DelanoPR van Jennifer Delano verplaatste haar kantoor van Amsterdam naar Hoofddorp. En dat werd feestelijk gevierd met een PR Update door middel van een Masterclass PR+ en ja, ZijWasErbij.  |  lees meer » In de top tien van geluk staan relaties steevast op de eerste plaats. Tegelijkertijd zijn het juist die relaties met anderen die in het dagelijkse leven zo vaak voor problemen zorgen. Er bestaat geen standaardformule voor succesvolle relaties. Maar je kunt er wel invloed op uitoefenen. Machteld Stakelbeek presenteerde haar boek hierover en ZijWasErbij.  |  lees meer » Dressuurrijdster en zakenvrouw Anky van Grunsven wint de Vrouw in de Media Award 2013. Van de 1800 mensen die online hun stem uitbrachten op de genomineerden vond 21 procent dat de drievoudig Olympisch kampioen zich het beste als deskundige in de media heeft geprofileerd.  |  lees meer » Petra Stienen heeft op 1 november de Inspiratieprijs 2013 van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg in ontvangst genomen. De Inspiratieprijs 2013 kreeg ze omdat ze culturele diversiteit inzichtelijk maakt door haar boeken, interviews en artikelen. ‘Met haar verhalen legt zij (nieuwe) verbanden en brengt mensen dichter bij elkaar', aldus de jury, te lezen in een verslag van ZijWasErbij. (foto: Ilona van Genderen Stort)
  |  lees meer » Maandag 21 mei 2012. Rond half tien kwam ik aan bij het Rijk van Nijmegen (het grootste golfterrein van Europa, zeggen ze). Nauwelijks nog een parkeerplaats te vinden, maar mijn Materia kan nog net ergens induiken. Om mij heen laadt de een na de andere dame haar golfsticks uit haar snelle auto of SUV. Binnen is initiatiefneemster Ariane Struyvenberg net aan het eind van haar welkomstwoord. Zij is het die dit golfevent al voor de derde keer organiseert en met succs. 200 zakenvrouwen, lees ondernemende vrouwen, hebben zich aangemeld voor RSM/Zakengolfster 2012.  |  lees meer » Marianne von Genzinger was getrouwd met de Weense lijfarts van vorst Nikolaus Esterházy, de belangrijkste Hongaarse adellijke familie, waar Joseph Haydn in dienst was als kapelmeester van 1762 tot 1790. Marianne was een goede vriendin van Haydn. Hij droeg verschillende werken aan haar op, zoals de Sonate nr. 59 in Es. Een inleiding op de uitvoering van de Adagio: 'Sonate Fur Frau Genzinger bestimmt' door Karima Matser, Muzikaal Entrepeneur. Zij bracht op 30 mei in het prachtige Kasteel De Vanenburg in Putten het ontspanningsconcert Ouno, deze keer georganiseerd samen met BVN (Borstkanker Vereniging Nederland). En ZijSpreekt was erbij!  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  32  33  34  35  36  37  38  39  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.