Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast haar universitaire werk heeft ze altijd geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. InBeeld bij ZijSpreekt: Christien Brinkgreve over de ervaringen van mensen in de context van de tijd.  |  lees meer » Ze ondersteunt mensen door altijd verder te kijken. Ze begeleidt als (systemisch) coach en trainer mensen bij hun persoonlijke hulpvraag in de weg van “op Eigen Kracht” naar “in Eigen Kracht”. InBeeld bij ZijSpreekt: Heleen de Mooij-Lubbers over vrijheid om het goede te doen en door te geven.  |  lees meer » Ze helpt als mindsetcoach mensen naar een leven met voldoening, betekenis en geluk. Een leven wat je zelf kunt creëren. Een leven waarin iemand zijn of haar eigen keuzes maakt. Ongeacht wat de omgeving daarvan vindt. Gewoon omdat het diegene gelukkig maakt. InBeeld bij ZijSpreekt: Cynthia van der Schoor over de reis van haar eigen mindset.  |  lees meer » Ze is een vrouw die graag haar passie en intuïtie volgt in het leven. Dat gaat over het zoeken naar wegen die bij haar passen om andere mensen te helpen. Dit is in den beginne gegroeid vanuit topsport en blijft zich uiten in haar vak als paramedicus. InBeeld bij ZijSpreekt: Voormalig wereldkampioen marathonzwemmen Monique Blok over bij jezelf blijven zodat je andere mensen kan helpen.  |  lees meer » Ze coacht mensen om fysiek en mentaal goed voor zichzelf te zorgen. Ze is ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach, maar werkte ook als HR Adviseur. Ze kan zich door deze combinatie goed inleven in zowel een werknemer als een werkgever. InBeeld bij ZijSpreekt: Stress & loopbaancoach Hanneke Kuipers over keuzes maken in jouw eigen leven.  |  lees meer » Ze weet uit eigen ervaring hoe geld je leven kan beheersen. Ze groeide op met weinig, maar werkte zichzelf op in de bankenwereld. Ze ontwikkelde de Miljoen-methode en leert ondernemers hoe ze net als zij een financieel succesvol bedrijf kunnen creëren. InBeeld bij ZijSpreekt: Monica Helbig over de juiste geldmindset.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  18  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.