Zij begeleidt mensen als individu en in teamverband bij persoonlijke en professionele ontwikkeling in veranderende organisaties. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring met name bij vraagstukken op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken. InBeeld bij ZijSpreekt: Charlotte van den Wall Bake over groepsdynamiek en persoonlijk leiderschap.  |  lees meer » Na achttien jaar gaf ze als officier van justitie haar baan op om haar schrijvershart te volgen. InBeeld bij ZijSpreekt: Pascale Bruinen over hoe je je bewustzijn kunt inzetten om je gezondheid en leven zo positief mogelijk sturing te geven.   |  lees meer » Ze groeide op in Nederland en België. Ze schrijft, tekent en treedt op voor zowel volwassenen als kinderen. Haar werk is in vele talen vertaald en veelvuldig bekroond. InBeeld bij ZijSpreekt: Joke van Leeuwen over niet-vanzelfsprekend denken en kijken  |  lees meer » Zij heeft in het begin van haar carrière twee banen verloren terwijl dat achteraf gezien onnodig was. Reden: ze kreeg op haar 26e (1991) de diagnose reumatoïde artritis, chronische gewrichtsreuma. Daarbij kreeg ze in die tijd hele slechte juridische adviezen. Het zaadje voor het onderwerp arbeid en gezondheid werd hier geplant. InBeeld bij ZijSpreekt: Annemiek de Crom over werken met een chronische aandoening.  |  lees meer » Empowerment gaat over jezelf kennen, daarvoor staan en de keuzes maken die daarbij passen. Die keuzes gaan over jouw leven, jouw studie, jouw baan. InBeeld bij ZijSpreekt: Loopbaancoach Karin Terpstra over empowerment en levenskeuzes.  |  lees meer » Zij is een bevlogen ethicus die ervan uitgaat dat iedereen diep van binnen het liefst het goede wil doen. Maar in onze cultuur wordt dat niet altijd stoer gevonden. InBeeld bij ZijSpreekt: Monique Janssens over hoe ethiek weer stoer maken.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.