Zij spreken over netwerken, emoties, maatschappelijk engagement, leren & ontwikkelen, levenslessen en afvalkunst.  |  lees meer » De nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2021, de aanmoedigingsprijs You Go Girl en van de twaalf regionale media-awards zijn bekend. Deze awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt. Op voordracht van journalisten en het publiek zijn 79 vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor één van de 14 prijzen. Er kan gestemd worden tot vrijdag 28 januari op www.vrouwindemedia.nl.  |  lees meer » 79 genomineerden voor de 12 regionale en de landelijke Vrouw in de Media Awards 2021 en de You Go Girl Award 2021 zijn bekend. De stemsite www.vrouwindemedia.nl is op 3 januari om 13.00 uur online gegaan.
Kunstenares Ellen Buchwaldt kreeg voor het achtste jaar de opdracht om de beelden te maken. Ze zorgt ervoor dat de 14 beelden begin februari klaar zijn om uitgereikt te worden  |  bekijk nieuwsbrief » We kijken uit naar de tijd dat er weer meer kan en we elkaar live kunnen ontmoeten. Goed voor de connectie, verbinding en inspiratie. Ondertussen: Maak er het beste van!  |  bekijk nieuwsbrief » Ze is een dynamische en onconventionele voorzitter en dagvoorzitter. Zij weet de juiste toon te raken, scherp en to the point. Als bedrijfskundige en jarenlang zelfstandig werkend voor tal van organisaties, is ze thuis in diverse onderwerpen. InBeeld bij ZijSpreekt: Nathalie Vrancken over onzichtbare aspecten in moeizame en ook fantastische samenwerking.  |  lees meer » Ze is managing partner van Room to Grow, dé expert op het gebied van zichtbaarheid, profilering en personal branding. Ze spreekt hierover, geeft trainingen en webinars zowel online als offline. Ze was jarenlang succesvol diversiteitsmanager bij ING, verantwoordelijk voor wereldwijde projecten op het gebied van diversiteitsmanagement en de ontwikkeling van vrouwen in organisaties. InBeeld bij ZijSpreekt: Mirjam Hubregtse over kwaliteiten van mensen die niet altijd direct zichtbaar zijn.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.