Het juiste woord op het juiste moment maakt het verschil. Op het podium, in een interview of in een sollicitatie gesprek. InBeeld bij ZijSpreekt: Katja Schleicher over een sterke indruk maken.   |  lees meer » Mascha Mooy schreef het boek 'Bye bye burnout' over hoe burnout op het werk te voorkomen. Lancering was bij de uitgever Business-Contact en eerste exemplaar ontving vermogensbeheerder Martine Hafkamp (foto).  |  lees meer » Twaalf nieuwe experts die spreken over gezonde slaap, sport en bewegen, dyslexie en nog veel meer interessante onderwerpen. Bekijk hun profielen.  |  lees meer » Als journalist is zij van nature geïnteresseerd in waar de belangen schuren en die op te schrijven. Maar als dagvoorzitter kan ze bijdragen aan een proces. In dat proces moeten niet alleen de feiten, maar ook de emoties de ruimte krijgen. Niet alleen de mening van de mensen aan de top, maar zeker ook die van de vloer. InBeeld bij ZijSpreekt: Janneke Juffermans over open en echt geïnteresseerde vragen stellen, begrenzen en de ruimte geven, samenvatten en zo ergens komen.   |  lees meer »DOORPAKKEN NU! (NO. 118)

 Oproep aan minister om nu door te pakken mbt vrouwenquotum; Doe mee aan enquête OPZIJ; Weinig geld voor start-up vrouwen; IM Ella Vogelaar; Nieuwe uitgaven o.a. Bye Bye Burnout (foto); Sprekers In Beeld, en nog meer in de oktobernieuwsbrief  |  bekijk nieuwsbrief » In deze Stopoktober-maand presenteren longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker hun kookboek Niet roken maar KOKEN. Het eerste exemplaar was voor Paul de Leeuw, de locatie kookboekwinkel mevrouw Hamersma en ZijWasErbij.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  40  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.