Ze is een gepassioneerde onderneemster, actrice en presentatrice. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun dromen te volgen op het gebied van theater, dans, muziek en ondernemerschap. InBeeld bij ZijSpreekt: MylĂ©ne Nijssen over wat kinderen van nu bezig houdt.  |  lees meer » Ze is een inspirerende spreker en prijswinnende auteur van diverse managementboeken, inclusief ondernemer en een gepassioneerde corporate antropoloog. Zij heeft vele jaren in Afrika gewerkt aan de ontwikkeling van MKB-organisaties. Daar is zij de Ubuntu-filosofie tegengekomen waarin humaniteit en de circulaire verbinding tussen mensen onderling, dier, aarde en universum centraal staan. Vanuit het holistische concept van Ubuntu is alles met alles verbonden. InBeeld bij ZijSpreekt: Leontine van Hooft over de kracht van Ubuntu leiderschap als een kracht van transformatie in onze wereldwijde samenleving.  |  lees meer » Ze spreekt, inspireert, schrijft en gelooft erin dat het mogelijk is om duurzaam samen te leven met de wilde dieren om ons heen. Haar drijfveer is dan ook om een duurzame relatie tussen mensen en wilde dieren mogelijk te maken, waarbij wilde dieren als serieuze bondgenoten worden meegenomen. Om dat voor elkaar te krijgen daagt ze je uit om de mens-dier dialoog aan te gaan en buiten je eigen kaders te denken. InBeeld bij ZijSpreekt: Susan Boonman-Berson over op een diervriendelijke manier samenleven met onze mede-bewoners.  |  lees meer » Zes nieuwe sprekers en dagvoorzitters stellen wij voor. Allen spreken graag over hun expertise zoals literatuur, vrouwelijk leiderschap en lichaamsliefde en/of leiden graag uw bijeenkomst als dagvoorzitter of debatleider. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » De OPZIJ-literatuurprijs, historische influencers van toen, ZijSpreekt en Marian Mudder in Nouveau (foto ZS door Stef Nagel), Onder een andere hemel is het nieuwe boek van Joke Hermsen, de verhalen van sprekers In Beeld, interviews met de winnaars van de Vrouw in de Media Awards, festival Laatbloeiers en meer.   |  bekijk nieuwsbrief » Ze is spreker, auteur en mentor rondom transformationele verandering en transformationeel leiderschap. Zij schreef twee boeken over Samensturing, waarin ze beschrijft hoe je organiseert vanuit gedeelde verantwoordelijkheid en een sterke collectieve identiteit. Ze is van mening dat we in deze tijd maken hebben met een collectieve identiteitscrisis die de oorzaak is van de meeste van onze problemen. InBeeld bij ZijSpreekt: Rianca Evers over mensen en jezelf echt zien.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.