ZIJSPREEKT IN DE SPOTLIGHTS

 Marga Miltenburg, directeur/eigenaar van ZijSpreekt komt uitgebreid aan het woord op de site van Miranda Kampers 'De beste versie van jezelf': Marga treedt op als dagvoorzitter en gespreksleider, roert zich in discussies over de m/v verhouding en verzorgt presentatietrainingen. "Sinds vijf jaar ben ik de trotse eigenaar van hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Met ZijSpreekt heb ik de intentie te laten zien dat er genoeg vrouwen zijn die hun deskundigheid voor het voetlicht kunnen brengen en daar met alle plezier over willen spreken." Lees meer... Arita Baaijens, ontdekkingsreizigster, schrijfster en bioloog, ontvangt de Women of Discovery Humanity Award 2014. Zij krijgt deze prijs van WINGS Worldquest voor de expeditie waarbij zij in 2013 als eerste in de moderne geschiedenis het moeilijk toegankelijke Altai gebergte in hartje Eurazië omcirkelde: in 101 dagen legde zij 1.506 km te paard af. (foto: Victor Bentley)  |  lees meer » In de keuze voor gasten in de 1 op 1 programma's van het nieuwe Eén op Eén van de KRO/NCRV en het al langer bestaande Kunststof Radio NTR zijn vrouwelijke gasten nog altijd in de minderheid. Ze halen bij lange na niet het cijfer van 33% die de Nederlandse Publieke Omroep voor nieuws- en opiniepagina's nog te laag vindt. Dit blijkt uit een steekproef van ZijSpreekt.  |  lees meer » 'Een aanrader voor de liefhebber, de reiziger en de leunstoelgenieter'. Een terechte omschrijving van uitgever De Arbeiderspers voor het nieuwste boek 'Het Java van Bloem' van Marion Bloem en Ivan Wolffers. Het eerste exemplaar werd op 27 februari in de 5&33 gallery in Amsterdam aan burgervader Eberhard van der Laan overhandigd en ZijWasErbij.  |  lees meer » DelanoPR van Jennifer Delano verplaatste haar kantoor van Amsterdam naar Hoofddorp. En dat werd feestelijk gevierd met een PR Update door middel van een Masterclass PR+ en ja, ZijWasErbij.  |  lees meer » In de top tien van geluk staan relaties steevast op de eerste plaats. Tegelijkertijd zijn het juist die relaties met anderen die in het dagelijkse leven zo vaak voor problemen zorgen. Er bestaat geen standaardformule voor succesvolle relaties. Maar je kunt er wel invloed op uitoefenen. Machteld Stakelbeek presenteerde haar boek hierover en ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  38  39  40  41  42  43  44  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.