Dressuurrijdster en zakenvrouw Anky van Grunsven wint de Vrouw in de Media Award 2013.   |  lees meer » ZijSpreekt feliciteert filosofe en schrijfster Joke Hermsen. Zij voert met Kairos, een nieuwe bevlogenheid de lijst aan van de tien bestverkochte filosofieboeken in de winkels van Athenaeum Boekhandel. Onder de tien beste titels staan naast filosofie van eigen bodem (Joke Hermsen, René Gude) ook een paar klassiekers (Heidegger, Spinoza, Gadamer).  |  lees meer » In New York heeft Arita Baaijens, ontdekkingsreiziger en schrijfster, uit handen van topactrice Uma Thurman (foto links) de prestigieuze Women of Discovery 2014 Award in ontvangst genomen. Arita: 'Het was geweldig om al die toponderzoeksters in New York te ontmoeten. Zoals Sylvia Earle, pionier oceanograaf, en vele, vele anderen. Allemaal hun sporen verdiend in de wetenschap en exploratie'.  |  lees meer » Het is een jaarlijks event waarnaar wordt uitgekeken, het verkiezingsgala van de EZVN (Etnische Zakenvrouwen en Managers). Een event ook waarvan het programma gewoonlijk uitloopt ‘omdat ze bij #ezvn weten hoe je een feestje moet vieren’ aldus @NicoletteLoonen op twitter bij een vorige editie. Dit keer werd goed op de tijd gelet en om 23.00 uur waren volgens draaiboek de prijswinnaars bekend en ZijWasErbij.  |  lees meer »ESMERALDA KLEINREESINK PROMOVEERT

 Ze is luitenant-kolonel bij de Koninklijke Luchtmacht en universitair docent aan de Nederlandse Defensie Academie. Esmeralda Kleinreesink, te boeken via ZijSpreekt, onderzocht voor haar proefschrift de memoires van naar Afghanistan uitgezonden militairen en die blijken opvallend genoeg vaak positief van toon. Zelf schreef ze in 2012 'Officier in Afghanistan' een militaire autobiografie over haar werk in Afghanistan. Kleinreesink promoveert donderdag 11 september 2014 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het proefschrift 'On Military Memoirs'. Lees meer... Cabaretière en actrice Funda Müjde is op 28 mei op de handbike vertrokken naar Istanbul. Uitgezwaaid door familie en vrienden tijdens een mooi event in het Olympisch Stadion. Funda vraagt met haar krachttoer aandacht voor de beperkte rolstoeltoegankelijkheid van Nederland. Én ze legt de symbolische omgekeerde tocht af die haar vader ooit aflegde toen hij naar Nederland kwam.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  37  38  39  40  41  42  43  44  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.