Ze is een echte salesvrouw, auteur van de boeken 'Verleid de Klant' en 'Human2Human: de nieuwe klantrelatie' en ondernemer. Als trainer, coach en spreker helpt ze bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak prikkelt zij ondernemers en (sales)professionals om opvallend succesvol klanten te werven en te behouden. Daniëlle de Jonge In Beeld bij ZijSpreekt...  |  lees meer » Meer charisma krijgen is gemakkelijk, als je weet hoe het werkt, is de stellige overtuiging van journaliste Lizet van Triet en onderneemster Lorraine Vesterink. Veel mensen denken dat je charisma hebt, of niet, maar volgens Lizet en Lorraine kun je het aanleren. In een afgeladen Villa Amalia in Baarn presenteerden ze op 25 juni de resultaten van hun bevindingen, die ze in twee jaar onderzoek hebben opgedaan en ZijWasErbij.  |  lees meer » Human2Human, de nieuwe klantrelatie heet het nieuwe boek van verkooptrainer en -coach, Danielle de Jonge. Na Verleid de klant beschrijft ze in heldere bewoordingen hoe je echte en oprechte aandacht geeft aan je klant. Eind mei reikte Danielle onder grote belangstelling het eerste exemplaar uit aan het zeer klantvriendelijke B&B Villa Magnolia in het Zeeuwse Oostkapelle. En ZijWasErbij.  |  lees meer » Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en heeft altijd ook geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. Minder gezag geeft nieuwe kansen, maar ook verlies van houvast. In Beeld bij ZijSpreekt, Christien Brinkgreve.  |  lees meer »Somalische vluchteling Ilhaam Awees is winnaar van de You Go Girl Award 2014.  |  lees meer » Na de gebeurtenissen van 9/11 is ze gaan schrijven. Van haar hand verscheen onder andere Een moslima ontsluiert, Kostbaar bezit, Eenzaam heden en De Bruid. Nu is er Gesluierde vrijheid, waarin Naema Tahir, schrijfster en mensenrechtenjurist, laat zien hoe moslimvrouwen proberen om oude tradities een nieuwe betekenis te geven. Gesluierde vrijheid kreeg vier sterren in NRC. Op 23 februari nam oud-politica Femke Halsema het eerste exemplaar in ontvangst en ZijWasErbij...  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  34  35  36  37  38  39  40  41  42  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.