Via een omzwerving als specialist geluidhinder kwam ze, met dank aan improvisatietheater, terecht in de wereld van dementie. Al snel bleek dat de technieken van het improviseren bij uitstek vaardigheden zijn die het contact met mensen met een ouder worden en beschadigd brein verbeteren. InBeeld bij ZijSpreekt: Barbara Oppelaar over haar specialisatie sinds 15 jaar.  |  lees meer » Ze is verpleegkundige, bestuurskundige en veranderkundige en in de mix die daarmee ontstaat is ze een generalist pur sang die met specialisten in de hele keten overstijgende vergezichten weet te schetsten en het ‘wicked climate problem' behapbaar en concreet weet te maken. InBeeld bij ZijSpreekt Cathy van Beek over haar gedrevenheid om goed voor de planeet te zorgen.  |  lees meer » Ze is een dagvoorzitter die geïnspireerd raakt door en gebruik maakt van de kennis, meningen en ervaringen uit de zaal en van de sprekers op het podium. Dat doet ze het liefst voor het onderwijs, de zorg, welzijn, goede doelen en voor verdere maatschappelijke thema's. InBeeld bij ZijSpreekt: Juliette Grimbergen over het begeleiden van events met aansprekende interactie.  |  lees meer » Dat het leven niet vanzelfsprekend is weet ze als geen ander. Door haar progressieve spierziekte heeft ze dagelijks te maken met uitdagende situaties. Hiervoor is veel veerkracht nodig. In Beeld bij ZijSpreekt: Yvonne Lammertink over voldoening halen uit je leven en de samenwerking met oud-topsporter Jochem Uitdehaage.  |  lees meer » Zij is dagvoorzitter, columnist, loopbaanadviseur en theatermaker. In haar werk zet ze graag haar wijsheid in, tegenwoordig om andere vrouwen te steunen in de overgang. InBeeld bij ZijSpreekt: Alice Faber maakt de overgang bespreekbaar.  |  lees meer » Zij bundelden hun krachten en hun passie voor muziek in een muzikaal collectief. Hun doel? Vrouwelijke artiesten/songwriters onderling met elkaar te verbinden. InBeeld bij ZijSpreekt: Louise Hensen en Saskia Schalekamp van FIERE VROUWEN over muzikale intermezzo’s op events.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  ...  14  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.