Zij werkte jarenlange in de modebranche, maar door een samenloop van omstandigheden kwam ze terecht in armoede en schulden. Zo stond ze opeens zelf in de rij voor de voedselbank. Haar ervaringen schreef ze op in het boek Armoede krijg je gratis. InBeeld bij ZijSpreekt: Stella de Swart over het taboe op armoede doorbreken.  |  lees meer » Zij is coach/therapeut, auteur en ervaringsdeskundige en helpt en inspireert mensen die door een heftige ervaring of periode in hun leven, het zwaar hebben. Juist als je in een lastige tijd zit, is het goed om te gaan onderzoeken wie je bent. Als je jezelf vragen stelt en antwoorden vindt, dan groei je dwars door de ellende heen, aldus Inge Miltenburg-Bos. InBeeld bij ZijSpreekt over het vinden van veerkracht na een levensveranderende ervaring  |  lees meer » Zij is deskundige op het gebied van stress, burnout, hechting, trauma en wat zij noemt ‘lichaamsgericht leren'. Hiervoor een hele weg afgelegd vanuit een achtergrond in de klinische psychiatrie, psychotherapie, met haar eigen lichaam vanuit haar brede interesse in geneeswijzen vanuit andere culturen en de filosofie. Ze is auteur van drie boeken. InBeeld bij ZijSpreekt: psychotherapeut Hilde Bolt over zelfzorg en lichaamsgericht werken.   |  lees meer » Zij zet zich in om haar chronische ziekte diabetes meer bespreekbaar te maken. Ze schreef een boek en wilde fulltime spreker worden. Het coronavirus leek dit laatste te verstoren, maar ze herpakte zich en besloot een podcast te maken. InBeeld bij ZijSpreekt: ervaringsdeskundige Loes Heijmans-Beek over diabetes bespreekbaar maken.  |  lees meer » Zij raakte als scholier gegrepen door het verhaal van Hannie Schaft. Dit was het startpunt van haar onderzoek naar vrouwen in oorlog en leidde tot de oprichting van Sophie's Women of War. Vrouwen zijn niet altijd slachtoffers, zij opereren ook in het verzet en zetten zich in om een maatschappij op te bouwen. InBeeld bij ZijSpreekt: Sophie Poldermans over haar levenslange fascinatie voor vrouwelijk leiderschap ten tijde van conflict.  |  lees meer » Zij vond haar passie in hypnotherapie en ziet het als een missie om mensen te helpen de krachtbronnen te mobiliseren die van nature al aanwezig zijn. Hypnose wordt als fenomeen slecht begrepen en dat komt mede door de beeldvorming vanuit films en shows, aldus Ina Oostrom. InBeeld bij ZijSpreekt: over de kracht van hypnose.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  ...  14  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.