Evenementen zijn in ieder geval tot 1 juni afgelast en mogelijk nog langer. Ondertussen blijven we nieuwe sprekers verwelkomen. Zij delen graag hun expertise, tijdelijk online en voor later dit jaar weer op het podium. Bekijk hun profielen.  |  lees meer » Negen nieuwe experts die spreken over armoede, cybercrime, ontwikkelingssamenwerking en nog veel meer interessante onderwerpen. Bekijk hun profielen.   |  lees meer » In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019.  |  lees meer » In de tot de nok gevulde filmzaal bij Instituut Beeld & Geluid in Hilversum zijn de Vrouw in de Media Awards 2019 bekendgemaakt en uitgereikt aan Iva Bicanic (Centrum Seksueel Geweld) en Heleen Lansink, melkveehouder. Een impressie van een drukbezocht evenement waar ook het aandeel van vrouwen in de media aan bod kwam.  |  lees meer » 'Schrijf een opiniestuk en geef niet bij de eerste afwijzing op', die oproep deed chef opinieredactie van Trouw, Monic Slingerland tijdens het panelgesprek over vaker vrouwen in beeld in de media. Waar moet je op letten bij het schrijven van een opinieartikel? De tips van Slingerland:   |  lees meer » Landelijk coördinator Centrum Seksueel Geweld Iva Bicanic is de winnaar van de elfde landelijke Vrouw in de Media Award 2019. Zij kreeg de award uit handen van directeur emancipatie van het ministerie OCW, Jacqueline Prins. De aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2019 ging naar melkveehouder Heleen Lansink. De winnaar van vorig jaar, Saoëdi-Arabië-expert Annemarie van Geel overhandigde haar de prijs.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  12  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.