Imago klinkt alsof het over de buitenkant gaat. Maar het is juist andersom. De inhoud bepaalt hoe iets eruit zou moeten zien. Authenticiteit doorvertalen en keuzes maken, dat is waarin zij gelooft. Ze geeft lezingen over en trainingen in belevingsecomonie, inbound marketing en imago. Ze introduceerde de vier B's ter vervanging van de steeds minder relevante P's van marketing. In Beeld bij ZijSpreekt: Tineke Stel.  |  lees meer » Ze werkt als actrice, theatermaakster, presentatrice, voice-over, schrijfster, zangeres, sprekerscoach en trainster. Ze is de bedenker en uitvoerder van een aantal producties rondom het leven van Etty Hillesum. En ze spreekt over levenskunst en de kracht van de adem. In Beeld bij ZijSpreekt Julika Marijn over adem en bewustwording.  |  lees meer » Ze is eigenaar en oprichter van PR bureau: DelanoPR. Hiervoor had zij een adviesbureau waarin ze bedrijven en individuen richting de pers bracht. Haar doel is 100.000 mensen vooruit te schoppen in vijf jaar tijd. In Beeld bij ZijSpreekt, Jennifer Delano.  |  lees meer » Ze is een echte salesvrouw, auteur van de boeken 'Verleid de Klant' en 'Human2Human: de nieuwe klantrelatie' en ondernemer. Als trainer, coach en spreker helpt ze bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak prikkelt zij ondernemers en (sales)professionals om opvallend succesvol klanten te werven en te behouden. DaniŽlle de Jonge In Beeld bij ZijSpreekt...  |  lees meer » Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en heeft altijd ook geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. Minder gezag geeft nieuwe kansen, maar ook verlies van houvast. In Beeld bij ZijSpreekt, Christien Brinkgreve.  |  lees meer » Zij beklom onder andere Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw, leidde expedities in de Himalaya en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail. In haar lezingen en boeken koppelt zij haar avonturen aan haar management-ervaring. In Beeld bij ZijSpreekt, expeditieleider Katja Staartjes.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.