Op 30 juni presenteerden Denise Hulst en Marjan Crabtree hun boek 'Lanceren kan je leren'. Tips voor ondernemende vrouwen die willen weten wat 'Lanceren' kan bijdragen aan de winstgevendheid van hun bedrijf. Het eerste exemplaar overhandigden zij tijdens hun 'Lanceerevent' in Amersfoort aan Cindy Vranken, salesexpert uit België en ZijWasErbij...  |  lees meer » Het Vredespaleis in Den Haag vormde het decor van de jaarlijkse High Tea Party van Etnische Zakenvrouwen Nederland (EZVN). Op uitnodiging van de voorzitter Maritza Russel en de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh luisterden zo'n 200 gasten naar de keynote van de minister van OCW, Jet Bussemaker, kregen ze een rondleiding door het Vredespaleis en genoten ze van de heerlijke happen in de prachtige tuin. En ZijWasErbij..  |  lees meer » 'So you think you can't netwerk'. Bij de American Book Store in Amsterdam liet expert Lin McDevitt-Pugh het aanwezige publiek kennis maken met enkele tips uit haar onlangs verschenen gids. Netwerken is niet je kaartje uitdelen maar in gesprek gaan en kijken/vragen wat je voor de ander kunt betekenen! Deel je kennis. En Zij van ZijSpreekt was erbij (foto).  |  lees meer » Op 28 juni vond in hotel Blue in Nijmegen de presentatie plaats van alweer de derde editie van dé gastvrijheidsglossy van Nederland, een initiatief van Jeannine Sok. Thema deze keer: LEF. Burgemeester Hubert Bruls (één van de geïnterviewden) nam onder grote belangstelling het eerste exemplaar in ontvangst en ZijWasErbij.  |  lees meer » Tijdens een feestelijke jubileumvoorstelling in De Rode Hoed presenteerden Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen hun boek over 30 jaar bevlogen theater maken met hun Theatergroep de Kern. En ZijWasErbij...  |  lees meer » Dagelijks krijgt een snel stijgend aantal Nederlanders en Belgen te maken met identiteitsfraude. Vaak met verstrekkende gevolgen, zoals een geplunderde bankrekening en onverwacht deurwaardersbezoek. Journaliste Maria Genova schreef er een boek over. Op 1 februari 2014 werd het onder grote belangstelling gelanceerd in de Bruna in Heemskerk en ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.