NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Met plezier stellen we negen nieuwe sprekers voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.

Klik op hun naam voor hun profiel.

Van links naar rechts: Carla de Bruyn (verbeteren van zorg en veiligheid, samen met hulpverleners), Janske van Eersel (rouw om baanverlies), Jessica Meijer (geloofwaardige boodschap met impact), Marianne Miralles Blay-Krijnsen (begrip creëren voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen), Monique Koen (vrouwelijke leiderschap, net even anders maar altijd op jouw manier), Judith de Vor (de rol van boeren en boerinnen in de samenleving), Viola Talloway (tienermoeders in hun kracht laten geloven), Zahra Runderkamp (betere en inclusievere wereld) en Wies Verbeek (met kleine stappen grote invloed op ouder worden).

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.