OPENING DELANO PR

Jennifer Delano heeft als passie mensen vooruitschoppen. Dit doet zij als PR agent, als Internetexpert in de media, als initiatiefneemster voor PestenIsNietLeuk, een website waar mensen die (net als Jennifer in haar jeugd) zijn gepest hun ervaringen kunnen delen. Over al die facetten houdt Jennifer sprankelende presentaties via ZijSpreekt.

Delano13 SmallJennifer werkte eerder in de showbizz, bracht vervolgens met haar adviesbureau creatieve bedrijven en individuen richting de pers en nu is er DelanoPR en PRGoeroe. Haar missie is om 100.000 bedrijven te helpen met het positief promotioneel uiten van zichzelf in vijf jaar. 

Dit doet zij vanuit een nieuw kantoor in een verzamelgebouw van creatieve zzp'ers. Tijdens de opening werden de genodigden getrakteerd op een masterclass over PR in 2012/2013 en nu! Genoteerd: 'Social media was al belangrijk, maar het begint nu echt groot te worden'.

Koekoek & Hardes, ontwerpstudio, gaven tijdens een korte presentatie over huisstijl en communicatie inzicht in hun eigen ontwikkeling. Noemden ze zich eerst nog Kohasa, nu houden ze het lekker bij hun eigen naam. En de trend vandaag de dag is beeldverhalen brengen en maak het vooral persoonlijker.

Delano3 SmallTot slot stelde Jennifer haar samenwerkingspartner voor: René Ritmeijer van Zi!-online. Samen leggen ze in twee dagen de basis van een PR-campagne. René: 'Als je iets goed opwindt, kun je vliegen!'.

En toen was het tijd voor champagne en taart. Mooi vastgelegd door de huisfotograaf van ZijSpreekt: Suzanne Hanekamp (foto rechts).

ZijSpreekt maakte kennis met ondernemers in de sport, social media, internet, communicatie, maar ook met de Optimistenbond. Vader en dochter Van Middelaar vertelden enthousiast dat ook Jennifer zich bij de bond heeft aangesloten. Onlangs hoorde ZijSpreekt op de radio: 'Er zijn veel meer optimisten dan negativisten, maar de laatste hebben de grootste mond. Het wordt tijd dat de optimisten zich ook roeren'. Nou, daar hebben we met Jennifer een goede aan.

 Delano4 Small Delano2 Small Delano14 Small
Masterclass PR. Jennifer draagt een creatie van Irving Vorster: 'Ik wil alleen nog maar Irvinx!' Het publiek bestaat uit Jennifers netwerk: relaties, ondernemers en vrienden Met samenwerkingspartner René Ritmeijer: 'Van bestaande omzet naar bestendige omzet'.
 Delano6b Small Delano12 Small Delano8 Small

Delano9 Small

Edwin de Jong (online marketing), Huib Zeven (belastingadviseur), Eliab Salamony van Sport Partout en Quifaina Kwidama (aangiftemedewerker)

ZijSpreekt met Patrick van den Bol (allesondernemer), Johan Borger (bespaar-specialist) en Jeroen 's Gravendijk (socialmediastrateeg) Fester Koekoek-Garau van Koekoek en Hardes in gesprek met Huib Zeven (belastingadvies): Hou het persoonlijk!
Delano11 Small

Delano7 Small

IMG 5140 c2014 NielsBeune.nl Small
Steve Barlow (personal trainer gezondheid), Anke en vader Ruud van Middelaar van de Optimistenbond Een #selfie voor twitter @JDelanoNL en @MargaMiltenburg En natuurlijk waren ZIJ van ZijSpreekt en Suzanne van Hanekampfotografie erbij! Dank Niels Beune Fotografie.

Jennifer Delano boeken voor een sprankelende lezing of workshop? Vul dan het contactformulier in of bel direct naar ZijSpreekt 06-53148796.

©ZijSpreekt/MM - 12 februari 2014

 

 

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.