Antropologe Danielle Braun, bekend geworden met 'Corporate Tribe' heeft een nieuw mooi vormgegeven boek uitgebracht. In ‘Da’s gek – een antropologische kijk op normaal’ neemt ze de lezer mee op reis en laat ze je met de blik van een antropoloog kijken naar werk, relaties en zelfs naar wat we tussen de lakens doen. De lancering was in haar vertrouwde Zandfoort aan de Eem en ZijWasErbij..
  |  lees meer » De Stem-op-een-Vrouwcampagne is een succes gebleken. Veel vrouwen zijn toegetreden tot de gemeenteraden via voorkeursstemmen. In de muziek zijn meer rolmodellen nodig en worden vrouwen in de muziek minder betaald dan hun mannelijke collega's. Dit geldt in vele andere sectoren. In de april-nieuwsbrief van ZijSpreekt de loonkloof in Engeland, de VS en in Nederland, o.a. bij de publieke omroep en in de wielersport.  |  lees meer » In de week van de hoogbegaafdheid werd ZijSpreekt uitgenodigd voor een feestje in de Kinderboekhandel in Amsterdam. Aanleiding was het eenjarig bestaan van het lees- en werkboek De Droomdenker en Uitgeverij Vol Liefs van Suzanne Buis.   |  lees meer » In de week van de overgang zetten we drie deskundigen in het voetlicht: Angela Maas, Marion Bloem en Eveline Bakker. Bekijk hier wat zij aan expertise te delen hebben over de overgang.  |  lees meer » Van 10 tot 18 maart is het de week van de hoogbegaafdheid. ZijSpreekt kent vier deskundigen op dit gebied; Suzanne Buis, Lineke van Tricht, Wendy van Mieghem en Nicky Corts. Bekijk hier wat zij allemaal aan kennis en ervaring hebben te delen.   |  lees meer » ZijSpreekt ging negen jaar geleden van start, op 8 maart 2009. Je leest het in de 100ste nieuwsbrief met o.a. de oproep voor quota in top bedrijfsleven, 14 portretten van vrouwelijke hoogleraren in Leidse senaatskamer, sprekers over lokale politiek, acties Men4Women en HeForShe, nieuwe uitgaven en meer.   |  Bekijk de 100ste editie »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  41  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.