ZIJSPREEKT IN BEELD

 ZijSpreekt bestaat zeven jaar. Reden voor het AD Groene Hart om de initiatiefneemster in beeld te brengen. In de weekendbijlage verscheen Zij in beeld met ‘Er zijn zoveel leuke vrouwen met een goed verhaal' (dank verslaggever Femke Rodenburg en fotografe Rianne den Balvert). Chef opinie Derk Westra wijdde er zijn commentaar aan: ‘Hoe nuttig en lovenswaardig het werk van Miltenburg ook is, het is natuurlijk ook diep triest dat het nodig is'. Benieuwd naar het interview? Lees de pdf.
Ook Nieuws.nl meldde zich. Het resultaat: 'ZijSpreekt, een website voor vrouwelijke deskundigen' (dank interviewster Kim Stern). 'Bijstandsvrouw date topman. Wij hebben lef en hij heeft het netwerk'. Acht bijstandsvrouwen in Breda hadden op 8 maart een afspraak met acht topmannen, o.a. met de burgemeester. ZijSpreekt gaf hun - op verzoek van de Stichting Brood en Rozen - tips hoe zich op het podium te presenteren.  |  lees meer » Longarts Wanda de Kanter is winnaar van de Vrouw in de Media Award 2015 en schrijfster Maria Genova van de You Go Girl Award 2015. De Vrouw in de Media Awards, een beeld van kunstenaar Ellen Buchwaldt, zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en Sprekersbureau ZijSpreekt. De prijzen zijn tijdens een drukbezochte ontbijtsessie ter gelegenheid van internationale vrouwendag bij de Erasmusuniversiteit uitgereikt (foto: Arie Kers).  |  lees meer » Longarts Wanda de Kanter ontvangt de Vrouw in de Media Award 2015. Net als vorig jaar kreeg De Kanter de meeste stemmen voor de deskundige die zich het best in de media heeft geprofileerd. Ze kreeg 26 procent van de ruim 2500 stemmen. Ze wil voorkomen dat pubers beginnen met roken door tabak te denormaliseren. Ook hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf (tweede) en Tineke Ceelen (derde), directeur Stichting Vluchteling en winnaar Vrouw in de Media Award 2012, worden als rolmodellen gezien vanwege hun mediaoptredens in 2015. De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en Sprekersbureau ZijSpreekt en wordt op 8 maart aan de Erasmus Universiteit uitgereikt.  |  lees meer » Tien jaar geleden startte Zabeth van Veen haar bedrijf ImagoMatch. Mooie reden voor een feest. In het voormalig klooster De Observant in Amersfoort hief zij met haar klanten, relaties en mediapartners het glas en ja, ZijWasErbij.   |  lees meer » Ze werkt als actrice, theatermaakster, presentatrice, voice-over, schrijfster, zangeres, sprekerscoach en trainster. Ze is de bedenker en uitvoerder van een aantal producties rondom het leven van Etty Hillesum. En ze spreekt over levenskunst en de kracht van de adem. In Beeld bij ZijSpreekt Julika Marijn over adem en bewustwording.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  33  34  35  36  37  38  39  40  41  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.