Zij is creatief en ervaart de vrijheid van geest om onbegrensd, dwars en verbindend te denken. Dit resulteert in unieke modecreaties van ongebruikelijke, duurzame materialen. InBeeld bij ZijSpreekt: fashionart-expert Agnes van Dijk over duurzame modekunst.  |  lees meer » Zij is musicus, onderzoeker en specialiseerde zij zich in muziek van voor 1600. Daarnaast is zij artistiek leider van het ensemble Aventure. Met dit ensemble nam zij diverse CD's op. InBeeld bij ZijSpreekt: Ita Hijmans over de veelzijdigheid van laatmiddeleeuwse muziek.   |  lees meer » Zij helpt leidinggevenden en teams om met plezier en energie samen te werken en de prestaties te leveren die er toe doen - ook in een veranderende context. Dat doet ze op verschillende manieren, afhankelijk van de vraag en situatie: met individuele coaching, teamcoaching, advies en sparring. InBeeld bij ZijSpreekt: Yolanda van Heese.  |  lees meer » Op jonge leeftijd begon ze al met ondernemen. Als 12-jarige startte ze als freelance babysitter en op haar 17e begon ze als creatieve freelancer te werken in de marketingindustrie. Zo ontdekte zij de liefde voor het marketing/communicatie/pr-vak. Stap voor stap vond zij haar ideale klanten. InBeeld bij ZijSpreekt: Jennifer Delano over succesvol ondernemen als free publicity-expert.  |  lees meer » Zij wil haar dochter voorleven dat ze naar haar hart mag luisteren en ervoor mag gaan staan. Ongeacht wat de rest van de wereld daarvan zegt. Dit gedachtegoed inspireerde haar om Women in Sustainable Finance op te richten, waarmee ze vrouwen wereldwijd aanmoedigt om het financiële systeem en kapitaal in te zetten voor een duurzame, gelijkwaardige economie. InBeeld bij ZijSpreekt: Edith Aldewereld over het benutten van kapitaal voor een duurzamere wereld.  |  lees meer » Ze is ondernemer en expert op het gebied van millennials. Ze coacht zowel twintigers en dertigers als hun leidinggevenden. In 2012 richtte ze haar eigen onderneming op met coaches werkzaam in vier Nederlandse steden en Tel Aviv, Israël. InBeeld bij ZijSpreekt: Manou van Eerten over de positie van millennials op de werkvloer.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  14  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.