Met plezier stellen we vijf nieuwe sprekers en dagvoorzitters voor. Allen spreken graag over hun expertise zoals film & impact, seksueel grensoverschrijdend gedrag en tijdsgeest. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.  |  lees meer » Tijdens een feestelijk en volgeboekt event op 8 maart bij Beeld en Geluid in Hilversum zijn de landelijke winnaars Vrouw in de Media Awards bekend gemaakt en uitgereikt. Hoogbegaafdheidsspecialist en onderwijscolumnist Sofie van de Waart is winnaar van de landelijke Award 2023 en de Oeuvre-Award (een nieuwe prijs voor vrouwelijke experts die jarenlang hun kennis in de media delen) is voor Iva Bicanic, landelijk co√∂rdinator Centrum Seksueel Geweld. Je leest het in deze nieuwsbrief met alle info en achtergrondinformatie over alle 14 awards die zijn uitgereikt.  |  bekijk nieuwsbrief » Je kunt stemmen op de twaalf winnaars van de regionale awards. Zij dingen nu mee voor de landelijke award 2023. En stem ook op een mooie lijst van twaalf experts die gaan voor de Oeuvre-Award. Een nieuwe prijs tgv het 15 jarig bestaan van de Vrouw in de Media Awards. Stem op www.vrouwindemedia.nl. De regionale winnaars krijgen deze week hun award door de initiatiefnemers (foto) overhandigd in uitzendingen van regionale omroepen.   |  bekijk nieuwsbrief » Het is ieder jaar weer een heel werk, maar de lijst mag er ook dit jaar zijn. 113 genomineerden voor de twaalf regionale Vrouw in de Media Awards 2023 zijn bekend. Breng je stem uit op de deskundige in jouw provincie die zich het beste heeft geprofileerd in de media. Kunstenares Ellen Buchwaldt (foto) kreeg voor het elfde jaar de opdracht om de beelden te maken. Ze staan klaar om uitgereikt te worden.  |  bekijk nieuwsbrief » Ze heeft grootse dromen en een missie om een evenement te transformeren in een succes, met tastbare resultaten en een onvergetelijke sfeer. Naast haar expertise als spreker en dagvoorzitter biedt ze ook de unieke mogelijkheid om haar te boeken als Event Verslaggever. Als Event Reporter brengt ze een evenement in beeld en zorgt ze voor boeiende verslaggeving die de essentie van het event vastlegt.
InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica Meijer over krachtige instrumenten waarmee organisaties hun doelen kunnen bereiken en een positieve verandering kunnen teweegbrengen.  |  lees meer » Kijk niet weg, toon respect en blijf je verwonderen is het motto van ZijSpreekt voor 2024. In de nieuwjaarseditie blikken we terug op een uitzonderlijk druk jaar met veel aanvragen en stellen we als gewoonlijk weer nieuwe sprekers voor.  |  bekijk nieuwsbrief »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.