MYLENE NIJSSEN OVER DE HUIDIGE ONLINE WERELD VAN KINDEREN

Ze is een gepassioneerde onderneemster, actrice en presentatrice. Dit doet ze niet alleen vanuit haar ervaring met haar bedrijf maar ook vanuit haar werk als RadioDJ. InBeeld bij ZijSpreekt: Myléne Nijssen over wat kinderen van nu bezig houdt.

Wat is jouw verhaal?
Als 22-jarige begon ik in 2009 mijn eigen bedrijf. Als vrouwelijke ondernemer ontdekte ik dat ondernemen toch nog vaak een mannenwereld is. Momenteel ben ik al 14 jaar eigenaresse van een theateronderneming met o.a. de grootste musical-, dans- en theaterkampen van Nederland. Graag inspireer ik andere vrouwen om ook te gaan ondernemen en hun dromen te gaan volgen.

Wanneer ik niet spreek over ondernemerschap, praat ik vaak over kinderentertainment. Wat houdt de kinderen van nu bezig? Ze willen allemaal tiktokker, youtuber of influencer worden. Hoe ga je hier als ouder, school of organisatie mee om? Ik vertel graag over de online wereld van de kinderen van vandaag de dag.

Naast spreken over bovenstaande onderwerpen werk ik als presentatrice. Eind 2022 ben ik afgestudeerd als Presentator aan de Boszhard Academie. Ik ben in te huren voor organisaties om live events en bedrijfsvideo's te presenteren.
Live ben ik op mijn sterkst, de interactie met het publiek en de energie van de zaal zorgt ervoor dat ik op mijn scherpst ben. Zo presenteer ik ook wekelijks live mijn eigen radioshow bij de lokale omroep en maak ik wekelijks Datingshows de Podcast.

Hoe zijn de reacties van je publiek?
Recentelijk heb ik een kerstevent gepresenteerd voor een studentenproject van een MBO-opleiding. Van meerdere docenten op die school kreeg ik de feedback dat ik de beste presentator ooit was die ze voor dit studentenproject gezien hadden. Mensen vonden mijn stem prettig, mijn improvisatietalent sterk bij de momenten dat er iets mis liep en de interactie met het publiek noemden ze fantastisch.

Wat zijn je toekomstplannen?
Graag zou ik voor de landelijke radio gaan werken met een eigen show. Daarnaast wil ik graag Datingshows de Podcast groter maken, zodat ik uiteindelijk alleen mee werk aan de inhoud van de show en de presentatie. Momenteel doe ik ook nog zelf de opname, audio- en videobewerking en publicatie.
Natuurlijk wil ik mij ook beschikbaar blijven stellen als spreker of presentator.

Myléne Nijssen boeken voor uw bijeenkomst of event? Bekijk haar profiel en neem contact op met ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.