Op 25 mei ontving Prof. Dr. Betteke van Ruler de ICA Fellowship Award. De Fellow status is vooral een erkenning van de bijzondere wetenschappelijke bijdragen aan het brede onderzoeksgebied van de communicatie.  |  lees meer » De Stem-op-een-Vrouwcampagne is een succes gebleken. Veel vrouwen zijn toegetreden tot de gemeenteraden via voorkeursstemmen. In de muziek zijn meer rolmodellen nodig en worden vrouwen in de muziek minder betaald dan hun mannelijke collega's. Dit geldt in vele andere sectoren. In de april-nieuwsbrief van ZijSpreekt de loonkloof in Engeland, de VS en in Nederland, o.a. bij de publieke omroep en in de wielersport.  |  lees meer » Het is 2018 en ZijSpreekt noteert weer tien nieuwe deskundigen. Zij spreken over het Midden-Oosten, de toekomst van technologie en robotica, over emancipatie en diversiteit, werk vinden boven de 50 jaar, healing, verbinding, leiderschap vanuit jezelf, transitie en leiderschap, en het universele proces van keuzes maken.  |  lees meer » Nieuwe deskundigen op het gebied van sociaal domein, communicatie met paarden, internationale veiligheid, vrouwelijk leiderschap, online marketing, hoogsensitiviteit, stressmanagement, offertes en aanbestedingen.  |  lees meer » In de Week tegen Kindermishandeling kunnen organisaties door het hele land allerlei activiteiten binnen het thema kindermishandeling en seksueel misbruik organiseren. We stimuleren partijen om de krachten te bundelen, kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren.  |  lees meer » Het is de week van de Werkstress. Bekijk de twaalf experts die er een boeiende lezing over houden.
Florien Vaessen, schrijfster van 'Op de bank' spreekt op 14 november tijdens het jaarcongres van arbeidsdeskundigen.
Jennifer Hanenberg is geïnterviewd door het Reformatorisch Dagblad: 'Spanning gaat niet vanzelf over'.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  14  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van event uitreiking Vrouw in de Media Awards 2018 - 11 februari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.