JESSICA MEIJER DEELT DIEPGAANDE INZICHTEN MET IMPACT

Ze heeft grootse dromen en een missie om een evenement te transformeren in een succes, met tastbare resultaten en een onvergetelijke sfeer. Naast haar expertise als spreker en dagvoorzitter biedt ze ook de unieke mogelijkheid om haar te boeken als Event Verslaggever. Als Event Reporter brengt ze een evenement in beeld en zorgt ze voor boeiende verslaggeving die de essentie van het event vastlegt.
InBeeld bij ZijSpreekt: Jessica Meijer over krachtige instrumenten waarmee organisaties hun doelen kunnen bereiken en een positieve verandering kunnen teweegbrengen.

Wat is jouw verhaal?
Als spreker en dagvoorzitter is mijn verhaal doordrenkt met passie, energie en veelzijdigheid. Mijn missie is om een evenement te transformeren in een waar succes, met tastbare resultaten en een onvergetelijke sfeer. Maar waar gaat mijn verhaal eigenlijk over? Mijn verhaal draait om het delen van diepgaande inzichten met impact. Als strateeg ben ik resultaatgericht, en dat weerspiegelt zich in de concrete inzichten die ik deel. Van zakelijk vloggen tot de toekomst van werk en diversiteit & inclusie, mijn verhaal omvat vanuit mijn visie als zakelijk adviseur (Business Coach) diverse thema's die relevant zijn voor organisaties en individuen die streven naar groei en innovatie.

Hoe kom je op dit onderwerp?
Mijn fascinatie voor deze onderwerpen komt voort uit mijn eigen ervaringen en observaties in de zakelijke wereld. Als consultant en communicatieprofessional heb ik geleerd dat effectieve communicatie en strategisch denken essentieel zijn voor succes. Deze inzichten wil ik delen en overdragen aan anderen.

Wat fascineert je hierin?
Ik ben gefascineerd door de kracht van storytelling, de impact van video en de dynamiek van diversiteit. Het zijn niet alleen onderwerpen; het zijn krachtige instrumenten waarmee organisaties hun doelen kunnen bereiken en een positieve verandering kunnen teweegbrengen.
Een van mijn meest memorabele ervaringen was het opzetten van een diversiteits- en inclusienetwerk binnen een corporate omgeving, namelijk bij VodafoneZiggo. Het proces van verandering en de positieve impact op de bedrijfscultuur hebben mijn overtuiging versterkt dat verandering mogelijk is, zelfs in ogenschijnlijk traditionele omgevingen (De telecom-/of IT-sector).

Wie heeft je geïnspireerd?
Inspiratie vind ik in visionaire leiders zoals Neelie Kroes, die haar expertise gebruikt om positieve verandering te bewerkstelligen. Ze heeft een indrukwekkende carrière in de politiek en het bedrijfsleven gehad en staat bekend om haar doortastendheid en communicatieve vaardigheden. Haar vermogen om complexe onderwerpen duidelijk te communiceren en haar vastberadenheid hebben haar tot een visionaire leider op het gebied van communicatie gemaakt. Ze heeft niet alleen belangrijke beslissingen beïnvloed, maar ook de weg geplaveid voor vooruitgang in de Europese digitale sector. Haar impact motiveert mij om mijn kennis te delen en anderen te inspireren.

Wie wil je bereiken met je verhaal?
Met mijn verhaal wil ik anderen inspireren en aanzetten tot actie. Ik wil concrete tools en inzichten bieden waarmee zij hun doelen kunnen bereiken en een positieve impact kunnen hebben op hun omgeving.

Hoe zijn de reacties van je publiek?
De reacties van mijn publiek zijn overweldigend positief. Mensen waarderen de praktische tips en de inspirerende aanpak. Omdat ik met de juiste energie en met enthousiasme op het podium sta voelt men zich gemotiveerd en empowered om verandering teweeg te brengen in hun eigen context.

Wat zijn je toekomstplannen?
Mijn toekomstplan is om mijn verhaal en inzichten te blijven delen op verschillende platforms. Ik wil mijn bereik vergroten en nog meer mensen inspireren en begeleiden op hun weg naar succes.

Jessica Meijer boeken voor uw bijeenkomst of event? Bekijk haar profiel en neem contact op met ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.