Ze woont met haar man en twee kinderen in een gemeenschap van negen families in Almere Oosterwold, de zelfbouwwijk waar je tot aan de weg en het riool alles zelf moet aanleggen. Op haar 38e is zij met Economy Transformers gestart dat nu is uitgegroeid tot een school voor ondernemers die vanuit vertrouwen willen meebouwen aan een mens- en Aardewaardige samenleving. InBeeld bij ZijSpreekt: Damaris Matthijsen over de vrij-gelijk-samenleving.  |  lees meer » Als ethicus en humanistisch geestelijk verzorger heeft ze het zelf ook meegemaakt: moe en gestrest raken van meeleven met anderen. Voor de één zijn het de wanhopige verhalen van cliënten. Voor de ander is het hoofdpijn krijgen van de klimaatopwarming. De oplossing ligt niet alleen in helpen. InBeeld bij ZijSpreekt: Els van de Schoot over het vinden van een ethische levenshouding waar je je goed bij voelt.  |  lees meer » Ze is een ervaren tweetalige moderator en gespreksleider. Haar kracht is om mensen zich thuis te laten voelen op het podium. Gedreven door nieuwsgierigheid weet zij als geen ander de juiste toon neer te zetten voor ieder evenement of congres en kan daarnaast goed kijken naar de opbouw van een programma. InBeeld bij ZijSpreekt: Emmelie Zipson over je eigen pad volgen en in jezelf geloven.  |  lees meer » Ze is drama- en stemtherapeut en leraar. Niet langer delen van jezelf achterhouden, of inhouden. Ook niet te hard je best doen, of jezelf overschreeuwen. Nee, ze nodigt je uit aandachtig te luisteren naar lichaam, emoties en geest. InBeeld bij ZijSpreekt: Jolanda Mulder over jouw verhaal met jouw stem voor het voetlicht brengen.  |  lees meer » Als hoofd van online communicatie bij Amsterdam UMC kwam ze in aanraking met de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitale interactie in de zorg. Volgens haar is 'mensgericht ontwerpen' (human centered design) de enige manier om passende e-health oplossingen te ontwikkelen. InBeeld bij ZijSpreekt: Ilonka Coenraad over het ontwerpen van zorg voor een optimale ervaring voor patiënten en zorgverleners.  |  lees meer » Ze is dagvoorzitter, performer en presentator. Waar ze graag warm voor loopt? Een publiek deelgenoot maken van haar gedachtenkronkels, een zaal haar wereld in trekken, een gezelschap laten kennismaken met haar aanhoudende verbazing over de communicatie van zakelijk Nederland. InBeeld bij ZijSpreekt: Marianne Nan over haar performances in zender-gestuurde zakelijke teksten.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  ...  18  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.