Tot begin van dit jaar was zij een bekende officier van justitie, standplaats Limburg. Drie jaar verschenen haar wekelijkse columns in het Algemeen Dagblad en ze schreef Mijn eerste lijk is gelukkig vers over haar waargebeurde belevenissen als vrouwelijke officier van justitie. Na het overlijden van haar vader, dat haar emotioneel zeer raakte, besloot Pascale Bruinen haar hart te volgen en van het schrijversvak haar werk te maken. Eind oktober werd onder grote belangstelling haar nieuwe boek Het jaar van de uil gepresenteerd en ZijWasErbij.  |  lees meer » In Amersfoort presenteerde Judith Budde samen met Karin Brugman hun boek Coachen met Voice Dialogue. We kregen uitleg over deze manier van kijken tijdens het seminar Kijken met andere ogen. En ZijWasErbij.  |  lees meer » In café Dudok Den Haag overhandigde op 28 september hoogleraar Vergelijkende Politicologie Monique Leyenaar het eerste exemplaar van haar boek Hare Excellentie aan minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken. Leyenaar beschrijft en analyseert in haar boek de 33 vrouwelijke ministers die Nederland de afgelopen 60 jaar heeft gehad. De belangstelling bij de lancering was groot en Marga Miltenburg van ZijSpreekt was de gespreksleider...  |  lees meer » Over hartzeer van migranten gaat het nieuwe boek van Naema Tahir. Brieven in Urdu is een verzameling verhalen over mensen die migreren naar het Westen en hun familie die achterblijft in het Oosten. Ontroerend en treffend. Op 17 oktober nam hoogleraar en publicist Paul Scheffer het eerste exemplaar in ontvangt. Locatie: boekhandel Paagman in Den Haag en ZijWasErbij..  |  lees meer » Tot begin van dit jaar was zij een bekende officier van justitie, standplaats Limburg. Ze schreef over haar werk wekelijkse columns voor het Algemeen Dagblad en schreef haar eerste boek Mijn eerste lijk is gelukkig vers over haar waargebeurde belevenissen als vrouwelijke officier van justitie. Na het overlijden van haar vader, dat haar emotioneel zeer raakt, besluit ze haar hart te volgen en van het schrijversvak haar werk te maken. Eind oktober werd onder grote belangstelling haar nieuwe boek Het jaar van de uil gepresenteerd en ZijWasErbij.  |  lees meer » ZijSpreekt verzorgde een interactieve presentatie over Sprankelend Presenteren in het Zeeuwse Borsele tijdens de jaardag van de Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (Babsen) Zeeland. Violet Falkenburg en Marga Miltenburg troffen een enthousiast publiek! Op de bijzondere trouwlocatie, historische boerderij 't Hof Stenevate tegenover het moderne gemeentehuis van Borsele, verzamelden zich 55 trouwambtenaren, komend uit alle windstreken van de provincie Zeeland. 's Ochtends volgden zij de Masterclass Presenteren en verkenden in de middag de streek.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.