Sociaal kapitaal is heel waardevol, maar nog niet door de managers van deze tijd ontdekt als een grondstof om te benutten. Elk mens (en dus elke medewerker) heeft een netwerk waarin allerlei hulp te vinden is. De beperkte blik om mensen alleen in te zetten op hun kennis, talent en ervaring (human capital) is uit de tijd. Managing consultant van La Red Miriam Notten in beeld over Netwerkend Werken...  |  lees meer » Arita Baaijens is een gelauwerde ontdekkingsreizigster, bekroond schrijfster en bioloog. Het succes is haar niet komen aanwaaien. Falen, vallen, opstaan, dingen moeten doen waartoe ze zichzelf niet in staat acht, daar weet ze alles van. Terug in Nederland werkt Arita met organisaties, ondernemers en ondernemende individuen die op een kruispunt staan. Wat is het geheim achter succesvol innoveren en ongebaande paden gaan?  |  lees meer » Miranda Kampers haalt het beste uit mens en organisatie  |  lees meer » Ria Borst is al haar hele leven op zoek naar dat wat zich achter de zichtbare werkelijkheid bevindt: in mensen, in organisaties, in economie, in de wereld. Ze kijkt van nature vanuit een ander perspectief naar de wereld, ziet niet-logische verbanden en herkent irrationele processen en onderstromen in mensen en organisaties. Astrologie is een instrument (geen geloof!) die ze kan inzetten om 'niet-zichtbare processen' of 'onderstromen' te analyseren, te verklaren en in te zetten als managementinstrument of trendanalyse. Haar verhaal In Beeld bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Ze is trainer en adviseur online personal branding met gevoel voor verhoudingen en kennis van menselijke processen. Ze weet van verkopen, verleiden, be´nvloeden en profileren op social media dmv personal branding. Ze heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan, is enthousiast en energiek, en gaat voor de klant en het resultaat. Ze schreef drie boeken: 'Twitter Werkt', 'Een baan vinden met social media in 90 minuten' en 'Social media handboek voor coaches'. In Beeld bij ZijSpreekt Fiona Stoop.  |  lees meer » Als advocaat heeft zij zich gespecialiseerd in de zakelijke (minder emotionele) praktijk. Als curator heeft zij vele faillissementen behandeld en afgewikkeld. Uiteindelijk wilde zij meer betekenen voor mensen en minder met dikke dossiers bezig zijn. Ze richtte zich op transformatie van conflicten: 'Wat er gebeurd is in je leven kun je niet veranderen, wel wat het met je doet'. In Beeld bij ZijSpreekt, Chiquita Welmerink.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.