Ze ondersteunt mensen door altijd verder te kijken. Ze begeleidt als (systemisch) coach en trainer mensen bij hun persoonlijke hulpvraag in de weg van “op Eigen Kracht” naar “in Eigen Kracht”. InBeeld bij ZijSpreekt: Heleen de Mooij-Lubbers over vrijheid om het goede te doen en door te geven.  |  lees meer » Ze helpt als mindsetcoach mensen naar een leven met voldoening, betekenis en geluk. Een leven wat je zelf kunt creëren. Een leven waarin iemand zijn of haar eigen keuzes maakt. Ongeacht wat de omgeving daarvan vindt. Gewoon omdat het diegene gelukkig maakt. InBeeld bij ZijSpreekt: Cynthia van der Schoor over de reis van haar eigen mindset.  |  lees meer » Ze is een vrouw die graag haar passie en intuïtie volgt in het leven. Dat gaat over het zoeken naar wegen die bij haar passen om andere mensen te helpen. Dit is in den beginne gegroeid vanuit topsport en blijft zich uiten in haar vak als paramedicus. InBeeld bij ZijSpreekt: Voormalig wereldkampioen marathonzwemmen Monique Blok over bij jezelf blijven zodat je andere mensen kan helpen.  |  lees meer » Ze coacht mensen om fysiek en mentaal goed voor zichzelf te zorgen. Ze is ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach, maar werkte ook als HR Adviseur. Ze kan zich door deze combinatie goed inleven in zowel een werknemer als een werkgever. InBeeld bij ZijSpreekt: Stress & loopbaancoach Hanneke Kuipers over keuzes maken in jouw eigen leven.  |  lees meer » Ze weet uit eigen ervaring hoe geld je leven kan beheersen. Ze groeide op met weinig, maar werkte zichzelf op in de bankenwereld. Ze ontwikkelde de Miljoen-methode en leert ondernemers hoe ze net als zij een financieel succesvol bedrijf kunnen creëren. InBeeld bij ZijSpreekt: Monica Helbig over de juiste geldmindset.  |  lees meer » Ze is ondernemer/restauranthouder en adviseur voor bedrijven die te maken hebben met gasten in de breedste zin van het woord. Gastvrijheid/Hostmanship is volgens haar de bindende en onderscheidende factor van de toekomst: de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. InBeeld bij ZijSpreekt: Geesje Duursma over je welkom voelen.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  ...  14  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.