Ze is geboren met een bucketlist, want ze doet al haar hele leven niets anders dan haar wensen laten uitkomen. Nu spoort ze mensen aan om andere keuzes te maken en écht te gaan leven. InBeeld bij ZijSpreekt: Paulien van 't Westeinde over doelen stellen en verwezenlijken.  |  lees meer » Op 25 november, de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen, gaat de Orange the World campagne van start. Het thema is ‘Iedere vrouw moet iedere vorm van geweld kunnen melden’. Deze campagne is gericht op het doorbreken van het taboe op het melden van geweld tegen vrouwen. ZijSpreekt licht in dit artikel zes sprekers uit met een expertise op het gebied van vrouwenrechten.  |  lees meer » Zij adviseert raad van bestuursleden, managers en commissarissen bij vraagstukken op het gebied van governance, verandermanagement, leiderschap en integriteit. Dit jaar staat ze in de VIVA400. InBeeld bij ZijSpreekt: Shaktie Rambaran Mishre over ethiek en integriteit in organisaties.  |  lees meer » Deze week, 16 t/m 20 november, is de week van de werkstress. Tijdens deze week is er aandacht voor stress- en burn-outklachten en het in balans blijven op je werk; zeer relevant in deze tijden, waarin thuiswerken de norm is. ZijSpreekt licht met trots een aantal deskundigen uit die over dit thema spreken.  |  lees meer » In de week van 16 tot en met 22 november 2020 vindt de jaarlijkse Week tegen Kindermishandeling plaats. Tijdens deze week krijgen slachtoffers, getuigen en professionals de ruimte om hun verhaal te delen en met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Deze aandacht is nodig, want kindermishandeling blijft een hardnekkig probleem. In de aanloop naar deze week stelt ZijSpreekt zes sprekers voor die zich inzetten tegen kindermishandeling en andere vormen van huiselijk geweld.  |  lees meer » Nieuwe cijfers m/v in het nieuws; Kleurrijke Top 100 wijzigt naam; Vredesprijs voor Minka Nijhuis; Nieuwe uitgaven als De kracht van Samen, Het Leven dat is pas topsport, Ogenblik & Eeuwigheid en veel meer lees-, kijk- en luistertips in deze tijd van corona.  |  bekijk nieuwsbrief »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.