Veertien Vrouw in de Media Awards 2018 zijn door Mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt in de week van 4 t/m 11 februari uitgereikt, in alle twaalf provincies en tijdens een feestelijk event bij Beeld & Geluid in Hilversum. RTL Late Night en talkshow M maken het waar (m/v). Je leest het en meer in de nieuwsbrief van februari.  |  bekijk nieuwsbrief » De regionale Vrouw in de Media Awards zijn uitgereikt in twaalf provincies.  |  lees meer » Negen inspirerende deskundigen hebben we mogen verwelkomen in de eerste maand van 2019. Ze spreken over modekunst, financiële psychologie, social media, politiek, leiderschap, natuur geïnspireerde organisatieontwikkelingen en het belang van fouten maken. Bekijk de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt.
  |  lees meer »‘Elkaar een beetje rugwind geven’. Dat zei minister Ingrid Van Engelshoven van OCW bij de uitreiking van de landelijke Vrouw in de Media Awards 2018, 11 februari in Hilversum bij Beeld en Geluid.  |  lees meer » Janneke Wittekoek, cardioloog en directeur van Het Heartlife Team is met haar media-optredens over man-vrouw verschillen bij hart- en vaatziekten de winnaar van de tiende landelijke Vrouw in de Media Award 2018. Zij kreeg de award uit handen van minister Ingrid van Engelshoven. NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman overhandigde de aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2018 aan Saoëdi-Arabië-expert, Annemarie van Geel.  |  lees meer » Zij staat met een aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus oftewel wijnvlek) regelmatig op het podium. Begonnen als (amateur) zangeres/cabaretier en presentator, maar tegenwoordig ook als spreker en dagvoorzitter. InBeeld bij ZijSpreekt Wilma van Dartel over hoe je ondanks je kwetsbaarheid toch je dromen en idealen kunt nastreven en waarmaken.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  ...  51  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van event uitreiking Vrouw in de Media Awards 2018 - 11 februari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.