ZAKENGOLFSTER 2012. ZIJSPREEKT WAS ERBIJ!

 Maandag 21 mei 2012. Rond half tien kwam ik aan bij het Rijk van Nijmegen (het grootste golfterrein van Europa, zeggen ze). Nauwelijks nog een parkeerplaats te vinden, maar mijn Materia kan nog net ergens induiken. Om mij heen laadt de een na de andere dame haar golfsticks uit haar snelle auto of SUV. Binnen is initiatiefneemster Ariane Struyvenberg net aan het eind van haar welkomstwoord. Zij is het die dit golfevent al voor de derde keer organiseert en met succs. 200 zakenvrouwen, lees ondernemende vrouwen, hebben zich aangemeld voor RSM/Zakengolfster 2012. Lees meer.....ONTSPANNINGSCONCERT KARIMA MATSER

 Marianne von Genzinger was getrouwd met de Weense lijfarts van vorst Nikolaus Esterházy, de belangrijkste Hongaarse adellijke familie, waar Joseph Haydn in dienst was als kapelmeester van 1762 tot 1790. Marianne was een goede vriendin van Haydn. Hij droeg verschillende werken aan haar op, zoals de Sonate nr. 59 in Es. Een inleiding op de uitvoering van de Adagio: Sonate Fur Frau Genzinger bestimmt door Karima Matser, Muzikaal Entrepeneur. Zij bracht op 30 mei in het prachtige Kasteel De Vanenburg in Putten het ontspanningsconcert Ouno, deze keer georganiseerd samen met BVN. Lees meer.... Op initiatief van het Bestuur van de Marga Klompé Stichting zal op maandag 12 november 2012 een borstbeeld van Marga Klompé in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag worden onthuld. Het beeld is ontworpen en in brons gegoten door de Tilburgse beeldhouwster Margot Homan. Met de onthulling van haar borstbeeld staat voor het eerst een vrouwelijk borstbeeld van een politica in het Tweede Kamergebouw.  |  lees meer » Marga Klompé, de eerste vrouwelijke minister in Nederland, heeft een borstbeeld in de Tweede Kamer. Het is een  initiatief van de Marga Klompé Stichting, opgericht na het overlijden van Marga Klompé (1986) om haar gedachtegoed  in ere te houden. Het is de eerste keer dat een vrouwelijke politicus deze eer in de Tweede Kamer te beurt valt. Op maandag 12 november onthulde Til Gardeniers- Berendsen, oud-minister van CRM, onder grote belangstelling het beeld.  |  lees meer » Directeur Stichting Vluchteling Tineke Ceelen (foto) wint de Vrouw in de Media Award 2012. Van de ruim 1500 mensen die online hun stem uitbrachten op de genomineerden vond 16 procent dat Ceelen zich het beste als deskundige in de media heeft geprofileerd. Edith Schippers, minister van Volksgezondheid en Welzijn, werd, net als het jaar ervoor, in 2012 het meest in de media genoemd. Ten opzichte van 2011 is de aanwezigheid van vrouwen in de media niet toegenomen.  |  lees meer » Directeur Stichting Vluchteling Tineke Ceelen heeft zaterdag 16 februari de Vrouw in de Media Award 2012 in ontvangst genomen. De prijs werd tijdens het WOMENInc-Festival in Amsterdam door de prijswinnares van 2011, Petra Stienen, uitgereikt. (foto Suzanne Hanekamp)  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  39  40  41  42  43  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.