Marga Minco heeft de P. C. Hooftprijs ontvangen. De 98-jarige auteur had onder meer succes met haar boek Het bittere kruid, dat in meerdere talen is verschenen. Gezien de leeftijd en gezondheid van Minco zal de prijs bij haar thuis uitgereikt worden.  |  lees meer » ‘Mijn boerenverstand & ik! Voorkom stress en kom in beweging’ is het nieuwe boek van professional organizer en werkplekcoach Claudy Voskens. Ze presenteerde het in de stal van Piet van Meintjeshoeve in Heukelom tussen de melkkoeien en ZijWasErbij...  |  lees meer » Acht sprankelende deskundigen mogen we verwelkomen in deze laatste maand van het jaar. Hun expertise is gevarieerd; van professioneel atleet en Fiere Vrouwen tot HR professional. Bekijk hier de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt:  |  lees meer » Op 28 januari 2004 kreeg zij de diagnose Diabetes type 1. Het veranderde haar hele leven, maar leverde haar ook een dosis kennis, ervaring en expertise op waaruit twee boeken voortkwamen. InBeeld bij ZijSpreekt: Loes Heijmans.  |  lees meer » In meer dan 90 landen wereldwijd wordt vanaf 25 november 16 dagen actie gevoerd, onder de noemer 'Orange the World'. Het start op de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen.   |  lees meer » Welke vrouwelijke experts die een rolmodel in de media zijn nomineer jij voor de Vrouw in de Media Awards. Tot eind december kunnen kandidaten worden voorgedragen voor dé mediaprijzen voor vrouwelijke deskundigen die zich het best hebben geprofileerd in 2018.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  ...  49  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.