Zij helpt mee aan een financieel gezonde toekomst van Nederland. Daar draagt ze met haar juridische kennis en jarenlange ervaring in de pensioensector aan bij. InBeeld bij ZijSpreekt: Monica Swalef over hoe je kan zorgen voor een gezonde ontwikkeling van een bedrijf.  |  lees meer » Tussen troonrede, rijtoer en de hoeden, aandacht voor trendbreuk Female Board Index, een tijdelijk vrouwenquotum, de roep om een vrouwelijke premier, de week van de eenzaamheid, kunst en mode in Schiedam, 30 mediavrouwen in beeld, nieuwe publicaties en veel meer  |  bekijk nieuwsbrief » Met charisma krijg je meer aandacht voor de inhoud van je verhaal. En dat charisma kun je ontwikkelen en vergroten, laten Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis zien in 'Vergroot je charisma & krijg meer aandacht voor je verhaal'. Ze presenteerden de gids bij NovaMedia in Amsterdam en Zij Was Erbij.  |  lees meer » Begeleiders/ouders van kinderen moeten bewust worden van het feit dat je ook ├índers naar kinderen kunt kijken. We nemen nog te vaak aan dat wij de dingen beter weten dan onze kinderen. Puur gebaseerd op onze eigen ervaringen en onze leeftijd. Maar dat is heel vaak niet het geval. InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica Ossentjuk over hoe bereid zijn naar kinderen te luisteren, verrassende en nieuwe inzichten kan geven.   |  lees meer » In 'Onbekend maar niet vergeten' belichten Sybilla Claus en Carina van Leeuwen de fascinerende wereld van het forensisch onderzoek, cold cases en onbekende doden. Eind augustus werd het gepresenteerd bij tropische temperaturen in boekhandel Scheltema in Amsterdam en ZijWasErbij.  |  lees meer » Twaalf nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt. Experts die spreken over de hedendaagse boer, intu├»tief ondernemerschap, het onderwijssysteem en nog veel meer interessante onderwerpen. Bekijk hun profielen.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  40  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.