Tijdens een drukbezocht seminar in Nijkerk namen de winnaars van de Vrouw in de Media Award 2013, drievoudig kampioene dressuurrijden Anky van Grunsven en de You Go Girl Award 2013, sociaal ondernemer Jente de Vries, hun prijzen in ontvangst. De prijzen zijn een initiatief van mediaplatform VIDM.nl en ZijSpreekt. (foto: Suzanne Hanekamp)  |  lees meer » Somalische vluchteling Ilhaam Awees is winnaar van de You Go Girl Award 2014. Awees heeft volgens 32 procent van de ruim 3500 stemmers effectieve stappen gezet om als deskundige meer zichtbaar te worden in de media.' Jonneke van Wierst doet in haar blog op de site van Amnesty van Vluchtgroep Amsterdam verslag van de prijsuitreiking aan Ilhaam Awees.  |  lees meer »TOP DRIE VROUW IN DE MEDIA AWARD

 De stemmen zijn geteld. In de top drie van de 20 genomineerden staan longarts Wanda de Kanter, presentatrice/actrice Anousha Nzume en wiskundige Ionica Smeets. Zij horen volgens de vele stemmers tot de deskundige vrouwen die zich in 2014 het sterkst hebben geprofileerd in de media. Vrijdag 6 februari zal Shula Rijxman, lid Raad van Bestuur NPO in het gebouw van RNW (Wereldomroep) de award uitreiken aan degene op wie het meest is gestemd. De winnares ontvangt een beeld van kunstenares Ellen Buchwaldt. De prijs is een initiatief van mediaplatform VIDMnl en ZijSpreekt. Info over de nominaties, lees hier...Tijdens een drukbezocht seminar 'Waarmee haal jij het nieuws' in Hilversum (locatie: RNW/Wereldomroep) hoorden longarts Wanda de Kanter en Somalisch vluchtelinge Ilhaam Awees, dat zij zich in 2014 volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Ze ontvingen de Vrouw in de Media Awards 2014 en ZijWasErbij. Natuurlijk!  |  lees meer »Tijdens een drukbezocht seminar in Nijkerk namen de winnaars van de Vrouw in de Media Award 2013, drievoudig kampioene dressuurrijden Anky van Grunsven en de You Go Girl Award 2013, sociaal ondernemer Jente de Vries, hun prijzen in ontvangst.   |  lees meer »Dressuurrijdster en zakenvrouw Anky van Grunsven wint de Vrouw in de Media Award 2013.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.