79 genomineerden voor de 12 regionale en de landelijke Vrouw in de Media Awards 2021 en de You Go Girl Award 2021 zijn bekend. De stemsite www.vrouwindemedia.nl is op 3 januari om 13.00 uur online gegaan.
Kunstenares Ellen Buchwaldt kreeg voor het achtste jaar de opdracht om de beelden te maken. Ze zorgt ervoor dat de 14 beelden begin februari klaar zijn om uitgereikt te worden  |  bekijk nieuwsbrief » We kijken uit naar de tijd dat er weer meer kan en we elkaar live kunnen ontmoeten. Goed voor de connectie, verbinding en inspiratie. Ondertussen: Maak er het beste van!  |  bekijk nieuwsbrief » Ze is een dynamische en onconventionele voorzitter en dagvoorzitter. Zij weet de juiste toon te raken, scherp en to the point. Als bedrijfskundige en jarenlang zelfstandig werkend voor tal van organisaties, is ze thuis in diverse onderwerpen. InBeeld bij ZijSpreekt: Nathalie Vrancken over onzichtbare aspecten in moeizame en ook fantastische samenwerking.  |  lees meer » Ze is managing partner van Room to Grow, dé expert op het gebied van zichtbaarheid, profilering en personal branding. Ze spreekt hierover, geeft trainingen en webinars zowel online als offline. Ze was jarenlang succesvol diversiteitsmanager bij ING, verantwoordelijk voor wereldwijde projecten op het gebied van diversiteitsmanagement en de ontwikkeling van vrouwen in organisaties. InBeeld bij ZijSpreekt: Mirjam Hubregtse over kwaliteiten van mensen die niet altijd direct zichtbaar zijn.  |  lees meer » Zij is consultant, trainer en coach op het gebied van diversiteit en inclusie. Ze heeft ervaring als manager in de kinderopvang, toeleiding naar de arbeidsmarkt en volkshuisvesting (woningbouwcorporaties). Wat veel mensen niet weten is dat ze ook een autodidact kunstschilder is. InBeeld bij ZijSpreekt: Glenny Sijlbing over het samen komen van bewustzijn en schilderen.  |  lees meer » Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast haar universitaire werk heeft ze altijd geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. InBeeld bij ZijSpreekt: Christien Brinkgreve over de ervaringen van mensen in de context van de tijd.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  39  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.