Zij heeft in het begin van haar carrière twee banen verloren terwijl dat achteraf gezien onnodig was. Reden: ze kreeg op haar 26e (1991) de diagnose reumatoïde artritis, chronische gewrichtsreuma. Daarbij kreeg ze in die tijd hele slechte juridische adviezen. Het zaadje voor het onderwerp arbeid en gezondheid werd hier geplant. InBeeld bij ZijSpreekt: Annemiek de Crom over werken met een chronische aandoening.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.