Tijdens een drukbezocht seminar in Nijkerk namen de winnaars van de Vrouw in de Media Award 2013, drievoudig kampioene dressuurrijden Anky van Grunsven en de You Go Girl Award 2013, sociaal ondernemer Jente de Vries, hun prijzen in ontvangst.   |  lees meer »Dressuurrijdster en zakenvrouw Anky van Grunsven wint de Vrouw in de Media Award 2013.   |  lees meer » ZijSpreekt feliciteert filosofe en schrijfster Joke Hermsen. Zij voert met Kairos, een nieuwe bevlogenheid de lijst aan van de tien bestverkochte filosofieboeken in de winkels van Athenaeum Boekhandel. Onder de tien beste titels staan naast filosofie van eigen bodem (Joke Hermsen, René Gude) ook een paar klassiekers (Heidegger, Spinoza, Gadamer).  |  lees meer » 'Het besef voor diversiteit in teams is breed ingedaald. Vrouwen zijn welkom op alle niveaus en ook op topniveau. Er is rede voor optimisme. Het ligt aan ons om de uitnodiging vol enthousiasme aan te nemen'. Met die woorden opende Mariëlle de Macker, Managing Director Group HR Randstad het jaarcongres van Stichting Talent naar de Top (TndT). 200 vrouwen (70%) en mannen (30%) kwamen op 11 november samen in het hoofdkantoor van de uitzendholding en ZijWasErbij..  |  lees meer » In New York heeft Arita Baaijens, ontdekkingsreiziger en schrijfster, uit handen van topactrice Uma Thurman (foto links) de prestigieuze Women of Discovery 2014 Award in ontvangst genomen. Arita: 'Het was geweldig om al die toponderzoeksters in New York te ontmoeten. Zoals Sylvia Earle, pionier oceanograaf, en vele, vele anderen. Allemaal hun sporen verdiend in de wetenschap en exploratie'.  |  lees meer » Het is een jaarlijks event waarnaar wordt uitgekeken, het verkiezingsgala van de EZVN (Etnische Zakenvrouwen en Managers). Een event ook waarvan het programma gewoonlijk uitloopt ‘omdat ze bij #ezvn weten hoe je een feestje moet vieren’ aldus @NicoletteLoonen op twitter bij een vorige editie. Dit keer werd goed op de tijd gelet en om 23.00 uur waren volgens draaiboek de prijswinnaars bekend en ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.