Tien nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over dierenrechten, veerkracht, werkgeluk, ouderschap, handlezen, zichtbaarheid, overprikkeld brein, stemgebruik, crisisbeheer. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Het is 8 maart, internationale vrouwendag wordt in de hele wereld gevierd. En dit geldt ook voor ZijSpreekt. Dubbel feest, want het is tevens onze verjaardag. Veertien jaar geleden ging ons sprekersbureau op deze datum van start en daar staan we natuurlijk bij stil. Onze missie is en blijft 'meer vrouwelijke sprekers op congressen en in de media'. We boeken vooruitgang maar we zijn er nog niet.   |  bekijk nieuwsbrief » Tien nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over financiën, erfgoed, onbetaald werk, holistisch opvoeden, cultuurverschillen en MBO-onderwijs. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Journalist, columnist en oud-verpleegkundige Mirjam Kaijer is de winnaar van de veertiende landelijke Vrouw in de Media Award 2022. Ze schreef het boek Ik ben geen man en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. De inspiratie/aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2022 is voor expert diversiteit & inclusie Chanel Matil Lodik die met haar Antiracismehandboek en platform Meer Kleur in de Media een consistente boodschap over racisme in de diverse media uitdraagt. Kaijer en Lodik kregen de awards virtueel uit handen van de prijswinnaars van 2021 op maandagavond 6 februari uitgereikt.  |  bekijk nieuwsbrief » 9 nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over landbouw, rouw, hoogbegaafdheid, agressie, tienermoeder, healthy aging, empowerment, gender en verhalen vertellen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Ze is schrijfster van haar rauwe debuut 'Meisje met negen pruiken', over haar strijd met kanker die ze buiten het ziekenhuis met haar negen pruiken te lijf ging. Via haar verhalen heeft ze de weg naar het sprekerspodium gevonden waar ze met evenveel plezier en enthousiasme als in haar boeken spreekt over dat wat haar bezighoudt. Ze vertelt een uniek verhaal met een persoonlijke inslag, opgebouwd vanuit eigen ervaring en aangevuld met onderzoek. InBeeld bij ZijSpreekt: Sophie van der Stap over de oudste bazen en beschermers van de zee, de haai.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.