Opiniemakers gingen bij kenniscentrum Atria in gesprek met voormalig minister president van de Nederlandse Antillen Maria Liberia Peters. Het F-lab was besloten, maar voor iedereen te volgen via een live stream, die ook nog terug is te zien.   |  lees meer » Presentator en programmamaker Nadia Moussaid is dé nummer 1 in De Kleurrijke Top 100. Zij staat volgens de organisatie voor de nieuwe generatie vrouwen van kleur in de media. 'We zijn er nog niet', aldus de winnaar en dat erkent ook de NPO-bestuursvoorzitter.  |  lees meer »Aan tafel bij de talkshows M en RTL Late Night naderen de gasten (m/v) de balans van 50/50. In tegenstelling tot Pauw, Jinek, Laat op 1 en DWDD waar de mannelijke gasten nog altijd de overgrote meerderheid vormen   |  lees meer » De regionale Vrouw in de Media Awards zijn uitgereikt in twaalf provincies.  |  lees meer » Negen inspirerende deskundigen hebben we mogen verwelkomen in de eerste maand van 2019. Ze spreken over modekunst, financiële psychologie, social media, politiek, leiderschap, natuur geïnspireerde organisatieontwikkelingen en het belang van fouten maken. Bekijk de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt.
  |  lees meer »‘Elkaar een beetje rugwind geven’. Dat zei minister Ingrid Van Engelshoven van OCW bij de uitreiking van de landelijke Vrouw in de Media Awards 2018, 11 februari in Hilversum bij Beeld en Geluid.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.