'Het besef voor diversiteit in teams is breed ingedaald. Vrouwen zijn welkom op alle niveaus en ook op topniveau. Er is rede voor optimisme. Het ligt aan ons om de uitnodiging vol enthousiasme aan te nemen'. Met die woorden opende Mariëlle de Macker, Managing Director Group HR Randstad het jaarcongres van Stichting Talent naar de Top (TndT). 200 vrouwen (70%) en mannen (30%) kwamen op 11 november samen in het hoofdkantoor van de uitzendholding en ZijWasErbij..  |  lees meer » Het is een jaarlijks event waarnaar wordt uitgekeken, het verkiezingsgala van de EZVN (Etnische Zakenvrouwen en Managers). Een event ook waarvan het programma gewoonlijk uitloopt ‘omdat ze bij #ezvn weten hoe je een feestje moet vieren’ aldus @NicoletteLoonen op twitter bij een vorige editie. Dit keer werd goed op de tijd gelet en om 23.00 uur waren volgens draaiboek de prijswinnaars bekend en ZijWasErbij.  |  lees meer » 'Een aanrader voor de liefhebber, de reiziger en de leunstoelgenieter'. Een terechte omschrijving van uitgever De Arbeiderspers voor het nieuwste boek 'Het Java van Bloem' van Marion Bloem en Ivan Wolffers. Het eerste exemplaar werd op 27 februari in de 5&33 gallery in Amsterdam aan burgervader Eberhard van der Laan overhandigd en ZijWasErbij.  |  lees meer » Eind januari was het zover! De boeklancering van 'Arabieren kijken'. De alledaagse revolutie beschreven door Hassnae Bouazza en ZIJ was erbij!  |  lees meer » DelanoPR van Jennifer Delano verplaatste haar kantoor van Amsterdam naar Hoofddorp. En dat werd feestelijk gevierd met een PR Update door middel van een Masterclass PR+ en ja, ZijWasErbij.  |  lees meer » In de top tien van geluk staan relaties steevast op de eerste plaats. Tegelijkertijd zijn het juist die relaties met anderen die in het dagelijkse leven zo vaak voor problemen zorgen. Er bestaat geen standaardformule voor succesvolle relaties. Maar je kunt er wel invloed op uitoefenen. Machteld Stakelbeek presenteerde haar boek hierover en ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.