Stembus open voor de 14 genomineerden Vrouw in de Media Award 2020; hoe 2020 uitpakte; Lof in nieuwe jas; longarts Wanda de Kanter ruilt witte jas in voor preventie; IM Sietske Altink, pionier tegen vrouwenhandel; Mirjam Sterk sloeg bestorming Capitool gade; kijktip voor Van Beiroet naar Binnenhof en meer in de 130ste editie   |  bekijk nieuwsbrief » In onze wens voor 2020 gingen we voor een jaar van doorpakken op het gebied van zichtbaarheid, meer vrouwelijke deskundigen op het podium en in de media en daadwerkelijke toepassing van de quota-afspraken. En zie hoe het heeft uitgepakt. Een terugblik.  |  bekijk nieuwsbrief » De nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2020 zijn bekend. Er kan gestemd worden tot donderdag 28 januari op www.vrouwindemedia.nl. De award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt.   |  lees meer » Ze spreken over het Midden-Oosten, politiek en samenleving, adoptie, geluk en herstel. ZijSpreekt verwelkomt op de valreep van 2020 weer vier nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.   |  lees meer » Zij wil haar dochter voorleven dat ze naar haar hart mag luisteren en ervoor mag gaan staan. Ongeacht wat de rest van de wereld daarvan zegt. Dit gedachtegoed inspireerde haar om Women in Sustainable Finance op te richten, waarmee ze vrouwen wereldwijd aanmoedigt om het financiĆ«le systeem en kapitaal in te zetten voor een duurzame, gelijkwaardige economie. InBeeld bij ZijSpreekt: Edith Aldewereld over het benutten van kapitaal voor een duurzamere wereld.  |  lees meer » Ze is ondernemer en expert op het gebied van millennials. Ze coacht zowel twintigers en dertigers als hun leidinggevenden. In 2012 richtte ze haar eigen onderneming op met coaches werkzaam in vier Nederlandse steden en Tel Aviv, IsraĆ«l. InBeeld bij ZijSpreekt: Manou van Eerten over de positie van millennials op de werkvloer.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  46  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.