Het verleden is een grote passie van haar. Zij gebruikt interessant beeldmateriaal bij haar presentaties, en creëerde een portret van keizer Hadrianus. In Beeld bij ZijSpreekt: archeoloog Annet van Wiechen.  |  lees meer » 'Het is tijd een ander verhaal te creeren: een verhaal van verbinding, welzijn en liefde. Zoveel mensen vinden het heel moeilijk om de  zogenaamde veiligheid van wat de modere maatschappij ons biedt los te laten en dan heb ik het vooral over geld. De wijsheid van de aarde zit in ons: gebruik het! Volg je hart'. In beeld bij ZijSpreekt, Manon Tromp.  |  lees meer » Nora Kasrioui (comité van aanbeveling ZijSpreekt) is initiatiefnemer van de stichting Brood en Rozen. Haar missie: Het bevorderen van bewustzijnsontwikkeling en sociale gelijkheid door kwetsbare lageropgeleiden, jongeren, vrouwen en hun kinderen te steunen. Ze ontwikkelde projecten voor bijstandsvrouwen, die na een intensieve opleiding weer hun kansen zien. Het verhaal van Nora Kasrioui In Beeld..  |  lees meer » Zij gebruikt de communicatie tools spreken, training, coaching, schrijven, storytelling en haar YouTube kanaal, Channel Makheni. Ze is de oprichter van Real Solutions Training (RST) en is een Master practitioner van Breinvoorkeuren NBI®. In Zuid-Afrika was ze een van de zes topsprekers. In beeld bij ZijSpreekt 'people developer' Makheni Zonneveld.  |  lees meer » Ze is trendwatcher en is te boeken voor presentaties over food, leren, werken en leven in de toekomst. In Beeld bij ZijSpreekt: Nanon Soeters.  |  lees meer » Ze coacht mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces, zet zij de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging. Ze opent nieuwe gezichtspunten, geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. In Beeld bij ZijSpreekt: Anneke Wittermans.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.