Ze zegde als neurologe en slaapexpert de comfortzone van een klassieke ziekenhuis-carrière vaarwel om op grotere schaal mensen te helpen gezonder te slapen. InBeeld bij ZijSpreekt Inge Declercq over de kracht van herstellende slaap als sleutel voor optimaal functioneren, prestatievermogen en vitaliteit.   |  lees meer »Aan tafel bij de talkshows M en RTL Late Night naderen de gasten (m/v) de balans van 50/50. In tegenstelling tot Pauw, Jinek, Laat op 1 en DWDD waar de mannelijke gasten nog altijd de overgrote meerderheid vormen   |  lees meer » Veertien Vrouw in de Media Awards 2018 zijn door Mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt in de week van 4 t/m 11 februari uitgereikt, in alle twaalf provincies en tijdens een feestelijk event bij Beeld & Geluid in Hilversum. RTL Late Night en talkshow M maken het waar (m/v). Je leest het en meer in de nieuwsbrief van februari.  |  bekijk nieuwsbrief » De regionale Vrouw in de Media Awards zijn uitgereikt in twaalf provincies.  |  lees meer » Negen inspirerende deskundigen hebben we mogen verwelkomen in de eerste maand van 2019. Ze spreken over modekunst, financiële psychologie, social media, politiek, leiderschap, natuur geïnspireerde organisatieontwikkelingen en het belang van fouten maken. Bekijk de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt.
  |  lees meer »‘Elkaar een beetje rugwind geven’. Dat zei minister Ingrid Van Engelshoven van OCW bij de uitreiking van de landelijke Vrouw in de Media Awards 2018, 11 februari in Hilversum bij Beeld en Geluid.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  32  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.