Eerbetoon aan 'grootste mediavrouwen uit de 20ste eeuw', weer prijs voor Vrouw in de Media-winnaars Wanda de Kanter en Annemarie Heite, onderzoek naar toekomst van tijd, F-site gelanceerd, expositie Gewoon Stoer en meer in de 107de nieuwsbrief van ZijSpreekt   |  bekijk nieuwsbrief » Het weekblad Margriet viert het 80 jarig jubileum door fotografe Sacha de Boer te vragen tachtig vrouwen te portretteren met een interessante levensgeschiedenis. In Amsterdam Museum zijn ze te bekijken en er is ook een reizende tentoonstelling in de grote steden. ZijWasErbij bij de opening waar ook vijf deskundigen bij aanwezig waren.  |  lees meer » Voor de 15de keer zijn de Etnische Zakenvrouw Awards uitgereikt tijdens het EZVN-verkiezingsgala in Rotterdam. Etnische Zakenvrouw van het Jaar werd Souad El Markhous met haar bouwbedrijf De Combi. Manager van het Jaar is Nüvit Kibaroglu – Adigüzel van de Luchtverkeersleiding en de Ondernemersprijs is voor Zeynep Dag, eigenaar van de schoenenlijn Alzúarr. En ZijWasErbij...  |  lees meer » Het is de Week van de Werkstress. Bekijk hier de 21 experts die er een boeiende lezing over houden.  |  lees meer » In de maand november mag ZijSpreekt weer zes nieuwe deskundigen verwelkomen met een grote variëteit aan expertise. Co-creator, transpersoonlijk coach, storytelling, issuemanagement, entrepeneur, transformatietheater, positieve kijk op ouder worden, lef, burn-out expert, het zijn een aantal van de kernwoorden die hun deskundigheid omschrijven. Nieuw bij ZijSpreekt:  |  lees meer » Op dit moment werkt zij aan een roman over het leven van een vrouwelijke journalist die zich met vallen en opstaan tracht te handhaven op de apenrots van de oorlogsverslaggeving. Tragiek, humor en absurdisme wisselen elkaar af. InBeeld bij ZijSpreekt: verslaggever Minka Nijhuis.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  49  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.