Nora Kasrioui (comité van aanbeveling ZijSpreekt) is initiatiefnemer van de stichting Brood en Rozen. Haar missie: Het bevorderen van bewustzijnsontwikkeling en sociale gelijkheid door kwetsbare lageropgeleiden, jongeren, vrouwen en hun kinderen te steunen. Ze ontwikkelde projecten voor bijstandsvrouwen, die na een intensieve opleiding weer hun kansen zien. Het verhaal van Nora Kasrioui In Beeld..  |  lees meer » Zij gebruikt de communicatie tools spreken, training, coaching, schrijven, storytelling en haar YouTube kanaal, Channel Makheni. Ze is de oprichter van Real Solutions Training (RST) en is een Master practitioner van Breinvoorkeuren NBI®. In Zuid-Afrika was ze een van de zes topsprekers. In beeld bij ZijSpreekt 'people developer' Makheni Zonneveld.  |  lees meer » Ze is trendwatcher en is te boeken voor presentaties over food, leren, werken en leven in de toekomst. In Beeld bij ZijSpreekt: Nanon Soeters.  |  lees meer » Ze coacht mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet zij de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Ze opent nieuwe gezichtspunten, geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. In Beeld bij ZijSpreekt: Anneke Wittermans.  |  lees meer » Imago klinkt alsof het over de buitenkant gaat. Maar het is juist andersom. De inhoud bepaalt hoe iets eruit zou moeten zien. Authenticiteit doorvertalen en keuzes maken, dat is waarin zij gelooft. Ze geeft lezingen over en trainingen in belevingsecomonie, inbound marketing en imago. Ze introduceerde de vier B's ter vervanging van de steeds minder relevante P's van marketing. In Beeld bij ZijSpreekt: Tineke Stel.  |  lees meer » Ze werkt als actrice, theatermaakster, presentatrice, voice-over, schrijfster, zangeres, sprekerscoach en trainster. Ze is de bedenker en uitvoerder van een aantal producties rondom het leven van Etty Hillesum. En ze spreekt over levenskunst en de kracht van de adem. In Beeld bij ZijSpreekt Julika Marijn over adem en bewustwording.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.