Janneke Wittekoek, cardioloog en directeur van Het Heartlife Team is met haar media-optredens over man-vrouw verschillen bij hart- en vaatziekten de winnaar van de tiende landelijke Vrouw in de Media Award 2018. Zij kreeg de award uit handen van minister Ingrid van Engelshoven. NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman overhandigde de aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2018 aan SaoŽdi-ArabiŽ-expert, Annemarie van Geel.  |  lees meer » Zij staat met een aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus oftewel wijnvlek) regelmatig op het podium. Begonnen als (amateur) zangeres/cabaretier en presentator, maar tegenwoordig ook als spreker en dagvoorzitter. InBeeld bij ZijSpreekt Wilma van Dartel over hoe je ondanks je kwetsbaarheid toch je dromen en idealen kunt nastreven en waarmaken.  |  lees meer » Ze ontwikkelde een methode voor tekststrategie om via verbinding (Stichting ConnectingFriends) de wereld mooier te maken. InBeeld bij ZijSpreekt Marian Stoppelenburg over het nemen van concrete acties om haar professionele en persoonlijke missie te combineren.   |  lees meer » Ze schreef het boek 'Samensturing, Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid'. Ze was verbaasd dat mensen en afdelingen binnen organisaties zo weinig met elkaar verbonden zijn en vroeg zich af hoe dit anders kan? InBeeld bij ZijSpreekt Rianca Evers-den Ouden over Samensturing, een fundamenteel andere manier van samen organiseren en veranderen als nieuwe norm.  |  lees meer » 100 jaar vrouwenkiesrecht, nominaties vrouw in de media awards 2018 bekend, talkshow positie vrouwelijke experts in beeld, voorstellingen en meer in de 109de editie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » Als trainer/coach ziet zij bij haar opdrachtgevers dat er de laatste jaren steeds vaker medewerkers uitvallen. Door burn-out, maar ook door (onverwerkte) rouw of een mix daarvan. InBeeld bij ZijSpreekt Annemieke Mars over de preventie en aanpak van burn-out en rouw op het werk.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  ...  32  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.