NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Met plezier stellen we tien nieuwe sprekers voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.

Klik op hun naam voor hun profiel.

Van links naar rechts: Anouk van Pruissen (creatieve mensgerichte programma's), Denise Laan (je lichaam als sterkste wapen), Elsbeth Teeling (meer rust, balans en plezier voor (werkende) ouders), Jacqueline Weesie (antwoord op werk- en levensvragen in je handen lezen), Laura Stavinoha (de begeleiding van de stem), Marjolein de Rooij (arbeidsrechten voor werkende dieren), Marjolijn van Oordt (onder hoge druk toch het juiste doen), Marlene van Loo (wie zichzelf goed kent, kan een ander ook beter begrijpen), Susan Veldkamp (je oneindige potentieel ontdekken) en Wendy Rientjes (gezonde stress en herstellen van ongezonde stress).

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.