Ze heeft grootse dromen en een missie om een evenement te transformeren in een succes, met tastbare resultaten en een onvergetelijke sfeer. Naast haar expertise als spreker en dagvoorzitter biedt ze ook de unieke mogelijkheid om haar te boeken als Event Verslaggever. Als Event Reporter brengt ze een evenement in beeld en zorgt ze voor boeiende verslaggeving die de essentie van het event vastlegt.
InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica Meijer over krachtige instrumenten waarmee organisaties hun doelen kunnen bereiken en een positieve verandering kunnen teweegbrengen.  |  lees meer » Ze spreekt over hoe je je hemel op aarde kan leven. Ze laat je ervaren en voelen hoe wij als kinderen vergeten wie wij werkelijk zijn. Hoe we door onze conditioneringen en overtuigingen die we onbewust creëren onszelf als volwassene nog steeds klein houden en ons zo gevangen houden in het leven. We blijven in onze comfortzone zitten en durven niet ons hart te volgen. Zo kunnen we niet voluit leven en helemaal genieten van alles wat het leven te bieden heeft. InBeeld bij ZijSpreekt: Irma van Herwaarden over de essentie van liefde en licht.  |  lees meer » Ze is een gepassioneerde onderneemster, actrice en presentatrice. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun dromen te volgen op het gebied van theater, dans, muziek en ondernemerschap. InBeeld bij ZijSpreekt: Myléne Nijssen over wat kinderen van nu bezig houdt.  |  lees meer » Ze is een inspirerende spreker en prijswinnende auteur van diverse managementboeken, inclusief ondernemer en een gepassioneerde corporate antropoloog. Zij heeft vele jaren in Afrika gewerkt aan de ontwikkeling van MKB-organisaties. Daar is zij de Ubuntu-filosofie tegengekomen waarin humaniteit en de circulaire verbinding tussen mensen onderling, dier, aarde en universum centraal staan. Vanuit het holistische concept van Ubuntu is alles met alles verbonden. InBeeld bij ZijSpreekt: Leontine van Hooft over de kracht van Ubuntu leiderschap als een kracht van transformatie in onze wereldwijde samenleving.  |  lees meer » Ze spreekt, inspireert, schrijft en gelooft erin dat het mogelijk is om duurzaam samen te leven met de wilde dieren om ons heen. Haar drijfveer is dan ook om een duurzame relatie tussen mensen en wilde dieren mogelijk te maken, waarbij wilde dieren als serieuze bondgenoten worden meegenomen. Om dat voor elkaar te krijgen daagt ze je uit om de mens-dier dialoog aan te gaan en buiten je eigen kaders te denken. InBeeld bij ZijSpreekt: Susan Boonman-Berson over op een diervriendelijke manier samenleven met onze mede-bewoners.  |  lees meer » Ze is spreker, auteur en mentor rondom transformationele verandering en transformationeel leiderschap. Zij schreef twee boeken over Samensturing, waarin ze beschrijft hoe je organiseert vanuit gedeelde verantwoordelijkheid en een sterke collectieve identiteit. Ze is van mening dat we in deze tijd maken hebben met een collectieve identiteitscrisis die de oorzaak is van de meeste van onze problemen. InBeeld bij ZijSpreekt: Rianca Evers over mensen en jezelf echt zien.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  18  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.