Ze is managing partner van Room to Grow, dé expert op het gebied van zichtbaarheid, profilering en personal branding. Ze spreekt hierover, geeft trainingen en webinars zowel online als offline. Ze was jarenlang succesvol diversiteitsmanager bij ING, verantwoordelijk voor wereldwijde projecten op het gebied van diversiteitsmanagement en de ontwikkeling van vrouwen in organisaties. InBeeld bij ZijSpreekt: Mirjam Hubregtse over kwaliteiten van mensen die niet altijd direct zichtbaar zijn.  |  lees meer » Zij is consultant, trainer en coach op het gebied van diversiteit en inclusie. Ze heeft ervaring als manager in de kinderopvang, toeleiding naar de arbeidsmarkt en volkshuisvesting (woningbouwcorporaties). Wat veel mensen niet weten is dat ze ook een autodidact kunstschilder is. InBeeld bij ZijSpreekt: Glenny Sijlbing over het samen komen van bewustzijn en schilderen.  |  lees meer »Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast haar universitaire werk heeft ze altijd geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. InBeeld bij ZijSpreekt: Christien Brinkgreve over de ervaringen van mensen in de context van de tijd.  |  lees meer » Ze ondersteunt mensen door altijd verder te kijken. Ze begeleidt als (systemisch) coach en trainer mensen bij hun persoonlijke hulpvraag in de weg van “op Eigen Kracht” naar “in Eigen Kracht”. InBeeld bij ZijSpreekt: Heleen de Mooij-Lubbers over vrijheid om het goede te doen en door te geven.  |  lees meer » Ze helpt als mindsetcoach mensen naar een leven met voldoening, betekenis en geluk. Een leven wat je zelf kunt creëren. Een leven waarin iemand zijn of haar eigen keuzes maakt. Ongeacht wat de omgeving daarvan vindt. Gewoon omdat het diegene gelukkig maakt. InBeeld bij ZijSpreekt: Cynthia van der Schoor over de reis van haar eigen mindset.  |  lees meer » Het gaat iets beter met vrouwen in de media, bijzonder boek over architect Herman Hertzberger, Minka Nijhuis gaat vanuit de regio verslag doen over Myanmar, Dansen op de Dam (Westerpark) als onderdeel van acties Geweld tegen Vrouwen, nieuwe uitgaven zoals ´Fietsend door het leven´.  |  bekijk nieuwsbrief »Pagina:  « Prev  1  ...  8  9  10  11  12  13  14  15  16  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.