Ria Borst is al haar hele leven op zoek naar dat wat zich achter de zichtbare werkelijkheid bevindt: in mensen, in organisaties, in economie, in de wereld. Ze kijkt van nature vanuit een ander perspectief naar de wereld, ziet niet-logische verbanden en herkent irrationele processen en onderstromen in mensen en organisaties. Astrologie is een instrument (geen geloof!) die ze kan inzetten om 'niet-zichtbare processen' of 'onderstromen' te analyseren, te verklaren en in te zetten als managementinstrument of trendanalyse. Haar verhaal In Beeld bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Ze is trainer en adviseur online personal branding met gevoel voor verhoudingen en kennis van menselijke processen. Ze weet van verkopen, verleiden, be├»nvloeden en profileren op social media dmv personal branding. Ze heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan, is enthousiast en energiek, en gaat voor de klant en het resultaat. Ze schreef drie boeken: 'Twitter Werkt', 'Een baan vinden met social media in 90 minuten' en 'Social media handboek voor coaches'. In Beeld bij ZijSpreekt Fiona Stoop.  |  lees meer » Als advocaat heeft zij zich gespecialiseerd in de zakelijke (minder emotionele) praktijk. Als curator heeft zij vele faillissementen behandeld en afgewikkeld. Uiteindelijk wilde zij meer betekenen voor mensen en minder met dikke dossiers bezig zijn. Ze richtte zich op transformatie van conflicten: 'Wat er gebeurd is in je leven kun je niet veranderen, wel wat het met je doet'. In Beeld bij ZijSpreekt, Chiquita Welmerink.  |  lees meer » Ze studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek en werkte als hospiceco├Ârdinator. Werken in het hospice heeft haar sensitiever gemaakt voor ervaringen op de grens van leven en dood. Op het moment dat mensen in hun leven geconfronteerd worden met de dood, blijkt het essentieel te zijn dat er iemand is die het proces kan duiden. Lees het verhaal van Ineke Koedam, In Beeld bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Tijdens een drukbezocht seminar 'Waarmee haal jij het nieuws' in Hilversum (locatie: RNW/Wereldomroep) hoorden longarts Wanda de Kanter en Somalisch vluchtelinge Ilhaam Awees, dat zij zich in 2014 volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Ze ontvingen de Vrouw in de Media Awards 2014 en ZijWasErbij. Natuurlijk!  |  lees meer » Tijdens een drukbezocht seminar in Nijkerk namen de winnaars van de Vrouw in de Media Award 2013, drievoudig kampioene dressuurrijden Anky van Grunsven en de You Go Girl Award 2013, sociaal ondernemer Jente de Vries, hun prijzen in ontvangst. De prijzen zijn een initiatief van mediaplatform VIDM.nl en ZijSpreekt. (foto: Suzanne Hanekamp)  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  33  34  35  36  37  38  39  40  41  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.