Zij helpt leidinggevenden en teams om met plezier en energie samen te werken en de prestaties te leveren die er toe doen - ook in een veranderende context. Dat doet ze op verschillende manieren, afhankelijk van de vraag en situatie: met individuele coaching, teamcoaching, advies en sparring. InBeeld bij ZijSpreekt: Yolanda van Heese.  |  lees meer » Op jonge leeftijd begon ze al met ondernemen. Als 12-jarige startte ze als freelance babysitter en op haar 17e begon ze als creatieve freelancer te werken in de marketingindustrie. Zo ontdekte zij de liefde voor het marketing/communicatie/pr-vak. Stap voor stap vond zij haar ideale klanten. InBeeld bij ZijSpreekt: Jennifer Delano over succesvol ondernemen als free publicity-expert.  |  lees meer » Stembus open voor de 14 genomineerden Vrouw in de Media Award 2020; hoe 2020 uitpakte; Lof in nieuwe jas; longarts Wanda de Kanter ruilt witte jas in voor preventie; IM Sietske Altink, pionier tegen vrouwenhandel; Mirjam Sterk sloeg bestorming Capitool gade; kijktip voor Van Beiroet naar Binnenhof en meer in de 130ste editie   |  bekijk nieuwsbrief » In onze wens voor 2020 gingen we voor een jaar van doorpakken op het gebied van zichtbaarheid, meer vrouwelijke deskundigen op het podium en in de media en daadwerkelijke toepassing van de quota-afspraken. En zie hoe het heeft uitgepakt. Een terugblik.  |  bekijk nieuwsbrief » De nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2020 zijn bekend. Er kan gestemd worden tot donderdag 28 januari op www.vrouwindemedia.nl. De award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt.   |  lees meer » Ze spreken over het Midden-Oosten, politiek en samenleving, adoptie, geluk en herstel. ZijSpreekt verwelkomt op de valreep van 2020 weer vier nieuwe sprekers. Bekijk hun profielen.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  ...  47  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Videoverslag van de online uitreiking van de Vrouw in de Media-award 2020, met onder meer initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg. Winnaar van de twaalfde editie is Hoofdeconoom ING Nederland Marieke Blom. Zij kreeg de award virtueel overhandigd door de prijswinnaar 2019, Iva Bicanic, landelijk coördinator Centrum Seksueel Geweld.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.