Ze werkt al 25 jaar in de ouderenzorg in verschillende functies. Fysiotherapeut, kwaliteitsdeskundige, intervisor, coach, manager en nu als trainer en adviseur. Zij voelde zich vanaf de kennismaking extra betrokken bij mensen met dementie. InBeeld bij ZijSpreekt: Karin Willemsen over beter begrip en contact tussen mensen met dementie en hun omgeving.  |  lees meer » Ze adviseert bedrijven over leiderschap, energetische balans op de werkvloer en design thinking. Op basis van deze drie pijlers creëert ze creatieve, mensgerichte programma's met enthousiasme en humor.
InBeeld bij ZijSpreekt: Anouk van Pruissen over de kracht van het zachte.  |  lees meer » Ze is antropoloog. Elke groep mensen is continue op zoek naar hoe ze samen moeten leven en werken. Ze ondersteunt groepen mensen rondom een verandering, transitie of bij verschillen in de groep of tussen groepen. 
InBeeld bij ZijSpreekt: Myrna Derksen over taal van de antropologie en rituelen.  |  lees meer » Ze heeft grootse dromen en een missie om een evenement te transformeren in een succes, met tastbare resultaten en een onvergetelijke sfeer. Naast haar expertise als spreker en dagvoorzitter biedt ze ook de unieke mogelijkheid om haar te boeken als Event Verslaggever. Als Event Reporter brengt ze een evenement in beeld en zorgt ze voor boeiende verslaggeving die de essentie van het event vastlegt.
InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica Meijer over krachtige instrumenten waarmee organisaties hun doelen kunnen bereiken en een positieve verandering kunnen teweegbrengen.  |  lees meer » Ze spreekt over hoe je je hemel op aarde kan leven. Ze laat je ervaren en voelen hoe wij als kinderen vergeten wie wij werkelijk zijn. Hoe we door onze conditioneringen en overtuigingen die we onbewust creëren onszelf als volwassene nog steeds klein houden en ons zo gevangen houden in het leven. We blijven in onze comfortzone zitten en durven niet ons hart te volgen. Zo kunnen we niet voluit leven en helemaal genieten van alles wat het leven te bieden heeft. InBeeld bij ZijSpreekt: Irma van Herwaarden over de essentie van liefde en licht.  |  lees meer » Ze is een gepassioneerde onderneemster, actrice en presentatrice. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun dromen te volgen op het gebied van theater, dans, muziek en ondernemerschap. InBeeld bij ZijSpreekt: Myléne Nijssen over wat kinderen van nu bezig houdt.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  19  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.