Ze is gefascineerd door talent, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en heeft haar eigen bedrijf waarmee ze zich richt op de ontwikkeling van cognitief talent. In beeld bij ZijSpreekt: Lineke van Tricht.  |  lees meer » Ze houdt zich bezig met de neurowetenschap, en voornamelijk met hoe neurowetenschap in relatie staat tot bedrijven en onderwijs. Ze ontving zelfs een oeuvre-award vanwege haar bijdrage aan het vakgebied leren en ontwikkelen, nationaal en internationaal. In Beeld bij ZijSpreekt: Ria van Dinteren.  |  lees meer » Ze zet zich al haar hele carričre in voor een betere wereld. Ze is specialist in ethiek en mvo, en legt graag uit wat haar bezighoudt. InBeeld bij ZijSpreekt: Monique Janssens.  |  lees meer » Hoe zorg je ervoor dat de kennis, know how en informatie die je bezit ook gehoord en gezien worden? Ze is sinds 2005 imagodeskundige en expert op het gebied van personal branding en zichtbaarheid. In beeld bij ZijSpreekt: Zabeth van Veen.  |  lees meer » Baudy Wiechers (trainer/coach/spreker ) is de grondlegger van de CONSENT-methodeŽ en auteur van o.a. 'Besluit met CONSENT'. Zij spreekt over gelijkwaardigheid en effectieve besluitvorming.
In InBeeld bij ZijSpreekt doet zij haar verhaal.  |  lees meer » Ze is schrijver van de roman Niets te verbergen, over de gevolgen als je eigenlijk geen privacy meer hebt en ze weet veel over entomologie - een fascinatie die is ontstaan uit een verlammende insectenfobie. Aglaia Bouma vertelt In Beeld over de insecten die in rap tempo verdwijnen. Door insecten zichtbaar te maken en een inkijkje te geven in hun fascinerende wereld, hoopt ze de kennis en het belang van insecten te vergroten. (foto: Langlijfje - A.Bouma)  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.