Hoe kunnen we ervoor zorgen dat vrouwen net zo vanzelfsprekend aan talkshowtafels aanschuiven als mannen? Wat zijn de ideen voor meer vrouwen in de beeld en hoe kunnen we het tij keren dat vrouwen anders in de media worden beoordeeld dan mannen? Ter gelegenheid van de tiende uitreiking Vrouw in de Media Awards bespreekt presentatrice Petra Stienen met tal van gasten de positie van vrouwen in de media en zal minister Ingrid van Engelshoven de prijswinnares bekend maken.  |  lees meer » De nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2018 en de aanmoedigingsprijs You Go Girl zijn bekend. Deze awards zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. Op voordracht van journalisten en voordrachten door het publiek zijn 16 vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor een van de twee prijzen. Er kan gestemd worden tot en met donderdag 31 januari op vrouwindemedia.nl.   |  lees meer » Marga Minco heeft de P. C. Hooftprijs ontvangen. De 98-jarige auteur had onder meer succes met haar boek Het bittere kruid, dat in meerdere talen is verschenen. Gezien de leeftijd en gezondheid van Minco zal de prijs bij haar thuis uitgereikt worden.  |  lees meer » Acht sprankelende deskundigen mogen we verwelkomen in deze laatste maand van het jaar. Hun expertise is gevarieerd; van professioneel atleet en Fiere Vrouwen tot HR professional. Bekijk hier de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt:  |  lees meer » In meer dan 90 landen wereldwijd wordt vanaf 25 november 16 dagen actie gevoerd, onder de noemer 'Orange the World'. Het start op de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen.   |  lees meer » Welke vrouwelijke experts die een rolmodel in de media zijn nomineer jij voor de Vrouw in de Media Awards. Tot eind december kunnen kandidaten worden voorgedragen voor d mediaprijzen voor vrouwelijke deskundigen die zich het best hebben geprofileerd in 2018.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  12  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.