ZijSpreekt brengt iedere maand een nieuwsbrief uit. Bekijk hier de nieuwsbrieven online.

Geïnteresseerd? Meld je direct aan via het contactformulier.

 Petitie voor 50/50 m/v-regering; dwing media om na te denken over keuze gasten; nominaties voor 2 boeken en een podcastserie; veiligheidsdeskundige Tamara Onos deelt expertise in 'Het stofspoor' in Zembla; ontdekkingsreizigster Arita Baaijens lanceert Taal voor de toekomst, in gesprek met de Noordzee (foto). Dit en meer in de aprileditie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » D66 wint door premierwaardige Sigrid Kaag; mannelijke lijsttrekkers krijgen meer media-aandacht; beeldvorming vrouwelijke politici moet beter; SER neemt database Topvrouwen over; hoofdredacties worstelen met diversiteit op hun redacties; podcasts uitgelicht; Niet Miepen e.a. uitgaven; Julia Wouters als spindoctor vaak in de media en meer in de maarteditie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » In deze 131-ste editie tref je een video-impressie aan van de toekenning van de Vrouw in de Media Award 2020, richten we ons op de a.s. verkiezingen en stemmen net als in het lied Tweede Kamer (foto) op een vrouw, kijken we uit naar het mediacollege bij Beeld en Geluid over krachtige vrouwen in de politiek, geven we podcasts-luistertips en mogen we vijf boeken weggeven over pijnmanagement en leiderschap.  |  bekijk nieuwsbrief » Stembus open voor de 14 genomineerden Vrouw in de Media Award 2020; hoe 2020 uitpakte; Lof in nieuwe jas; longarts Wanda de Kanter ruilt witte jas in voor preventie; IM Sietske Altink, pionier tegen vrouwenhandel; Mirjam Sterk sloeg bestorming Capitool gade; kijktip voor Van Beiroet naar Binnenhof en meer in de 130ste editie   |  bekijk nieuwsbrief » In onze wens voor 2020 gingen we voor een jaar van doorpakken op het gebied van zichtbaarheid, meer vrouwelijke deskundigen op het podium en in de media en daadwerkelijke toepassing van de quota-afspraken. En zie hoe het heeft uitgepakt. Een terugblik.  |  bekijk nieuwsbrief » Kamala Harris als belichaming van toekomstig Amerika; Louter vrouwen in communicatieteam Biden; 4 vrouwen in top 5 VVD-kandidatenlijst; Wie wordt Minister van Nieuwe Economie?; Campagne Orange the World; Natuurprijs voor Arita Baaijens; Documentaireserie Klassen over kansongelijkheid van Sylbing en Gould nu te zien; Nieuwe uitgaven; Op de agenda en meer in de decembereditie.   |  bekijk nieuwsbrief »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Videoverslag van de online uitreiking van de Vrouw in de Media-award 2020, met onder meer initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg. Winnaar van de twaalfde editie is Hoofdeconoom ING Nederland Marieke Blom. Zij kreeg de award virtueel overhandigd door de prijswinnaar 2019, Iva Bicanic, landelijk coördinator Centrum Seksueel Geweld.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.