Oktober is niet alleen 'Stoptobermaand' - stoppen met roken en 'Borstkankermaand', maar ook de maand van nominaties, nieuwe uitgaven en voorstellingen. Maar liefst elf nieuwe titels van onze deskundigen bespreken we, die ook nog eens flinke media-aandacht kregen.
Je leest het in de 106de editie.  |  bekijk nieuwsbrief » Onder grote belangstelling is op 3 oktober aan Koning Willem-Alexander door historica/samensteller Els kloek het eerste exemplaar overhandigd van het nieuwe 1001 vrouwen in de 20ste eeuw. Het weer prachtig door Irma Boom vormgegeven boek bevat 1001 biografieën van overleden vrouwen in de 20ste eeuw.   |  lees meer » Deze maand mogen we wederom acht sprankelende deskundigen toevoegen aan ZijSpreekt. Hier zijn de nieuwe Sprekers van oktober.  |  lees meer » Suzanna Jansen is met 'Ondanks de zwaartekracht' één van de zes genomineerden voor de BookSpot Literatuurprijs. De winnaar wordt op 8 november bekendgemaakt. De prijs (voorheen AKO-literatuurprijs) is 50 duizend euro. De winnaar van de lezersprijs krijgt 10 duizend euro.  |  lees meer » Van 17 tot en met 21 september is het de Week Tegen Pesten, deze keer met als thema 'Laat je zien'. ZijSpreekt stelt de (ervarings)deskundigen op het gebied van pesten voor.  |  lees meer »Maandag 17 september is het klaagvrije maandag. Sandra Brandt, klaagvrij expert, wenst dat heel Nederland en België een dag lang stoppen met klagen.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  ...  49  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.