Zij heeft in het begin van haar carrière twee banen verloren terwijl dat achteraf gezien onnodig was. Reden: ze kreeg op haar 26e (1991) de diagnose reumatoïde artritis, chronische gewrichtsreuma. Daarbij kreeg ze in die tijd hele slechte juridische adviezen. Het zaadje voor het onderwerp arbeid en gezondheid werd hier geplant. InBeeld bij ZijSpreekt: Annemiek de Crom over werken met een chronische aandoening.  |  lees meer » Van nature bezit zij het talent om te organiseren en is ze geboren met de mooie eigenschap hoogsensitiviteit. InBeeld bij ZijSpreekt: Claudy Voskens over hoe hiermee om te gaan.  |  lees meer » Zij verruilde haar baan als officier van justitie op om zich te richten op schrijven en te spreken mental management en de mind-body-spirit connectie. In Beeld bij ZijSpreekt: Pascale Bruinen over over de menselijke geest en het zelfherstellende vermogen van het lichaam.  |  lees meer » Ze spreken over huiselijk geweld, onveilige arbeidsomstandigheden, eigen kracht, kinderrechten en nog veel meer interessante onderwerpen. ZijSpreekt verwelkomt weer zes nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.   |  lees meer » Sinds vier jaar helpt zij ambitieuze ondernemers die High end ondernemen willen leren. Die voelen dat er nog vele meer in zit dan dat er nu uitkomt. Al haar kennis en ervaring heeft zij gebundeld in haar boek: “De kunst van high end ondernemen – Verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren!” InBeeld bij ZijSpreekt: Meriam Slijkerman over hoe je High end ondernemen kunt leren.  |  lees meer » Haar fascinatie met de Verenigde Staten heeft zij al zolang ze zich kan herinneren. Ze groeide op in de jaren ’90 met Amerikaanse muziek, tv-programma’s en films en wist dat ze daar iets mee wilde gaan doen. InBeeld bij ZijSpreekt: Gerdien Knikker over de inspiratie die ze uit de VS haalt om haar eigen werk en politieke carrière vorm te geven.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.