Zes nieuwe sprekers en dagvoorzitters stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise zoals literatuur, vrouwelijk leiderschap en lichaamsliefde en/of leiden graag uw bijeenkomst als dagvoorzitter of debatleider. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Negen nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over grenzen, groene blik, lokale ingrediĆ«nten, kerkpijn, politiek, hoogsensitiviteit op de werkvloer. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Tien nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over dierenrechten, veerkracht, werkgeluk, ouderschap, handlezen, zichtbaarheid, overprikkeld brein, stemgebruik, crisisbeheer. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Tien nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over financiĆ«n, erfgoed, onbetaald werk, holistisch opvoeden, cultuurverschillen en MBO-onderwijs. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » 9 nieuwe sprekers stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Over landbouw, rouw, hoogbegaafdheid, agressie, tienermoeder, healthy aging, empowerment, gender en verhalen vertellen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » De winnaars van de regionale Vrouw in de Media Awards 2022 zijn bekend en zij maken zich op voor de landelijke awardverkiezing. Voor de inspiratieprijs You Go Girl Award zijn elf experts genomineerd. De stembus is geopend op www.vrouwindemedia.nl. Stemmen kan tot en met 31 januari a.s.   |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  11  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.