Dat vrouwen in talkshows nog altijd een marginale rol hebben, kan echt niet meer, vinden Janneke van Heugten van mediaplatform VIDM en Marga Miltenburg, directeur van ZijSpreekt. In een opiniestuk in Trouw reageren ze op het onderzoek diversiteit gasten aan tafels in talkshows.  |  lees meer » #inbeeld #media #metoo #podium #vrouwindemedia #zichtbaarheid #zegneetegenhetmannenpanel #ZijKiest   |  lees meer » Gloria Wekker is de winnares van de Joke Smitprijs 2017 en De Oranjeleeuwinnen, die deze zomer Europees kampioen werden, zijn door het publiek aangewezen als winnaar van de Aanmoedigingsprijs.   |  lees meer » Hoe zorg je ervoor dat de kennis, know how en informatie die je bezit ook gehoord en gezien worden? Ze is sinds 2005 imagodeskundige en expert op het gebied van personal branding en zichtbaarheid. In beeld bij ZijSpreekt: Zabeth van Veen.  |  lees meer » ZijSpreekt was bij de bekendmaking Opzij top 100 invloedrijke vrouwen. Als invloedrijkste vrouw is uitgeroepen Carin Gaemers, die eerder met Hugo Borst Manifest scherp op ouderenzorg presenteerde.   |  lees meer » De jaarlijkse prijzen voor de etnische zakenvrouw, manager en ondernemer van het jaar zijn weer uitgereikt tijdens een drukbezochte gala-avond in World Hotel Wings op The Hague Airport.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  26  27  28  29  30  31  32  33  34  ...  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.