Ze spreken over duurzaam design, ziekteverzuim, wilde dieren en fotografie. ZijSpreekt verwelkomt in december weer vier nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.  |  lees meer » Op 25 november, de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen, gaat de Orange the World campagne van start. Het thema is ‘Iedere vrouw moet iedere vorm van geweld kunnen melden’. Deze campagne is gericht op het doorbreken van het taboe op het melden van geweld tegen vrouwen. ZijSpreekt licht in dit artikel zes sprekers uit met een expertise op het gebied van vrouwenrechten.  |  lees meer » Deze week, 16 t/m 20 november, is de week van de werkstress. Tijdens deze week is er aandacht voor stress- en burn-outklachten en het in balans blijven op je werk; zeer relevant in deze tijden, waarin thuiswerken de norm is. ZijSpreekt licht met trots een aantal deskundigen uit die over dit thema spreken.  |  lees meer » In de week van 16 tot en met 22 november 2020 vindt de jaarlijkse Week tegen Kindermishandeling plaats. Tijdens deze week krijgen slachtoffers, getuigen en professionals de ruimte om hun verhaal te delen en met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Deze aandacht is nodig, want kindermishandeling blijft een hardnekkig probleem. In de aanloop naar deze week stelt ZijSpreekt zes sprekers voor die zich inzetten tegen kindermishandeling en andere vormen van huiselijk geweld.  |  lees meer » Ze spreken over verlies, pijnmanagement, sport, innovaties in de zorg en vele andere interessante onderwerpen. ZijSpreekt verwelkomt in oktober weer zes nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen  |  lees meer » Ze spreken over landbouw, onveilige arbeidsomstandigheden, eigen kracht, kinderrechten en nog veel meer interessante onderwerpen. ZijSpreekt verwelkomt weer zes nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  16  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.