Ze is drama- en stemtherapeut en leraar. Niet langer delen van jezelf achterhouden, of inhouden. Ook niet te hard je best doen, of jezelf overschreeuwen. Nee, ze nodigt je uit aandachtig te luisteren naar lichaam, emoties en geest. InBeeld bij ZijSpreekt: Jolanda Mulder over jouw verhaal met jouw stem voor het voetlicht brengen.  |  lees meer » Zij spreken over levenseinde, sleutel tot succes, duurzaamheid & natuur, personeelstekort in de zorg, leiderschap & teamontwikkeling, stressmanagement, over het ongemak van niet-weten, vluchtelingen & gezondheid, autisme, de waarde van klachten, vrouwen & gendergeschiedenis en hoe maak je van je onmacht je kracht.   |  lees meer » Als hoofd van online communicatie bij Amsterdam UMC kwam ze in aanraking met de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitale interactie in de zorg. Volgens haar is 'mensgericht ontwerpen' (human centered design) de enige manier om passende e-health oplossingen te ontwikkelen. InBeeld bij ZijSpreekt: Ilonka Coenraad over het ontwerpen van zorg voor een optimale ervaring voor patiënten en zorgverleners.  |  lees meer » Substituut Ombudsman (vervanger Nationale Ombudsman) Joyce Sylvester is de winnaar van de dertiende landelijke Vrouw in de Media Award 2021. De aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2021 is voor presentatrice en programmamaker Eva Eikhout, met haar presentaties een voorbeeld voor veel jongeren met een beperking. Sylvester en Eikhout kregen de awards virtueel via een online-event met genomineerden op maandagavond 7 februari uitgereikt.
De Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. 30.000 mensen brachten een stem uit.  |  bekijk nieuwsbrief » Ze is dagvoorzitter, performer en presentator. Waar ze graag warm voor loopt? Een publiek deelgenoot maken van haar gedachtenkronkels, een zaal haar wereld in trekken, een gezelschap laten kennismaken met haar aanhoudende verbazing over de communicatie van zakelijk Nederland. InBeeld bij ZijSpreekt: Marianne Nan over haar performances in zender-gestuurde zakelijke teksten.  |  lees meer » Ze is reisleider. En dan niet het soort reisleider dat met een vlaggetje voor een groepje toeristen staat. Ze is een ander soort reisleider. In haar dagelijks leven begeleidt ze mensen op hun reis en dan met name de reis naar binnen. Ze is namelijk in haar dagelijks leven psycholoog en runt haar eigen praktijk. InBeeld bij ZijSpreekt: Jolanda Schepers over de zoektocht naar zingeving in je leven.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  39  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.