Een lente waarin man en vrouw op gelijke voet leven. Een lente waarin economie en natuur samen gaan. Een lente waarin wij allen groeien en verbinden. Hoe ziet deze lente eruit? Jouw organisatie kan kleine stappen zetten om een nieuwe lente op aarde te brengen. Om te zorgen dat het leven voor velen makkelijker zal zijn. InBeeld bij ZijSpreekt: Niraï Melis over geloven in een nieuwe lente in jouw bedrijf.  |  lees meer » In gesprekken met leiders en managers merkte zij dat (cultuur)verandering vaak gezien wordt als een lastig en langdurig proces. Ze werd er door getriggerd, met name omdat ze vanuit haar NLP achtergrond weet dat verandering ook snel kan gaan. In Beeld bij ZijSpreekt: Karen Reichert over het doorbreken van bestaande denk- en gedragspatronen.  |  lees meer » Engels is een vaardigheid en een vaardigheid moet je bijhouden. Als je een marathon hebt gelopen, vervolgens jaren niet traint en dan weer begint, verwacht toch ook niemand dat je een marathon loopt? Inbeeld bij ZijSpreekt: Anneke Drijver over vol zelfvertrouwen in het Engels communiceren.   |  lees meer » Door te weinig digitale vaardigheden in 1994 werd zij ontslagen van een tijdelijke baan (nadeel). Maar door goede netwerkvaardigheden in te zetten als projectleider heeft ze de website Vrouwen In de Politiek (VIP-site) in 1997 ontwikkeld en laten groeien (voordeel). InBeeld bij ZijSpreekt: Arina Angerman over hoe je van een nadeel naar een voordeel kunt komen.   |  lees meer » In aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen in november 2020, gaan drie Nederlandse vrouwen schrijven, vertellen, vloggen en bloggen over de verhalen achter de krantenkoppen. InBeeld bij ZijSpreekt Mirjam Sterk over het andere Amerika.  |  lees meer » Zij is journalist en schrijver met Irak, de Koerden en ISIS als haar belangrijkste onderwerpen. Ze woonde tien jaar in Iraaks Koerdistan, werkte als correspondent voor Nederlandse en internationale media en startte een mediacentrum. InBeeld bij ZijSpreekt: Judit Neurink over Irak en de mensen die de ene oorlog na de andere overleven, over frustratie en woede, radicalisering en de cirkels van geweld.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  12  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.