Over hartzeer van migranten gaat het nieuwe boek van Naema Tahir. Brieven in Urdu is een verzameling verhalen over mensen die migreren naar het Westen en hun familie die achterblijft in het Oosten. Ontroerend en treffend. Op 17 oktober nam hoogleraar en publicist Paul Scheffer het eerste exemplaar in ontvangt. Locatie: boekhandel Paagman in Den Haag en ZijWasErbij..  |  lees meer » ZijSpreekt verzorgde een interactieve presentatie over Sprankelend Presenteren in het Zeeuwse Borsele tijdens de jaardag van de Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (Babsen) Zeeland. Violet Falkenburg en Marga Miltenburg troffen een enthousiast publiek! Op de bijzondere trouwlocatie, historische boerderij 't Hof Stenevate tegenover het moderne gemeentehuis van Borsele, verzamelden zich 55 trouwambtenaren, komend uit alle windstreken van de provincie Zeeland. 's Ochtends volgden zij de Masterclass Presenteren en verkenden in de middag de streek.  |  lees meer » Het Vredespaleis in Den Haag vormde het decor van de jaarlijkse High Tea Party van Etnische Zakenvrouwen Nederland (EZVN). Op uitnodiging van de voorzitter Maritza Russel en de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh luisterden zo'n 200 gasten naar de keynote van de minister van OCW, Jet Bussemaker, kregen ze een rondleiding door het Vredespaleis en genoten ze van de heerlijke happen in de prachtige tuin. En ZijWasErbij..  |  lees meer » Tijdens een feestelijke jubileumvoorstelling in De Rode Hoed presenteerden Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen hun boek over 30 jaar bevlogen theater maken met hun Theatergroep de Kern. En ZijWasErbij...  |  lees meer »MARIA GENOVA NEEMT YGG-AWARD IN ONTVANGST

 Het duurde even maar op 17 juni is dan toch de You Go Girl Award 2015 door Marga Miltenburg van ZijSpreekt overhandigd aan prijswinnares Maria Genova. Zij kon op 8 maart niet bij de bekendmaking zijn. Daarna is een moment gezocht om het beeld, gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt, uit te reiken. De prijs is een initiatief van mediaplatform VIDM.nl en ZijSpreekt. Info over de Vrouw in de Media Awards hier.De You Go Girl Award 2015 is door Marga Miltenburg van ZijSpreekt overhandigd aan prijswinnares Maria Genova  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  30  31  32  33  34  35  36  37  38  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.