Als trainer/coach ziet zij bij haar opdrachtgevers dat er de laatste jaren steeds vaker medewerkers uitvallen. Door burn-out, maar ook door (onverwerkte) rouw of een mix daarvan. InBeeld bij ZijSpreekt Annemieke Mars over de preventie en aanpak van burn-out en rouw op het werk.   |  lees meer » Transformatietheater om menselijk gedrag en denkwijzen in beeld te brengen en vooral bespreekbaar te maken. Door de verhalende vorm is er ruimte om zelf te reflecteren en conclusies te trekken. InBeeld bij ZijSpreekt theatermaker Camie Bonger over haar missie openheid is een kracht.  |  lees meer » Op 28 januari 2004 kreeg zij de diagnose Diabetes type 1. Het veranderde haar hele leven, maar leverde haar ook een dosis kennis, ervaring en expertise op waaruit twee boeken voortkwamen. InBeeld bij ZijSpreekt: Loes Heijmans.  |  lees meer » Op dit moment werkt zij aan een roman over het leven van een vrouwelijke journalist die zich met vallen en opstaan tracht te handhaven op de apenrots van de oorlogsverslaggeving. Tragiek, humor en absurdisme wisselen elkaar af. InBeeld bij ZijSpreekt: verslaggever Minka Nijhuis.  |  lees meer » Ze ontwikkelde haar deskundigheid uit nieuwsgierigheid en merkte dat hypnotherapie niet alleen goed was voor haarzelf, maar ook voor anderen. InBeeld bij ZijSpreekt hypnotherapeute Ina Oostrom over haar missie.  |  lees meer » Ze houdt zich bezig met inhoud en emotie, en beschouwt deze als de sleutelaspecten van verandering. Ze is een procesarchitect en doet haar verhaal in InBeeld bij ZijSpreekt. Marjolijn de Graaf over veranderen met impact.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.