De jaarlijkse prijzen voor de etnische zakenvrouw, manager en ondernemer van het jaar zijn weer uitgereikt tijdens een drukbezochte gala-avond in World Hotel Wings op The Hague Airport.   |  lees meer » Sandra Rottenberg schreef samen met haar nicht Hella Rottenberg de bijzondere en persoonlijke geschiedenis van haar grootvader Isay en zijn sigarenfabriek in het stadje D√∂beln bij Dresden in Nazi-Duitsland. Eerste exemplaar was voor Job Cohen, Atlas Contact is de uitgever en ZijWasErbij...  |  lees meer » Ze is schrijver van de roman Niets te verbergen, over de gevolgen als je eigenlijk geen privacy meer hebt en ze weet veel over entomologie - een fascinatie die is ontstaan uit een verlammende insectenfobie. Aglaia Bouma vertelt In Beeld over de insecten die in rap tempo verdwijnen. Door insecten zichtbaar te maken en een inkijkje te geven in hun fascinerende wereld, hoopt ze de kennis en het belang van insecten te vergroten. (foto: Langlijfje - A.Bouma)  |  lees meer »Het schrijven van een opiniestuk is een mooie kans op een groter bereik.   |  lees meer »Vrijhaven Shanghai. Hoe duizenden vluchtelingen in China aan de Holocoast ontkwamen is geschreven door Azi√ędeskundige Joan Veldkamp. Zij belicht hierin Shanghai als toevluchtoord tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de hand van persoonlijke verhalen van twee joodse jongens die in 1938 met hun ouders nazi-Duitsland wisten te ontvluchten en in het getto van Shanghai, ondanks alle armoede en dreiging, een onvergetelijke jeugd hadden.
8 september werd Vrijhaven Shanghai onder grote belangstelling bij Athenaeum Boekhandel gepresenteerd en ZijWasErbij..  |  lees meer » In Amersfoort presenteerde Judith Budde samen met Karin Brugman hun boek Coachen met Voice Dialogue. We kregen uitleg over deze manier van kijken tijdens het seminar Kijken met andere ogen. En ZijWasErbij.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  29  30  31  32  33  34  35  36  37  ...  45  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.