Zichtbaarheidsexperts Sascha Bertus en Mirjam Hubregtse hebben ieder een vervolg geschreven op 'Zien ze wel hoe goed je bent?' Het boek van Bertus 'VerPAK je Succes' gaat (vrij ge├»nterpreteerd) over uiterlijk/kleding en van Hubregtse 'Profileren zonder Opscheppen' over gedrag. ZijWasErbij bij de duo-lanceringen bij Excelsior in Rotterdam.   |  lees meer » In 2010 werd zij Nederlands eerste Master toegepaste positieve psychologie. Het veld van de positieve psychologie bestudeert alles wat het leven de moeite waard maakt. InBeeld bij ZijSpreekt: Jacqueline Boerefijn over gelukkig zijn, je goed voelen en goed functioneren.  |  lees meer » Zij werkt met professionele, sterke vrouwen die weten dat ze een hoop te bieden hebben, maar zich toch almaar tekort voelen schieten en geblokkeerd raken. InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica J.J. Lutz over weer een flow vinden en te gaan voor het echte potentieel.  |  lees meer » Zij helpt mee aan een financieel gezonde toekomst van Nederland. Daar draagt ze met haar juridische kennis en jarenlange ervaring in de pensioensector aan bij. InBeeld bij ZijSpreekt: Monica Swalef over hoe je kan zorgen voor een gezonde ontwikkeling van een bedrijf.  |  lees meer » Tussen troonrede, rijtoer en de hoeden, aandacht voor trendbreuk Female Board Index, een tijdelijk vrouwenquotum, de roep om een vrouwelijke premier, de week van de eenzaamheid, kunst en mode in Schiedam, 30 mediavrouwen in beeld, nieuwe publicaties en veel meer  |  bekijk nieuwsbrief » Met charisma krijg je meer aandacht voor de inhoud van je verhaal. En dat charisma kun je ontwikkelen en vergroten, laten Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis zien in 'Vergroot je charisma & krijg meer aandacht voor je verhaal'. Ze presenteerden de gids bij NovaMedia in Amsterdam en Zij Was Erbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  38  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.