Na de gebeurtenissen van 9/11 is ze gaan schrijven. Van haar hand verscheen onder andere Een moslima ontsluiert, Kostbaar bezit, Eenzaam heden en De Bruid. Nu is er Gesluierde vrijheid, waarin Naema Tahir, schrijfster en mensenrechtenjurist, laat zien hoe moslimvrouwen proberen om oude tradities een nieuwe betekenis te geven. Gesluierde vrijheid kreeg vier sterren in NRC. Op 23 februari nam oud-politica Femke Halsema het eerste exemplaar in ontvangst en ZijWasErbij...  |  lees meer » Zij beklom onder andere Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw, leidde expedities in de Himalaya en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail. In haar lezingen en boeken koppelt zij haar avonturen aan haar management-ervaring. In Beeld bij ZijSpreekt, expeditieleider Katja Staartjes.  |  lees meer » Sociaal kapitaal is heel waardevol, maar nog niet door de managers van deze tijd ontdekt als een grondstof om te benutten. Elk mens (en dus elke medewerker) heeft een netwerk waarin allerlei hulp te vinden is. De beperkte blik om mensen alleen in te zetten op hun kennis, talent en ervaring (human capital) is uit de tijd. Managing consultant van La Red Miriam Notten in beeld over Netwerkend Werken...  |  lees meer » Arita Baaijens is een gelauwerde ontdekkingsreizigster, bekroond schrijfster en bioloog. Het succes is haar niet komen aanwaaien. Falen, vallen, opstaan, dingen moeten doen waartoe ze zichzelf niet in staat acht, daar weet ze alles van. Terug in Nederland werkt Arita met organisaties, ondernemers en ondernemende individuen die op een kruispunt staan. Wat is het geheim achter succesvol innoveren en ongebaande paden gaan?  |  lees meer » Miranda Kampers haalt het beste uit mens en organisatie  |  lees meer » Ria Borst is al haar hele leven op zoek naar dat wat zich achter de zichtbare werkelijkheid bevindt: in mensen, in organisaties, in economie, in de wereld. Ze kijkt van nature vanuit een ander perspectief naar de wereld, ziet niet-logische verbanden en herkent irrationele processen en onderstromen in mensen en organisaties. Astrologie is een instrument (geen geloof!) die ze kan inzetten om 'niet-zichtbare processen' of 'onderstromen' te analyseren, te verklaren en in te zetten als managementinstrument of trendanalyse. Haar verhaal In Beeld bij ZijSpreekt.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  32  33  34  35  36  37  38  39  40  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.