Op dit moment werkt zij aan een roman over het leven van een vrouwelijke journalist die zich met vallen en opstaan tracht te handhaven op de apenrots van de oorlogsverslaggeving. Tragiek, humor en absurdisme wisselen elkaar af. InBeeld bij ZijSpreekt: verslaggever Minka Nijhuis.  |  lees meer » Ze ontwikkelde haar deskundigheid uit nieuwsgierigheid en merkte dat hypnotherapie niet alleen goed was voor haarzelf, maar ook voor anderen. InBeeld bij ZijSpreekt hypnotherapeute Ina Oostrom over haar missie.  |  lees meer » Ze houdt zich bezig met inhoud en emotie, en beschouwt deze als de sleutelaspecten van verandering. Ze is een procesarchitect en doet haar verhaal in InBeeld bij ZijSpreekt. Marjolijn de Graaf over veranderen met impact.  |  lees meer » De vraag hoe je een geanimeerd verhaal vertelt is waar zij zich mee bezighoud. Ze heeft altijd inspiratie en weet mensen te raken met wat ze doet. InBeeld bij ZijSpreekt is Raimke van den Beemt, animatiemaker en ondernemer.  |  lees meer » Als expert en ervaringsdeskundige in scheiding en kinderrechten heeft zij een missie voor betere vervulling van kinderrechten. Ze heeft daarom de rol van Kindberhartiger ontwikkeld. In InBeeld bij ZijSpreekt doet Marieke Lips haar verhaal.  |  lees meer » Ze is een arbeids- en organisatiepsychologe met een een onorthodoxe kijk op gedragsverandering waarbij liefdevol uitdagen centraal staat. Ze weet mensen met humor te prikkelen, behoort tot de top-opleiders in Nederland en doet hier haar verhaal. In Beeld bij ZijSpreekt: Adélka Vendl.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.