Zij is consultant in rouwbegeleiding op de werkvloer. Ze begeleidt en adviseert bedrijven en hun werknemers die te maken hebben met verlies en rouw. Vanuit het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid is ze betrokken geweest bij meerdere onderzoeken als professional bij o.a. rouwverlof. Haar missie is door het geven van training en begeleiding de impact van verlies op de kaart te zetten zodat er een maatschappelijk draagvlak ontstaat.
InBeeld bij ZijSpreekt: Chantal Frederiks over rouw op de werkvloer.  |  lees meer » Ze is diplomate en behaalde in 2014 een PhD waarin zij het recht op gezondheid van kinderen onderzoekt. Zowel in haar werk als diplomate als in haar onderzoek, zet ze zich in om de gezondheid van (jonge) vrouwen, jongeren en kinderen te verbeteren. Al 20 jaar zet ze zich in voor preventie van infectieziektes en voor het verbeteren van medische zorg voor vrouwen en jongeren in Indonesië, Argentinië en verschillende Afrikaanse landen.
InBeeld bij ZijSpreekt: Sarah Ida Spronk over internationale gezondheidszorg rondom zwangerschap en bevalling om infectieziektes en complicaties te voorkomen.  |  lees meer » Ze werkt al 25 jaar in de ouderenzorg in verschillende functies. Fysiotherapeut, kwaliteitsdeskundige, intervisor, coach, manager en nu als trainer en adviseur. Zij voelde zich vanaf de kennismaking extra betrokken bij mensen met dementie. InBeeld bij ZijSpreekt: Karin Willemsen over beter begrip en contact tussen mensen met dementie en hun omgeving.  |  lees meer » Ze adviseert bedrijven over leiderschap, energetische balans op de werkvloer en design thinking. Op basis van deze drie pijlers creëert ze creatieve, mensgerichte programma's met enthousiasme en humor.
InBeeld bij ZijSpreekt: Anouk van Pruissen over de kracht van het zachte.  |  lees meer » 15 jaar ZijSpreekt leverde niet alleen media-aandacht op maar ook een nominatie voor Margriets 60 boven 60, voor vrouwen die het verschil maken. Verder veel tips om in de media te komen in het boek Vaker in de Media, 25 mei uitgeroepen tot Dag van de Vrouwengezondheid en veel sprekers zichtbaar in de media rtv.   |  bekijk nieuwsbrief » Ze is antropoloog. Elke groep mensen is continue op zoek naar hoe ze samen moeten leven en werken. Ze ondersteunt groepen mensen rondom een verandering, transitie of bij verschillen in de groep of tussen groepen. 
InBeeld bij ZijSpreekt: Myrna Derksen over taal van de antropologie en rituelen.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.