Gloria Wekker is de winnares van de Joke Smitprijs 2017 en De Oranjeleeuwinnen, die deze zomer Europees kampioen werden, zijn door het publiek aangewezen als winnaar van de Aanmoedigingsprijs.   |  lees meer » In de Gelderlandfabriek in Culemborg presenteerden Sandra van Kampen en Youetta Visser hun boek VOER- vaart maken met de voedseltransitie. Onder grote belangstelling boden ze het eerste exemplaar aan aan Joris Lohman, oprichter The Food Hub. En ZijWasErbij...  |  lees meer » De jaarlijkse prijzen voor de etnische zakenvrouw, manager en ondernemer van het jaar zijn weer uitgereikt tijdens een drukbezochte gala-avond in World Hotel Wings op The Hague Airport.   |  lees meer » Sandra Rottenberg schreef samen met haar nicht Hella Rottenberg de bijzondere en persoonlijke geschiedenis van haar grootvader Isay en zijn sigarenfabriek in het stadje Döbeln bij Dresden in Nazi-Duitsland. Eerste exemplaar was voor Job Cohen, Atlas Contact is de uitgever en ZijWasErbij...  |  lees meer »Vrijhaven Shanghai. Hoe duizenden vluchtelingen in China aan de Holocoast ontkwamen is geschreven door Aziëdeskundige Joan Veldkamp. Zij belicht hierin Shanghai als toevluchtoord tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de hand van persoonlijke verhalen van twee joodse jongens die in 1938 met hun ouders nazi-Duitsland wisten te ontvluchten en in het getto van Shanghai, ondanks alle armoede en dreiging, een onvergetelijke jeugd hadden.
8 september werd Vrijhaven Shanghai onder grote belangstelling bij Athenaeum Boekhandel gepresenteerd en ZijWasErbij..  |  lees meer » Bedrijven hebben het massaal omarmd, maar wat betekent het eigenlijk het begrip duurzaamheid? Het woord is een containerbegrip geworden in de organisatiepraktijk.
Bedrijfskundige Carolien Gadella-Van Wersch en accountant Hugo Hollander hebben hun ervaringen met duurzaamheid en meervoudige waardecreatie gebundeld in het boek Duurzaamheid is passé.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.