Ze is gefascineerd door talent, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en heeft haar eigen bedrijf waarmee ze zich richt op de ontwikkeling van cognitief talent. In beeld bij ZijSpreekt: Lineke van Tricht.  |  lees meer » Ze houdt zich bezig met de neurowetenschap, en voornamelijk met hoe neurowetenschap in relatie staat tot bedrijven en onderwijs. Ze ontving zelfs een oeuvre-award vanwege haar bijdrage aan het vakgebied leren en ontwikkelen, nationaal en internationaal. In Beeld bij ZijSpreekt: Ria van Dinteren.  |  lees meer » Van borstrok en bordeelsluiper tot hipsterbaard en science fashion. Taalkundige Vivien Waszink belicht in 'Klerenwoorden & modetaal' allerlei modebegrippen en fashiontrends. In boekhandel Kooyker in Leiden werd haar boek gepresenteerd en ZijWasErbij..   |  lees meer » Annemarie Heite kreeg de van de landelijke nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2017 21 procent van de stemmen. De You Go Girl award 2017 werd gewonnen door Carlijn Willemstijn, die 38 procent van de stemmen kreeg van het publiek.  |  lees meer » De regionale Vrouw in de Media Awards zijn uitgereikt in twaalf provincies. De winnaressen: Jojanneke Bruins (Groningen), Geesje Duursma (Friesland), Nicky Corts (Drenthe), Anneke Raven (Overijssel), Mitra La Grand (Flevoland), Tineke Roseboom (Gelderland), Erika Spil (Utrecht), Olga Benjamin (Noord-Holland), Carolien Brederije (Zuid-Holland), Christina Elenbaas (Zeeland), Sigrid Pillen (Noord-Brabant) en Marianne Smitsmans (Limburg).  |  lees meer » Ze zet zich al haar hele carrière in voor een betere wereld. Ze is specialist in ethiek en mvo, en legt graag uit wat haar bezighoudt. InBeeld bij ZijSpreekt: Monique Janssens.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  26  27  28  29  30  31  32  33  34  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.