Ze is reisleider. En dan niet het soort reisleider dat met een vlaggetje voor een groepje toeristen staat. Ze is een ander soort reisleider. In haar dagelijks leven begeleidt ze mensen op hun reis en dan met name de reis naar binnen. Ze is namelijk in haar dagelijks leven psycholoog en runt haar eigen praktijk. InBeeld bij ZijSpreekt: Jolanda Schepers over de zoektocht naar zingeving in je leven.  |  lees meer » Als teamtrainer slimmer werken en senior professional organizer begeleidt ze mensen die in hun werk met meer plezier productief willen zijn. Door goed te kijken naar iemands werkstijl en context geeft ze advies en ondersteuning voor een aanpak op maat. InBeeld bij ZijSpreekt: Karen Visser over de tsunami aan (digitale) informatie en prikkels.  |  lees meer » Ze heeft over veel dingen een mening. En ze wil de wereld mooier maken! Voor iedereen! Dus moet er nog veel veranderen. Om te veranderen moet je zichtbaar, een beetje rebels, en onafhankelijk zijn. Belangrijke drijfveren in haar leven met een beperkt gezichtsvermogen. Tevens belangrijke redenen om maatschappelijk actief te zijn en zelfstandig ondernemer te worden. InBeeld bij ZijSpreekt: Jellie Tiemersma over de meerwaarde van anders kijken.  |  lees meer » Ze is een dynamische en onconventionele voorzitter en dagvoorzitter. Zij weet de juiste toon te raken, scherp en to the point. Als bedrijfskundige en jarenlang zelfstandig werkend voor tal van organisaties, is ze thuis in diverse onderwerpen. InBeeld bij ZijSpreekt: Nathalie Vrancken over onzichtbare aspecten in moeizame en ook fantastische samenwerking.  |  lees meer » Ze is managing partner van Room to Grow, dé expert op het gebied van zichtbaarheid, profilering en personal branding. Ze spreekt hierover, geeft trainingen en webinars zowel online als offline. Ze was jarenlang succesvol diversiteitsmanager bij ING, verantwoordelijk voor wereldwijde projecten op het gebied van diversiteitsmanagement en de ontwikkeling van vrouwen in organisaties. InBeeld bij ZijSpreekt: Mirjam Hubregtse over kwaliteiten van mensen die niet altijd direct zichtbaar zijn.  |  lees meer » Zij is consultant, trainer en coach op het gebied van diversiteit en inclusie. Ze heeft ervaring als manager in de kinderopvang, toeleiding naar de arbeidsmarkt en volkshuisvesting (woningbouwcorporaties). Wat veel mensen niet weten is dat ze ook een autodidact kunstschilder is. InBeeld bij ZijSpreekt: Glenny Sijlbing over het samen komen van bewustzijn en schilderen.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  18  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.