In de keuze voor gasten in de 1 op 1 programma's van het nieuwe Eén op Eén van de KRO/NCRV en het al langer bestaande Kunststof Radio NTR zijn vrouwelijke gasten nog altijd in de minderheid. Ze halen bij lange na niet het cijfer van 33% die de Nederlandse Publieke Omroep voor nieuws- en opiniepagina's nog te laag vindt. Dit blijkt uit een steekproef van ZijSpreekt.  |  lees meer » 'Een aanrader voor de liefhebber, de reiziger en de leunstoelgenieter'. Een terechte omschrijving van uitgever De Arbeiderspers voor het nieuwste boek 'Het Java van Bloem' van Marion Bloem en Ivan Wolffers. Het eerste exemplaar werd op 27 februari in de 5&33 gallery in Amsterdam aan burgervader Eberhard van der Laan overhandigd en ZijWasErbij.  |  lees meer » Eind januari was het zover! De boeklancering van 'Arabieren kijken'. De alledaagse revolutie beschreven door Hassnae Bouazza en ZIJ was erbij!  |  lees meer » DelanoPR van Jennifer Delano verplaatste haar kantoor van Amsterdam naar Hoofddorp. En dat werd feestelijk gevierd met een PR Update door middel van een Masterclass PR+ en ja, ZijWasErbij.  |  lees meer » In de top tien van geluk staan relaties steevast op de eerste plaats. Tegelijkertijd zijn het juist die relaties met anderen die in het dagelijkse leven zo vaak voor problemen zorgen. Er bestaat geen standaardformule voor succesvolle relaties. Maar je kunt er wel invloed op uitoefenen. Machteld Stakelbeek presenteerde haar boek hierover en ZijWasErbij.  |  lees meer » Dressuurrijdster en zakenvrouw Anky van Grunsven wint de Vrouw in de Media Award 2013. Van de 1800 mensen die online hun stem uitbrachten op de genomineerden vond 21 procent dat de drievoudig Olympisch kampioen zich het beste als deskundige in de media heeft geprofileerd.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  33  34  35  36  37  38  39  40  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.