Leiderschap evolueert snel. Zij helpt gedreven professionals om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ze geeft tips over hoe we meer zinvol resultaat kunnen bereiken. Binnenkort verschijnt haar tweede boek 'Leiderschap in verandering'. InBeeld bij ZijSpreekt: Anouk Brack over leiderschap in organisaties.   |  lees meer » Haar instant boomwhacker orkesten zijn legendarisch. Binnen 15 minuten maakt zij van honderden afwachtende mensen met een plastic buis in hun handen een enthousiast betrokken en vrolijk orkest. Daarmee raakt ze de kern van wat muzikale communicatie is; samenwerking, pure openheid en gezamenlijke positieve energie. InBeeld bij ZijSpreekt: Jeannette Welp over de kracht van muziek.  |  lees meer » Werken aan vertrouwen gaat enerzijds over de ‘harde kant’ van organiseren: de juiste dingen doen, en anderzijds over de ‘zachte kant’: de dingen op de juiste manier doen, zodat iedereen ruimte en verbinding voelt om zodoende het beste in elkaar naar boven te halen. InBeeld bij ZijSpreekt Pauline Voortman over werken aan vertrouwen als sleutel voor verbinding en begrip.  |  lees meer » Ze zegde als neurologe en slaapexpert de comfortzone van een klassieke ziekenhuis-carrière vaarwel om op grotere schaal mensen te helpen gezonder te slapen. InBeeld bij ZijSpreekt Inge Declercq over de kracht van herstellende slaap als sleutel voor optimaal functioneren, prestatievermogen en vitaliteit.   |  lees meer » Zij staat met een aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus oftewel wijnvlek) regelmatig op het podium. Begonnen als (amateur) zangeres/cabaretier en presentator, maar tegenwoordig ook als spreker en dagvoorzitter. InBeeld bij ZijSpreekt Wilma van Dartel over hoe je ondanks je kwetsbaarheid toch je dromen en idealen kunt nastreven en waarmaken.  |  lees meer » Ze ontwikkelde een methode voor tekststrategie om via verbinding (Stichting ConnectingFriends) de wereld mooier te maken. InBeeld bij ZijSpreekt Marian Stoppelenburg over het nemen van concrete acties om haar professionele en persoonlijke missie te combineren.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.