Zij wil haar dochter voorleven dat ze naar haar hart mag luisteren en ervoor mag gaan staan. Ongeacht wat de rest van de wereld daarvan zegt. Dit gedachtegoed inspireerde haar om Women in Sustainable Finance op te richten, waarmee ze vrouwen wereldwijd aanmoedigt om het financiële systeem en kapitaal in te zetten voor een duurzame, gelijkwaardige economie. InBeeld bij ZijSpreekt: Edith Aldewereld over het benutten van kapitaal voor een duurzamere wereld.  |  lees meer » Ze is ondernemer en expert op het gebied van millennials. Ze coacht zowel twintigers en dertigers als hun leidinggevenden. In 2012 richtte ze haar eigen onderneming op met coaches werkzaam in vier Nederlandse steden en Tel Aviv, Israël. InBeeld bij ZijSpreekt: Manou van Eerten over de positie van millennials op de werkvloer.  |  lees meer » Haar ambitie is de natuur vooruit te helpen door ecologische kennis te delen met organisaties en consumenten en hen te inspireren. Met die kennis kunnen ze in hun activiteiten en keuzes de natuur een rol laten spelen. InBeeld bij ZijSpreekt: Landschapsecoloog Karin Albers over kiezen voor natuurbehoud.  |  lees meer » Ze kreeg op haar zestiende de diagnose Ushersyndroom. Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles ziet ze de wereld positief. InBeeld bij ZijSpreekt: Joyce de Ruiter over veerkracht halen uit veranderingen.  |  lees meer » Kamala Harris als belichaming van toekomstig Amerika; Louter vrouwen in communicatieteam Biden; 4 vrouwen in top 5 VVD-kandidatenlijst; Wie wordt Minister van Nieuwe Economie?; Campagne Orange the World; Natuurprijs voor Arita Baaijens; Documentaireserie Klassen over kansongelijkheid van Sylbing en Gould nu te zien; Nieuwe uitgaven; Op de agenda en meer in de decembereditie.   |  bekijk nieuwsbrief » Zij werd op een bewuste dag geconfronteerd met haar sterke intuïtie, waar ze nog altijd dankbaar voor is. Sindsdien weet ze dat ze haar hart moet volgen en begeleidt ze professionals bij het aanwakkeren van hun eigen vuur. InBeeld bij ZijSpreekt: Martine de Troije over luisteren naar je intuïtie en kracht halen uit je eigen keuzes.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  47  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Videoverslag van de online uitreiking van de Vrouw in de Media-award 2020, met onder meer initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg. Winnaar van de twaalfde editie is Hoofdeconoom ING Nederland Marieke Blom. Zij kreeg de award virtueel overhandigd door de prijswinnaar 2019, Iva Bicanic, landelijk coördinator Centrum Seksueel Geweld.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.