In New York heeft Arita Baaijens, ontdekkingsreiziger en schrijfster, uit handen van topactrice Uma Thurman (foto links) de prestigieuze Women of Discovery 2014 Award in ontvangst genomen. Arita: 'Het was geweldig om al die toponderzoeksters in New York te ontmoeten. Zoals Sylvia Earle, pionier oceanograaf, en vele, vele anderen. Allemaal hun sporen verdiend in de wetenschap en exploratie'.  |  lees meer » Het is een jaarlijks event waarnaar wordt uitgekeken, het verkiezingsgala van de EZVN (Etnische Zakenvrouwen en Managers). Een event ook waarvan het programma gewoonlijk uitloopt ‘omdat ze bij #ezvn weten hoe je een feestje moet vieren’ aldus @NicoletteLoonen op twitter bij een vorige editie. Dit keer werd goed op de tijd gelet en om 23.00 uur waren volgens draaiboek de prijswinnaars bekend en ZijWasErbij.  |  lees meer » Titia van der Ploeg oprichter van Bureau 5 voor 9 is op 26 september jl. uitgeroepen tot Trainer van het Jaar 2014/2015. De eervolle titel is een initiatief van De Nederlandse Orde van BeroepsTrainers. De Orde bevordert en bewaakt de kwaliteit van het trainersvak in Nederland. Titia is specialist in activerend opleiden, ontwikkelde een tool en wijdde daar een van haar boeken aan: Aan het werk met Actiekaarten!.  |  lees meer »ESMERALDA KLEINREESINK PROMOVEERT

 Ze is luitenant-kolonel bij de Koninklijke Luchtmacht en universitair docent aan de Nederlandse Defensie Academie. Esmeralda Kleinreesink, te boeken via ZijSpreekt, onderzocht voor haar proefschrift de memoires van naar Afghanistan uitgezonden militairen en die blijken opvallend genoeg vaak positief van toon. Zelf schreef ze in 2012 'Officier in Afghanistan' een militaire autobiografie over haar werk in Afghanistan. Kleinreesink promoveert donderdag 11 september 2014 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het proefschrift 'On Military Memoirs'. Lees meer... Miranda Kampers haalt het beste uit mens en organisatie. Ze is expert in het zichtbaar maken van waarden. Ze schreef ‘De beste versie van jezelf! In drie maanden klaar voor je carrièreboost’.  |  lees meer » Cabaretière en actrice Funda Müjde is op 28 mei op de handbike vertrokken naar Istanbul. Uitgezwaaid door familie en vrienden tijdens een mooi event in het Olympisch Stadion. Funda vraagt met haar krachttoer aandacht voor de beperkte rolstoeltoegankelijkheid van Nederland. Én ze legt de symbolische omgekeerde tocht af die haar vader ooit aflegde toen hij naar Nederland kwam.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.