Begeleiders/ouders van kinderen moeten bewust worden van het feit dat je ook ánders naar kinderen kunt kijken. We nemen nog te vaak aan dat wij de dingen beter weten dan onze kinderen. Puur gebaseerd op onze eigen ervaringen en onze leeftijd. Maar dat is heel vaak niet het geval. InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica Ossentjuk over hoe bereid zijn naar kinderen te luisteren, verrassende en nieuwe inzichten kan geven.   |  lees meer » Ondanks dat zij al sinds haar jeugd een liefde voor verhalen heeft, leerde ze pas op late leeftijd hoe belangrijk verhalen zijn. Een gebrek aan verhalen betekent dat je minder of geen verbinding voelt. InBeeld bij ZijSpreekt: Alexandra Smith over het belang van storytelling in zakelijke context.  |  lees meer » Toen Charles Darwin de evolutietheorie introduceerde, voelden veel mensen zich door de nieuwe inzichten bedreigd. Het strookte niet met hun christelijke levensvisie. Ze reageerden agressief en spottend. Hoe is dat nu, als je de vertrouwde wetenschappelijke levensvisie van veel mensen in twijfel trekt? Dan gebeurt hetzelfde. Ook dan reageren veel mensen verontwaardigd. InBeeld bij ZijSpreekt: Frederike de Jong over de wetenschap met nieuwe ogen zien.  |  lees meer » Er zijn zoveel bloemen om ons heen die eetbaar zijn en ook heel lekker smaken maar de meeste mensen weten dit niet. Madeliefjes, paardenbloemen, stokrozen en vlierbloesems bijvoorbeeld, groeien overal en fleuren je drankje of diner enorm op. InBeeld bij ZijSpreekt: Anna Koster deelt haar kennis over eetbare bloemen.  |  lees meer » Hoe sta jij er voor met jouw bedrijf, merk of als professional? Waar sta jij voor? Wat beteken jij voor je klant? Waarom kiezen ze voor jou en niet voor je concurrent? Denk je daar eigenlijk nog wel eens over na of ben je liever de hele dag bezig met je vak? Lekker doorwerken …. Terwijl de wereld om je heen verandert. InBeeld bij ZijSpreekt: Inge de Munnik over hoe samenwerken in zorg, welzijn en voeding kansen biedt.   |  lees meer » Van nature bezit zij het talent om te organiseren en is ze geboren met de mooie eigenschap hoogsensitiviteit. InBeeld bij ZijSpreekt: Claudy Voskens over hoe hiermee om te gaan.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.