Ze is schrijver van de roman Niets te verbergen, over de gevolgen als je eigenlijk geen privacy meer hebt en ze weet veel over entomologie - een fascinatie die is ontstaan uit een verlammende insectenfobie. Aglaia Bouma vertelt In Beeld over de insecten die in rap tempo verdwijnen. Door insecten zichtbaar te maken en een inkijkje te geven in hun fascinerende wereld, hoopt ze de kennis en het belang van insecten te vergroten. (foto: Langlijfje - A.Bouma)  |  lees meer »Het schrijven van een opiniestuk is een mooie kans op een groter bereik.   |  lees meer »Vrijhaven Shanghai. Hoe duizenden vluchtelingen in China aan de Holocoast ontkwamen is geschreven door Aziƫdeskundige Joan Veldkamp. Zij belicht hierin Shanghai als toevluchtoord tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de hand van persoonlijke verhalen van twee joodse jongens die in 1938 met hun ouders nazi-Duitsland wisten te ontvluchten en in het getto van Shanghai, ondanks alle armoede en dreiging, een onvergetelijke jeugd hadden.
8 september werd Vrijhaven Shanghai onder grote belangstelling bij Athenaeum Boekhandel gepresenteerd en ZijWasErbij..  |  lees meer » In Amersfoort presenteerde Judith Budde samen met Karin Brugman hun boek Coachen met Voice Dialogue. We kregen uitleg over deze manier van kijken tijdens het seminar Kijken met andere ogen. En ZijWasErbij.  |  lees meer » Het organiseren van publiciteit is haar vak. Jennifer Delano helpt met veel plezier mkb-bedrijven aan publiciteit door nieuws te maken en door op de juiste oproepen te reageren. Op verzoek van ZijSpreekt geeft zij drie tips hoe ook jij hier succes mee kunt krijgen. Spreid je kansen, blijf eerlijk tegenover jezelf en laat jezelf zien!  |  lees meer » Naast Ineke ter Heege, ontving nog een deskundige van ZijSpreekt de Ridderorde van Oranje Nassau. In haar eigen zalencentrum De Pleats werd ondernemer Geesje Duursma overvallen door het nieuws. De mensen in de zaal waren niet  - zoals haar was verteld - voor een collega gekomen, maar voor haar.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  27  28  29  30  31  32  33  34  35  ...  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.