Aan tafel bij de talkshows M en RTL Late Night naderen de gasten (m/v) de balans van 50/50. In tegenstelling tot Pauw, Jinek, Laat op 1 en DWDD waar de mannelijke gasten nog altijd de overgrote meerderheid vormen   |  lees meer » Veertien Vrouw in de Media Awards 2018 zijn door Mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt in de week van 4 t/m 11 februari uitgereikt, in alle twaalf provincies en tijdens een feestelijk event bij Beeld & Geluid in Hilversum. RTL Late Night en talkshow M maken het waar (m/v). Je leest het en meer in de nieuwsbrief van februari.  |  bekijk nieuwsbrief » De regionale Vrouw in de Media Awards zijn uitgereikt in twaalf provincies.  |  lees meer » Negen inspirerende deskundigen hebben we mogen verwelkomen in de eerste maand van 2019. Ze spreken over modekunst, financiŽle psychologie, social media, politiek, leiderschap, natuur geÔnspireerde organisatieontwikkelingen en het belang van fouten maken. Bekijk de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt.
  |  lees meer »ĎElkaar een beetje rugwind gevení. Dat zei minister Ingrid Van Engelshoven van OCW bij de uitreiking van de landelijke Vrouw in de Media Awards 2018, 11 februari in Hilversum bij Beeld en Geluid.  |  lees meer » Janneke Wittekoek, cardioloog en directeur van Het Heartlife Team is met haar media-optredens over man-vrouw verschillen bij hart- en vaatziekten de winnaar van de tiende landelijke Vrouw in de Media Award 2018. Zij kreeg de award uit handen van minister Ingrid van Engelshoven. NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman overhandigde de aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2018 aan SaoŽdi-ArabiŽ-expert, Annemarie van Geel.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  34  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.