Op 25 mei ontving Prof. Dr. Betteke van Ruler de ICA Fellowship Award. De Fellow status is vooral een erkenning van de bijzondere wetenschappelijke bijdragen aan het brede onderzoeksgebied van de communicatie.  |  lees meer » De Stem-op-een-Vrouwcampagne is een succes gebleken. Veel vrouwen zijn toegetreden tot de gemeenteraden via voorkeursstemmen. In de muziek zijn meer rolmodellen nodig en worden vrouwen in de muziek minder betaald dan hun mannelijke collega's. Dit geldt in vele andere sectoren. In de april-nieuwsbrief van ZijSpreekt de loonkloof in Engeland, de VS en in Nederland, o.a. bij de publieke omroep en in de wielersport.  |  lees meer »Het schrijven van een opiniestuk is een mooie kans op een groter bereik.   |  lees meer » Het organiseren van publiciteit is haar vak. Jennifer Delano helpt met veel plezier mkb-bedrijven aan publiciteit door nieuws te maken en door op de juiste oproepen te reageren. Op verzoek van ZijSpreekt geeft zij drie tips hoe ook jij hier succes mee kunt krijgen. Spreid je kansen, blijf eerlijk tegenover jezelf en laat jezelf zien!  |  lees meer »COLLAGE ZEG JA Longarts Wanda de Kanter en Somalische vluchteling Ilhaam Awees zijn de winnaars van de Vrouw in de Media Awards. Zij kregen respectievelijk 28% en 32% van de ruim 3500 uitgebrachte stemmen. De Awards zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. (foto: Ilhaam Awees en Limore Noach van Fightcancers namens in het buitenland verblijvende Wanda).  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.