Naast Ineke ter Heege, ontving nog een deskundige van ZijSpreekt de Ridderorde van Oranje Nassau. In haar eigen zalencentrum De Pleats werd ondernemer Geesje Duursma overvallen door het nieuws. De mensen in de zaal waren niet  - zoals haar was verteld - voor een collega gekomen, maar voor haar.  |  lees meer » Het heeft Zijne Majesteit behaagd..
Onder de 2800 gedecoreerden: Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen. Met hun theatergroep De Kern vertellen ze al dertig jaar verhalen over sterke markante vrouwen (schrijvers, denkers, vechters) waarmee ze, aldus burgemeester Sjoerd Potters van Bilthoven bijdroegen aan een betere positie van vrouwen. Het echtpaar kreeg de Ridderorde van Oranje Nassau opgespeld. Na afloop werd er getoast en gefeliciteerd en ja, ZijWasErbij..  |  lees meer » Nora Kasrioui (comité van aanbeveling ZijSpreekt) is initiatiefnemer van de stichting Brood en Rozen. Haar missie: Het bevorderen van bewustzijnsontwikkeling en sociale gelijkheid door kwetsbare lageropgeleiden, jongeren, vrouwen en hun kinderen te steunen. Ze ontwikkelde projecten voor bijstandsvrouwen, die na een intensieve opleiding weer hun kansen zien. Het verhaal van Nora Kasrioui In Beeld..  |  lees meer » Zij gebruikt de communicatie tools spreken, training, coaching, schrijven, storytelling en haar YouTube kanaal, Channel Makheni. Ze is de oprichter van Real Solutions Training (RST) en is een Master practitioner van Breinvoorkeuren NBI®. In Zuid-Afrika was ze een van de zes topsprekers. In beeld bij ZijSpreekt 'people developer' Makheni Zonneveld.  |  lees meer » Dafne Schippers, atlete en wereldkampioen 200 m sprint is winnaar van de Vrouw in de Media Award 2016. Oprichter van de Stichting StopLoverboysNU, Anita de Wit, is winnaar van de You Go Girl Award 2016. De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hun vaker dat podium te bieden.  |  lees meer »Dafne Schippers, atlete en wereldkampioen 200 m sprint is winnaar van de Vrouw in de Media Award 2016.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  28  29  30  31  32  33  34  35  36  ...  43  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.