NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Met plezier stellen we negen nieuwe sprekers voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.

Klik op hun naam voor hun profiel.

Van links naar rechts: Carla de Bruyn (verbeteren van zorg en veiligheid, samen met hulpverleners), Janske van Eersel (rouw om baanverlies), Jessica Meijer (geloofwaardige boodschap met impact), Marianne Miralles Blay-Krijnsen (begrip creëren voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen), Monique Koen (vrouwelijke leiderschap, net even anders maar altijd op jouw manier), Judith de Vor (de rol van boeren en boerinnen in de samenleving), Viola Talloway (tienermoeders in hun kracht laten geloven), Zahra Runderkamp (betere en inclusievere wereld) en Wies Verbeek (met kleine stappen grote invloed op ouder worden).

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.