Tien jaar geleden startte Zabeth van Veen haar bedrijf ImagoMatch. Mooie reden voor een feest. In het voormalig klooster De Observant in Amersfoort hief zij met haar klanten, relaties en mediapartners het glas en ja, ZijWasErbij.   |  lees meer » Op 15 september 2013 organiseerde uitgeverij Ankh Hermes een symposium aan het boek van Ineke Koedam 'In het licht van sterven'. Een bijzondere middag en Zij Was Erbij.  |  lees meer » Human2Human, de nieuwe klantrelatie heet het nieuwe boek van verkooptrainer en -coach, Danielle de Jonge. Na Verleid de klant beschrijft ze in heldere bewoordingen hoe je echte en oprechte aandacht geeft aan je klant. Eind mei reikte Danielle onder grote belangstelling het eerste exemplaar uit aan het zeer klantvriendelijke B&B Villa Magnolia in het Zeeuwse Oostkapelle. En ZijWasErbij.  |  lees meer » Voormalig correspondente voor de NRC in China, Bettine Vriesekoop liet zich door twee krijgshaftige vrouwen uit de zesde (Hua Mulan) en begin twintigste eeuw (Qui Jin) inspireren tot het schrijven van Dochters van Mulan. Hoe profileren vrouwen zich in het moderne China? Is de seksuele revolutie aan de huidige generatie vrouwen voorbijgegaan, of zijn de dochters van Mulan bezig China te veranderen? In Café de Koe in Amsterdam overhandigde Bettine het eerste exemplaar aan seksuologe Sanderijn van der Doef en ZijWasErbij..  |  lees meer » Na de gebeurtenissen van 9/11 is ze gaan schrijven. Van haar hand verscheen onder andere Een moslima ontsluiert, Kostbaar bezit, Eenzaam heden en De Bruid. Nu is er Gesluierde vrijheid, waarin Naema Tahir, schrijfster en mensenrechtenjurist, laat zien hoe moslimvrouwen proberen om oude tradities een nieuwe betekenis te geven. Gesluierde vrijheid kreeg vier sterren in NRC. Op 23 februari nam oud-politica Femke Halsema het eerste exemplaar in ontvangst en ZijWasErbij...  |  lees meer » Tijdens een drukbezocht seminar 'Waarmee haal jij het nieuws' in Hilversum (locatie: RNW/Wereldomroep) hoorden longarts Wanda de Kanter en Somalisch vluchtelinge Ilhaam Awees, dat zij zich in 2014 volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Ze ontvingen de Vrouw in de Media Awards 2014 en ZijWasErbij. Natuurlijk!  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.