MARIA GENOVA NEEMT YGG-AWARD IN ONTVANGST

 Het duurde even maar op 17 juni is dan toch de You Go Girl Award 2015 door Marga Miltenburg van ZijSpreekt overhandigd aan prijswinnares Maria Genova. Zij kon op 8 maart niet bij de bekendmaking zijn. Daarna is een moment gezocht om het beeld, gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt, uit te reiken. De prijs is een initiatief van mediaplatform VIDM.nl en ZijSpreekt. Info over de Vrouw in de Media Awards hier.De You Go Girl Award 2015 is door Marga Miltenburg van ZijSpreekt overhandigd aan prijswinnares Maria Genova  |  lees meer » Imago klinkt alsof het over de buitenkant gaat. Maar het is juist andersom. De inhoud bepaalt hoe iets eruit zou moeten zien. Authenticiteit doorvertalen en keuzes maken, dat is waarin zij gelooft. Ze geeft lezingen over en trainingen in belevingsecomonie, inbound marketing en imago. Ze introduceerde de vier B's ter vervanging van de steeds minder relevante P's van marketing. In Beeld bij ZijSpreekt: Tineke Stel.  |  lees meer »Longarts Wanda de Kanter ontvangt de Vrouw in de Media Award 2015.   |  lees meer » Dagelijks krijgt een snel stijgend aantal Nederlanders en Belgen te maken met identiteitsfraude. Vaak met verstrekkende gevolgen, zoals een geplunderde bankrekening en onverwacht deurwaardersbezoek. Journaliste Maria Genova schreef er een boek over. Op 1 februari 2014 werd het onder grote belangstelling gelanceerd in de Bruna in Heemskerk en ZijWasErbij.  |  lees meer » De Aletta Jacobsprijs 2016 van de Rijksuniversiteit Groningen is toegekend aan drs. Petra Stienen. Ze krijgt de prijs vanwege haar vermogen de stem van vrouwen, binnen en buiten Nederland, via haar werk door te geven en te versterken.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  32  33  34  35  36  37  38  39  40  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.