Nog weinig vrouwen in de techniek, vrouwelijke hoogleraren krijgen standaard mail met 'geachte heer', aandeelhouders moeten zorgen voor vrouwelijke kandidaten, plus size model op cover CosmopolitanUK, drie ZijSpreekt-experts aan tafel bij M en meer in de 105de nieuwsbrief van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief »Betrouwbare adviseur, schrijvende gynaecoloog, intuitief tekenaar, politiek adviseur en klaagvrij expert. Je vindt ze onder de tien nieuwe spreeksters die we na de zomer verwelkomen bij ZijSpreekt.   |  lees meer » In het kader van 100 jaar Mediastad Hilversum hebben drie beeldend kunstenaars een expositie samengesteld als eerbetoon aan krachtige mediavrouwen voor en achter de schermen in Hilversum. Tot 1 september nog te zien in het Raadhuis, daarna on tour.   |  lees meer » Opzij-literatuurprijs voor Etchica Voorn met 'Dubbelbloed'; 'De moeder de vrouw' van Renate Dorrestein als extra boekenweekgeschenk?; Zeilster Carolijn Brouwer schrijft geschiedenis; Annemarie van Geel promoveert op vrouwen in Saoedi-Arabi; Het kn wel, meer vrouwen in Raden van Bestuur, maar ook Vrouw doet het niet snel goed. Je leest het en veel meer in de 104-de editie van ZijSpreekt.  |  bekijk nieuwsbrief » Ze ontwikkelde haar deskundigheid uit nieuwsgierigheid en merkte dat hypnotherapie niet alleen goed was voor haarzelf, maar ook voor anderen. InBeeld bij ZijSpreekt hypnotherapeute Ina Oostrom over haar missie.  |  lees meer » Margreeth Kloppenburg heeft de Loftrompet ontvangen tijdens de ledenvergadering van de NBA. De NBA Loftrompet is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een persoon die zich meer dan gemiddeld heeft ingezet voor de NBA of voor het accountantsberoep.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  49  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.